CAMPZ - Camping & outdoorshop
Spar op til 60 %1 i End of Season-udsalget

Roland

0 Produkter
Beklager, din søgning gav ingen resultater blandt vores sortiment

Roland – gør transport til en leg

Planlægger du en cykelferie? Eller mangler du blot en anhænger, så du uden besvær kan fragte større dele fra A til B med din cykel? I så fald er Roland det perfekte valg for dig. Den dygtige producent har adskillige års erfaring med produktion af anhængere og hjul til cykler.

40 år med tysk kvalitet

Roland er tysk håndværk, når det er bedst. I løbet af de seneste 40 år har producenten skabt en stor kollektion af cykeludstyr, hvoraf de især er kendte for deres mange kvalitetsanhængere og hjul til cykler. Alt udstyr er skabt på egen base i Garrel i Tyskland. Det betyder høje europæiske standarder, hvor der ikke bliver gået på kompromis med hverken udseende eller kvalitet. Her er der tænkt på samtlige detaljer, så du kan være sikker på at modtage kraftige og solide dele, der holder år efter år, og alt det uden at der opstår tydelige tegn på slitage på de forskellige dele. Roland JumboDet har i dag medvirket til at gøre Roland til et af de førende mærker i industrien, og på CAMPZ er vi stolte af at kunne præsentere dig for et stort udvalg af produkter fra mærket.

Anhængere til alle anledninger

Der kan være mange gode grunde til at investere i en kraftig og pålidelig anhænger. Måske er du i fuld færd med at arrangere den næste store cykelferie i de varme sommermåneder. Måske vil du være fri for at skulle låne naboens bil hver gang du ønsker at transportere større indkøb og dele. Uanset grunden kan vi hjælpe dig her på CAMPZ. På vores side har vi samlet et bredt udvalg af de smarte og funktionelle anhængere fra den dygtige tyske producent. Det betyder, at du ikke behøver lede andre steder, når du er på udkig efter den rette trækvogn eller anhænger til din cykel.

Få plads til det hele med de klassiske designs

Vores mange smarte anhængere fra Roland er alle lavet af kraftige materialer og stærke komponenter. Det betyder anhængere, der kan klare op til 50 kg, når du kombinerer anhængeren med cyklen og helt op til 150 kg, når du benytter anhængeren som en trækvogn. Samtidig er der tale om store, rumlige fragtkasser, der levner rigeligt med plads til dine indkøb og pakkenelliker. Her er volumen op til 120 liter, hvilket betyder plads til langt det meste. De mange anhængere er alle lavet i klassiske designs og med et moderne udtryk, der følger tidens trends.