Kan du ikke se det sikre browservindue fra PayPal?

Klik her
for at åbne det.

Din bestilling er lige straks gennemført. Vi takker for din tålmodighed.

Hold dig i form - Bliv stærkere og træn i naturen

Reusch

118 Produkter
Pris i kr.
Kundeanmeldelser
Reusch
Reusch

Reusch – Love your Sport

Virksomheden, der oprindeligt var grundlagt som producent af handsker, lykkedes for omkring 40 år siden, i samarbejde med målmandslegenden Sepp Maier, at blive en af de mest succesrige leverandører af sportshandsker. Udvalget af målmandshandskerog skihandsker udgør i dag kernen af Reusch-mærket.

Sorter efter
 
Side 1 af
3

Når viden og tradition bliver ét

Reusch fokuserer altid på at udvikle professionelle handsker med et fast fokus på sport, der også kan blive brugt i hverdagen. Dette er den røde tråd, der bliver guidet af tradition og drevet af viden, som sørger for, at det tyske firma stadigvæk er et populært valg på CAMPZ.dk den dag i dag. Tradition er kernen i dette tyske firma, der stammer helt tilbage til 1934. Her startede Karl Reusch handskefirmaet, som er passioneret, når det gælder om at skabe unikke innovationshandsker med den højest mulige kvalitet og de fineste detaljer. I halvfjerdserne skrev tyskerne historie, da de designede de første målmandshandsker nogensinde. Siden da har de fleste fodboldsverdensmestre vundet det gyldne trofæ efter en succesrig finale med Reusch-handsker på. Men det er ikke kun fodboldspillere der vinder sammen med det tyske brand. Siden halvfjerdserne er de fleste medaljer ved de største skimesterskaber endt op rundt om halsen på alpine atleter, der holder hænderne varme med Reusch. Derudover har det tyske handskefirma naturligvis også brugt al sin erfaring til at skabe handsker, der kan holde dig varm, når du for eksempel cykler på de danske landeveje eller blot går en tur. Reusch SvalbardKarl lod sig inspirere af medicinindustrien i 1973, da han tilføjede latex til fodboldhandskerne for at sikre et bedre greb. I dag kan silikoneprint også hjælpe dig med at holde bedre fast på tingene, når du skal arbejde udenfor. Takket været et tæt samarbejde med de bedste målmænd over hele verden er tyskerne blevet ved med at skabe gennembrud inden for både udvikling og teknologi siden da.

Gennembrydende isoleringsteknologi

Det tyske firma har blandt andet udviklet sin egen form for isolering, der holder varmen inde i handsken, mens den giver den maksimale komfort takket været dens meget bløde natur. Men de varme handsker bliver aldrig for varme, da de naturligvis også bliver produceret i et åndbart design. Firmaet fra Reutlingen bruger også PrimaLoft Gold syntetisk isolering, som er topvalget blandt de eventyrlystne, der søger beskyttelse, der kan klare selv de mest udfordrende vejrforhold. Mikrofibre opfanger kropsvarmen i et vandtæt design, som gør, at du kan blive ved med at holde varmen så meget som muligt, selv når handsken bliver våd. Derfor er et par Reusch-handsker fra CAMPZ et glimrende valg til din næste skiferie. Nogen gange rammer kulden hårdt i ansigtet og på de følsomme fingre, selvom temperaturen ikke er under frysepunktet. Denne chillfaktor kender danskerne nærmest alt for godt, da havets blæst hurtigt kan gøre en kold dag endnu koldere. Derfor har sportsmærket også udviklet en teknologi, der fungerer som en windbreaker. Denne Stormbloxx-teknologi findes i flere af handskerne, som er vindtætte og vandafvisende. Derfor er der ingen tvivl om, at du kan bruge Reusch-handsker til aktiviteter både i normalt og hurtigt tempo.


Brug for hjælp?
Skriv til os via kontaktformularen, hvis du har spørgsmål eller besøg vores FAQ-side.
Nyhedsbrev
Registrer dig nu og få en rabatkupon på 35 kr.
Eksklusive kampagner og tilbud venter dig. 4

Databeskyttelse & afmeldelse
Tilfredse kunder
Er du tilfreds med vores service? Skriv en anbefaling til andre!