CAMPZ - Camping & outdoorshop
Summer Sale – op til 70 % rabat1
Rossignol – Kvalitet i over 100 år
Skiløbere verden over er bekendte med dette topmærke. Uanset sted, er Rossignol Equipment at finde på pisten. I mere end 100 år har den franske skiproducent leveret udstyr til begejstrede vintersportsudøvere. Mærket tæller talrige opfindelser, såsom de første aluminum- og glasfiberski. I dag er Rossignol den største skiproducent i verden. Mærket står for høj pålidelighed, topkvalitet og attraktivt design. Uanset om man er nybegynder, hobbyløber eller olympisk deltager, er udstyr fra Rossignol et sikkert valg. Vores sortiment tilbyder et bredt udvalg af produkter fra Rossignol. Alt fra moderne hjelme og innovative skibriller til skistave af højeste kvalitet.

Rossignol

5 Produkter
Filter
Nulstil

Farve

  • grå
  • rød
  • blå
  • hvid
  • sort
  • turkis

Pris

DKK
til
DKK
Sorter
Mest solgte produkter Nyheder Bedst bedømte Pris faldende Pris stigende Nedsatte produkter
Kategorier
Filter
Sorter
Mest solgte produkter Nyheder Bedst bedømte Pris faldende Pris stigende Nedsatte produkter
Rossignol Progress Hjelm EPP, sort/rød
Rossignol Progress Hjelm EPP, sort/rød sort/rød
Rossignol
Progress Hjelm EPP, sort/rød
Vejl. udsalgspris 1.329 DKK 379 DKK
  • Versioner: M/L
- 71 %
Rossignol Templar Impacts Top Hjelm Damer, hvid/turkis
Rossignol Templar Impacts Top Hjelm Damer, hvid/turkis hvid/turkis
Rossignol
Templar Impacts Top Hjelm Damer, hvid/turkis
Vejl. udsalgspris 959 DKK 509 DKK
  • Versioner: M-L | 55-59cm
- 46 %
Rossignol Progress Epp Hjelm, sort
Rossignol Progress Epp Hjelm, sort sort
Rossignol
Progress Epp Hjelm, sort
Vejl. udsalgspris 1.329 DKK 679 DKK
  • Versioner: L-XL | 59-63cm
- 48 %
Rossignol Maverick Beskyttelsesbriller, grå
Rossignol Maverick Beskyttelsesbriller, grå grå
Rossignol
Maverick Beskyttelsesbriller, grå
Vejl. udsalgspris 1.259 DKK 639 DKK
- 49 %
Rossignol Strato Støvletaske
Rossignol Strato Støvletaske
Rossignol
Strato Støvletaske
Vejl. udsalgspris 439 DKK 249 DKK
- 43 %

Styr på skiferien med Rossignol

Sne og kulde er ikke kun lig med klaprende tænder, forfrosne fingre og indendørshygge. I hvert fald ikke, når man snakker om vinter på mange udenlandske destinationer. Derfor valfarter mange danskere til lande som Italien, Frankrig og Østrig, hvor der oftest både er garanti for sne og sol. Snesportsgrene kræver forskellige former for udstyr og tilbehør, hvilket gør det fedt at gå på indkøb her på CAMPZ. Mærker er der nemlig nok af, og Rossignol er blot et af mange. Det sørger med sine kvalitetsprodukter for, at du kan have det sjovt i sneen med visheden om, at sikkerheden også er på plads. Siden 1907 har dette franske sportsmærke skabt en masse innovativt udstyr, som du i dag kan få glæde af. Det hele startede med produktion af træ-ski, hvorefter man gik over til metal og sidenhen fiberglas. Ski er stadig et af mærkets basisprodukter, men du finder også mange andre nyttige ting i sortimentet fra Rossignol. Især inden for kategorien beskyttelse og sikkerhed er der meget at vælge imellem, da man ikke går på kompromis med det rette udstyr. Skisport og snowboarding er aktiviteter med en vis risiko, og derfor har du brug for en skihjelm som hovedbeskyttelse, hvilket dette franske mærke er mestre i at designe. Rossignol SparkyMan mere end lever op til hvad sikkerhedskravene foreskriver, og dermed kan du give den gas ned ad pisterne.

Rossignol giver tryghed i sneen

Det er ikke kun hovedet, der skal beskyttes, når man er aktiv med snesportsgrene. Den ofte skarpe sol samt refleksionerne og spejlingerne i sneen kræver øjenbeskyttelse. Frit udsyn er en essentiel og altafgørende faktor, og derfor er goggles naturligvis påkrævet. De er designet med funktionelle elementer, som passer til klimaet, så du undgår fugt samt frost på glassene. Læg dertil elastiske og justerbare hovedremme kombineret med blødt og vindisolerende skum langs kanterne. Dermed er dine øjne pakket godt ind i kulden, og du kan koncentrere dig om at være aktiv i sneen. Rossignol byder på udstyr og tilbehør til både voksne og børn, så hele familien kan holde ferie sammen. Foruden hjelme og skibriller er mærket også garant for forskellige opbevaringsløsninger, hvad enten det er rygsække, skitasker eller andet. Skistave, handsker, funktionel beklædning samt meget andet er også en del af Rossignol, der altid står højt på ønskelisten blandt sne-entusiaster i alle aldre. Du kan naturligvis finde alt det, du har brug for til vinterens sportsgrene, for her på CAMPZ er vi aktive året rundt.