Kan du ikke se det sikre browservindue fra PayPal?

Klik her
for at åbne det.

Din bestilling er lige straks gennemført. Vi takker for din tålmodighed.

Hold dig i form - Bliv stærkere og træn i naturen

re:white

10 Produkter
Kategorier
Pris i kr.
re:white

re:white – Fremragende kalk til din træning

Klatrere ved, at de vil få kalk af den bedste kvalitet, når man snakker om re:white – uanset om man foretrækker ’crushed’ eller ’ekstra fin’. Nu har mærket taget det et skridt videre: Den nye løse kalk kommer fra Frankrig, støver minimalt og er pakket i papir på en miljøvenlig måde, så du slipper for unødvendigt indpakningsspild.

Sorter efter
Side 1 af
1

Dyrk klatresport med god samvittighed

re:white er et bæredygtigt og populært brand i klatreverdenen. Du vil primært se logoet på poser med kalk, men brandet omfatter også sportstape. Hver gang du køber et re:white produkt, planter re:white et træ i Indonesien for at beskytte skovene og sikre naturressourcer til lokalbefolkningen. re:white kalk er desuden udvundet i Frankrig og lever op til strenge kvalitetskrav, så vi er i dén grad stolte af at præsentere brandet her hos CAMPZ. 

Det nye kalk du bare må prøve

I Hamburg i 2016 startede produktdesignerne David og Julian med at udvikle og eksperimentere med kalk til klatring og bouldering. De fandt ud af, at ingen rigtigt havde undersøgt fordelene og ulemperne ved kalkprodukterne på markedet på daværende tidspunkt. De bemærkede overskudskalken overalt på vægge og udstyr i klatrehallerne, og derfor satte de sig et mål: At effektivisere og minimere støvmængderne fra kalken så meget som muligt. re:white TapeSamtidig havde de også en vision om at gøre emballagerne mere bæredygtige for miljøets skyld.

Kalk med fantastiske egenskaber

Kalk og tape er for en klatrer ligeså nødvendigt udstyr, som et par gode sko og harpiks er nødvendigt udstyr for en håndboldspiller. Tape beskytter udsatte steder på kroppen som dine fingre, og kalken hjælper dig til at få et godt og solidt greb om klatresten på vægge og sprækker i klipper. Du har sikkert lagt mærke til de store mængder af hvidt kalk på klatrevægge og udstyr i din lokale klatrehal. Det er et tegn på, at atleterne bruger meget kalk og af den type, der støver unødvendigt meget. re:white kalk er udviklet til at afgive minimale mængder støv, som bidrager til et sundt indeklima, da kalkstøv nemt kan genere luftvejene. Derudover er re:white kalk fri for tungmetaller og tilsætningsstoffer, som normalt er en hyppig ingrediens i kalk for at forbedre evnen til at absorbere fugt fra huden. re:white tilbyder både kalk i pulverform og kalk i mindre stykker, som du selv kan knuse til pulver.

Pålideligt tape på alle niveauer

re:white tape er perfekt til den seriøse klatrer, som ikke går på kompromis med kvaliteten. Tapen giver dig optimal støtte uden at svigte, for at kunne nå toppen af væggen eller klippen. Limen, der er brugt til at klæbe på din hud, er fuldstændig latex-fri, hvilket er en rigtig god nyhed til dig, der har latexallergi eller blot er bekymret for at blive allergisk ved brug af latexprodukter. Op til en vigtig konkurrence er det lige så vigtigt, at du uden problemer kan forberede og klargøre tapen på kort tid. Ved hjælp af den savtakkede kontur i tapen kan du helt ubesværet afrive tape i helt små stykker.


Brug for hjælp?
Skriv til os via kontaktformularen, hvis du har spørgsmål eller besøg vores FAQ-side.
Nyhedsbrev
Registrer dig nu og få en rabatkupon på 35 kr.
Eksklusive kampagner og tilbud venter dig. 4

Databeskyttelse & afmeldelse
Tilfredse kunder
Er du tilfreds med vores service? Skriv en anbefaling til andre!