CAMPZ - Camping & outdoorshop
Festlige X-Mas deals med op til -70 %1 rabat

Restrap

1 Produkter
Filter
Nulstil

Farve

  • orange

Pris

DKK
til
DKK
Sorter
Mest solgte produkter Nyheder Bedst bedømte Pris faldende Pris stigende Nedsatte produkter
Filter
Sorter
Mest solgte produkter Nyheder Bedst bedømte Pris faldende Pris stigende Nedsatte produkter
Restrap Fast Strap Universal rem Large, orange
Restrap Fast Strap Universal rem Large, orange orange
Restrap
Fast Strap Universal rem Large, orange
109 DKK

Restrap - det foretrukne mærke blandt cyklister og vandrere

CAMPZ gør det ligetil at medbringe de nødvendige sager på cykel- og vandreture. Med vores store sortiment af Restrap tasker har vi gjort fragt og organisering til en let og overskuelig opgave. Og det mens du kan nyde godt af et lækkert, strømlinet look, der dyrker det naturtro.

Tasker der er håndlavede, lokale og bæredygtige

Restrap er et nyere mærke med grundlæggelse i 2010. Bag mærket finder vi en engelsk familie med rødder i Yorkshire. De brænder for cykelsport og håndlavede, lokale og bæredygtige produkter. Det er der kommet nogle rigtig lækre cykeltasker og rygsække ud af, alle produceret i England. De lever således op til høje europæiske standarder for kvalitet. Hos CAMPZ er vi stolte af at kunne præsentere dig for et omfattende sortiment af cykeltasker og rygsække fra Restrap, der uden tvivl vil løfte dine oplevelser, næste gang du sætter dig i sadlen eller begiver dig afsted på vandrestierne med målet om at lægge adskillige kilometer bag dig.

Naturtro looks og sans for de funktionelle detaljer

Et lækkert strømlinet design tilsat en række funktionelle detaljer er, hvad du får, når du vælger at investere i en Restrap fra CAMPZ.Restrap Sub Moderigtige farver, der dyrker det naturtro, og tasker, der ikke går på kompromis med komforten forbedrer dine oplevelser og look. De mange trendy og detaljeorienterede rygsække og cykeltasker fås i varierende størrelser, så du har rig mulighed for at finde en, der harmonerer med dine pakkebehov. Vandafvisende materialer sørger for at holde dine medbragte sager tørre, mens den gode ruminddeling resulterer i, at det er ligetil og let at organisere tingene i tasken. Bløde, justerbare stropper gør det komfortabelt at fragte dine ting med dig. Også når de ting er af tung vægt.

Fra cykelstierne til vandreturene til hverdagen

De funktionelle cykeltasker fra Restrap er til dig, der holder af lange cykelture og vil have hænder og ryg fri, mens du bruger kræfter på at træde i pedalerne. Taskerne er lige til at spænde på styret eller sadelpinden med de medfølgende spænder og klikfunktioner. Lige så nemt er det at afmontere tasken igen, når du er nået i mål eller tager et velfortjent hvil på cykelturen. De mange varierende rygsække fra kvalitetsmærket egner sig fremragende til kortere vandreture eller til dagligdagen. Her kan du på let vis pakke de mest nødvendige sager og begive dig afsted i grønne omgivelser eller til og fra arbejde.