Kan du ikke se det sikre browservindue fra PayPal?

Klik her
for at åbne det.

Din bestilling er lige straks gennemført. Vi takker for din tålmodighed.


Robens

(144 Produkter)

  Pris (kr.)

  • -
    Anvend

  Kundeanmeldelser

Valgt:
Sovepose fra Robens
Robens

Robens - Din partner udi outdoor

Robens teamet deler din passion for friluftslivet og arbejder løbende på at sikre, at det prisbelønnede brand er den perfekte partner til ethvert friluftseventyr. I dette kvalitetssortiment er der fokus på detaljerne, og produkterne er designet og testet til at imødekomme specifikke behov og samtidig have et godt forhold mellem pris og kvalitet. Dette sikrer, at du kan nyde de højtydende tekniske produkter, som er det sikre valg, så du kan koncentrere dig om det, der virkelig betyder noget, nemlig at nyde friluftseventyret.

SORTER EFTER
Side1af
3
 
SORTER EFTER
Side1af
3

Gå til ro i Robens

Der findes nok ikke noget bedre end en sommerferie på en campingplads i Sydeuropa. Vejret er rimeligt stabilt, varmt og solrigt om dagen, aftener og nætter er lune, så man kan stort set tilbringe alle døgnets 24 timer udendørs. Men man skal jo sove lidt engang imellem, og så kan man med fordel gøre det i et telt fra Robens, for så vil man selv om natten have en fornemmelse af at være udendørs, for der er kun et tyndt stykke teltdug imellem en selv og nattehimlen. Og så vågner man om morgenen ved de første solstrejf og føler sig frisk og udhvilet, fordi man bogstavelig talt har sovet i det fri. Morgenmaden kan så indtages under åben himmel i de campingstole, som man også kan få fra Robens. Og når solen så endelig får fat, så er der sandsynligvis en dejlig strand i nærheden.

Passion for friluftslivet

Robens er et danskejet familiefirma, som er startet på en passion for outdoorlivet med egnet udstyr af allerbedste kvalitet, og som både er lækkert og funktionelt. Robens Vista 300Ud over telte så omfatter kollektionen af friluftsudstyr fra Robens også soveposer, campingmøbler, selvoppustelige liggeunderlag og andet campingudstyr. Robens telte er utroligt lette og let håndterbare til forskel fra tidligere tiders tunge monstrummer af telte. Tidligere var et populært telt det såkaldte ”villatelt”, og øgenavnet kom sig af, at det nærmest var indrettet som et lille hus med fortelt, køkkenafdeling og indtil flere sovekabiner. Det fyldte meget – både slået op og pakket sammen. Selve teltdugen var tung, og den var spændt ud over et sindrigt rørsystem. Alene det at samle selve skelettet var nærmest en ingeniørbedrift i sig selv, og at slå et villatelt op kunne føre til skilsmisse i selv de bedste familier. I Robens telte er teltstængerne lavet af letmetal – eller endnu bedre, af glasfiber. Teltdugen er fremstillet af lette kunststoffer som for eksempel nylon eller det vandskyende HydroTex Polycotton, som begge har den yderligere fordel, at de er vandtætte.Og alle teltene fra mærket er slået op på få minutter – helt uden skænderier! Et moderne, let telt fra Robens fås i utallige udformninger og størrelser – fra 1 til 10-mands telte, som kuppeltelte, tunneltelte, iglotelte og meget andet. Alene ved at kigge på CAMPZ.dk kan man helt sikkert finde præcis det telt i den rette størrelse, som man har behov for. Robens telte og andet campingudstyr kan fås på CAMPZ.dk:
  • Midnight Horizon Tunneltelt
  • Lemon Grey 2 Kuppeltelt
  • Mumiesovepose


Brug for hjælp?
Kontakt vores kundeservice: man-fre 10.00-18.00
78 77 40 69
Nyhedsbrev
Registrer dig nu og få en rabatkupon på 70 kr.
Eksklusive kampagner og tilbud venter dig. 4
Tilfredse kunder
Er du tilfreds med vores service? Skriv en anbefaling til andre!
Skriv en anbefaling