Kan du ikke se det sikre browservindue fra PayPal?

Klik her
for at åbne det.

Din bestilling er lige straks gennemført. Vi takker for din tålmodighed.

Hold dig i form - Bliv stærkere og træn i naturen

Restube

1 Produkt
Kategorier
RESTUBE fra A-Z
  1. Svømme- & redningsveste
Pris i kr.
Restube
Restube

Restube – Mere sikkerhed til vandsport

Uanset om du er i eller på vandet - med en oppustelig flyder fra Restube, kan du føle dig sikker i enhver situation. Ikke tilfældigt er de uhåndterlige, men yderst effektive sikkerhedsprodukter fra Restube, blevet tildelt flere priser.

Sorter efter
 
Side 1 af
1

RESTUBE – din sikkerhed i vand!

Alle slags vandsport er forbundet med en risiko for, at der sker ulykker. For det meste kan man heldigvis boltre sig over og under overfladen uden problemer. Vandaktiviteter af forskellig slags er en del af den danske sport- og fritidskultur hele året rundt, og dermed er der behov for forskellige typer af udstyr og tilbehør. Et af tidens innovative tiltag kommer fra tyske RESTUBE, som har opfundet vandredningstilbehør. Ejeren af mærket har en god ven, som overlevede en drukneulykke, hvilket blev startskuddet til at designe en genstand, som hjælper folk, der kommer på dybt vand. I dag består foretagendet af et helt hold af ingeniører og andre fagspecialister, som er med til fortsat at sikre produktets høje kvalitet. Der er tale om en oppustelig pølse, der fungerer som støtte, og som holder dig oven vande. RESTUBE har designet et ret simpelt produkt med stor livredende betydning, og kan derfor også bryste sig af mange flotte priser. I dag har man også fået æren af at samarbejde med professionelle vandsportsatleter, som samtidig byder ind med sparring og værdifulde input. Dette oppustelige produkt anbefales til alle, der dyrker enhver form for vandsport. Restube Restube ClassicDet giver ganske enkelt en større tryghed i vandet, men man skal huske, at den ikke erstatter en redningsvest.

Innovativ sikkerhedshjælp i våde elementer

Alle vandsportsgrene er dækket ind hos RESTUBE. Det gælder uanset om du svømmer i fritiden, dyrker vandsport på eliteniveau eller blot hygger dig med strandture om sommeren. Det smarte ved redningspølsen er, at den er pakket ned i en lille pose, som er forsynet med et bælte, der kan klikkes rundt om taljen. Dermed har du hjælpen lige ved hånden, når du er i vandet. Du kan naturligvis selv få glæde af den, men det er også muligt hurtigt at afmontere posen og kaste den ud til folk i nød. Der er desuden indbygget en fløjte, så du kan gøre andre opmærksomme på, at du har brug for hjælp. For at udløse pølsen skal du trække i en snor, der aktiverer en lille CO2-patron, som puster den op i løbet af få sekunder og sender den op til overfladen. Der kan du så ligge og hvile dig, inden du begynder at svømme mod land, eller mens du venter på hjælp. Den kan også pustes op under vand, hvorefter den fører dig op til overfladen. RESTUBE har udviklet dette stykke vandredningstilbehør i samarbejde med livreddere og andre eksperter på området, hvilket giver ekstra tryghed. Fordelen er, at pølsen kan genbruges – du skal blot investere i en ny patron. Det er også muligt at puste den op med munden, hvis man har kræfterne til det.


Brug for hjælp?
Skriv til os via kontaktformularen, hvis du har spørgsmål eller besøg vores FAQ-side.
Nyhedsbrev
Registrer dig nu og få en rabatkupon på 35 kr.
Eksklusive kampagner og tilbud venter dig. 4

Databeskyttelse & afmeldelse
Tilfredse kunder
Er du tilfreds med vores service? Skriv en anbefaling til andre!