Kan du ikke se det sikre browservindue fra PayPal?

Klik her
for at åbne det.

Din bestilling er lige straks gennemført. Vi takker for din tålmodighed.


Roeckl

(8 Produkter)

  Pris (kr.)

  • -
    Anvend

  Kundeanmeldelser

Valgt:
Roeckl

Roeckl: Traditionel virksomhed med høje standarder

Familievirksomheden Roeckl blev grundlagt i München i 1839 og allerede i de tidlige år havde firmaet et krævende klientel i form af adlen. Roeckl’s handsker er lavet af det fineste læder, og er af den højeste kvalitet. Dette gør dem kendt verden over i dag. Gennem årene har Roeckl udvidet deres sortiment til også at indeholde modetilbehør såsom tørklæder og sjaler. Roeckl er det første og bedste valg af handsker til sport og almindelig brug udendørs.

SORTER EFTER
Side1af
1
 
SORTER EFTER
Side1af
1

Roeckl handker online

Roeckl er et tysk firma, der producerer sportshandsker i høj kvalitet og i et enestående flot og praktisk design. Det er en mellemstor og familiedrevet virksomhed, som opererer lokalt men også leverer til det globale marked. Brandet bygger på en historisk ekspertise, som går tilbage til midten af det 19. århundrede, firmaets produktions- og designtraditioner er blevet ført videre og konstant forbedret og udviklet alt efter tidens mode og behov.

Roeckls historiske baggrund

Grundlægger Jakob Roeckl begynder sit firma som læderforhandler og handskemager i 1839, hvilket danner basis for Roeckl Handschuhe. I 1844 får Jakob patent på Leather Tanning, som er en forarbejdningsproces der gør læderet blødere, og den lille virksomhed vokser til fabriksproduktion. I 1867 tager næste generation over, og Christian R. udvider produktionen ved at åbne en ny fabrik i USA i 1871. I 1892 er det tredje generation og dermed Heinrick R. der udvider forretningen og åbner handskefabrik i flere dele af Tyskland. 1947 i efterkrigstiden leder fjerde generation Dr. Heinrich Franz R. firmaet igennem svære tider. Roeckl Tallin TriggerFemte generation Stefan og Anton R. ændrer firmaets kurs til at levere produkter til sportsverdenen. I 1979 ekspanderes til det skandinaviske marked, og fra 1983 og frem bliver brandet officiel leverandør til DSF Deutsche Ski Federation. I 2000 overtages firmaet af sjette generation Stefan R. og bliver kendt som Roeckl Sports. Firmaet ekspanderer til over 60 forskellige lande verden over, og i 2006 bliver Christian R., sjette generation, firmaets CEO. Roeckl står på baggrund af sin historie og sin specialiserede ekspertise frem som et enestående eksempel på et familieforetagende, som har holdt linjen og dedikationen til deres fag hele vejen igennem. Alle seks generationer har sat en ære i at videreføre de bedste traditioner og at holde et eksklusivt fokus på handskeindustrien. Samtidigt har de været med til konstant at tænke nye løsninger til deres kunder, og sætte standarder for hvad der bliver populært. Brandets motto er netop at ”At være innovativ som tradition. Bevare det som er prøvet og testet. Forbedre det som er godt.” Roeckl Online Shop Roeckl har i dag en lang række patenter for deres eksklusive materialer og forarbejdningsprocesser, som har gjort varemærket til førende indenfor sports handsker både i forhold til kvalitet og kvantitet. Listen af opfindelser afspejler et varemærke, der hele tiden søger højere, opfinder bedre og mere effektive materialer og smarte modeller. For at nævne et par enkelte udvikles i 1987 materialet Roeck Tex, som er et ekstremt stærkt materiale åndbart og slidstærkt materiale med temperaturkontrolegenskaber. I 1991 opfindes ABS systemet som er sikkerhedssystem for tomlen i vanten. Og siden har firmaet hvert eneste år opfundet nye pasformer til det ene og det andet formål hvor enkelte er: 1994 – Pro Sweat, 1996 – Roeck grip, 2001 pull off system, 2002 Carving Cut, 2003 All Wheather Grip, 2005 vaskbare skivanter, 2009 high density gel pad.

Om produkterne

Roeckls handsker fås i alle modeller til det aktive udendørsliv, i mange forskellige materialer helt fra merino uld til fleece, skind og læder, men derudover også i mange forskellige længder med eller uden fingre som man foretrækker det. Roeckl tilbyder sine kunder lige netop den handske, de har brug for til et specialiseret formål eller til at komme igennem vinterperioden. Udvalget af softshell-handsker og vinterhandsker fås i neutrale farver såsom sort, brun, grå og mere og fås også i blødt skin. Roeckl GrenaaDe er alle egnet til brug i vinterperioden, på ferien, på naturoplevelser, til når man dyrker sport eller til daglig brug. Alt afhængig af formålet, kan man også finde vinterhandsker og skihandsker til når man er i bjergene, som dækker over ærmerne således at sne og kulde ikke kommer ind. På denne måde kan man finde netop den type handske man foretrækker eller som passer bedst til ens beklædning. Som et specielt produkt findes også strikhandsker i merinould i et neutralt design til både mænd og kvinder. Deres læderhandsker er det dog det mest traditionelle og er et unikt produkt, det er her tradition, stil og smart design kulminerer. I det hele taget er Roeckls varesortiment så bredt, at det er teknisk umuligt ikke at finde noget der dækker ens behov i en handske. Derfor er Rockl handsker det bedste køb:
  • Bløde materialer
  • Perfekt tilpasningsform
  • Enestående kvalitet
Roeckl varemærke er en garanti for handsker fremstillet i absolut bedste og blødeste materialer med en unik pasform til alle størrelser af hænder. Med firmaets egne ord er de ”innovation helt ned til fingerspidserne”.


Brug for hjælp?
Kontakt vores kundeservice: man-fre 10.00-18.00
78 77 40 69
Nyhedsbrev
Registrer dig nu og få en rabatkupon på 70 kr.
Eksklusive kampagner og tilbud venter dig. 4
Tilfredse kunder
Er du tilfreds med vores service? Skriv en anbefaling til andre!
Skriv en anbefaling