CAMPZ - Camping & outdoorshop
GRATIS LEVERING FRA 699 KR., STØRRE DELE FRA 3.995 KR.6
Royal Robbins
Royal Robbins – Go Everywhere
I 1960‘erne var Royal Robbins en af de bedste klatrere i verden og var pioner inden for Big Wall-klatring. Sammen med sin kone Liz, som også var en ivrig klatrer, indså de at deres ”klatretøj" ikke var det smarteste og mest funktionelle. Derfor begyndte de i 1967 at producere specielt tøj til klatrere og naturelskere og grundlage mærket ROYAL ROBBINS i 1968. Deres første shorts kaldte de "Billy Goat", som stadig er i sortimentet i dag. I dag producerer Royal Robbins funktionelt, klassisk, robust og naturligt inspireret outdoortøj til klatrere og naturelskere, som kan bæres overalt – i gymnastiksalen, på kontoret, eller på rejse.

Royal Robbins

0 Produkter
Beklager, din søgning gav ingen resultater blandt vores sortiment

Friluftstøj til mange formål

Det er guld værd at kunne investere i outdoor-tøj, som kan bruges på mange måder. Den slags beklædning står amerikanske Royal Robbins for. Mærket blev startet i 1967 af en af datidens førende klippeklatrere med samme navn som firmanavnet. Robbins var op gennem 60’erne med til at bane vejen for moderne klatring, og han var bl.a. en af de første til at prøve kræfter med mange af Big-Wall-ruterne i Yosemite. Sammen med andre legendariske klatrere har han sørget for at gøre klatring sjovt, udfordrende og effektivt. Efter mange års klatring fik han hevet sin kone, Liz, med op på nogle af de mange klippetoppe. Et af de store problemer var dog, at deres tøj altid var flået i stykker, når de nåede i mål. Det blev starten på Royal Robbins, som vi kender i dag. Bortset fra at sortimentet hos CAMPZ i dag er meget mere omfattende end dengang. Samtidig har de valgt at gøre kollektionerne meget fleksible, det betyder et bredt sortiment til allround brug. Derfor kan du med fordel bruge de forskellige items til vandreture, cykelture eller i hverdagen samt på arbejde. Royal Robbins MerinoluxDer er nemlig også tænkt over farver, snit og detaljer ud fra et modemæssigt perspektiv.

Nyd den sport, du har lyst til!

Hos Royal Robbins elsker de naturen, som de begiver sig rundt i. Klatring og naturoplevelser er en del af hjerteblodet. Det betyder samtidig, at de værner om naturen, hvilket kommer til udtryk på flere måder. Mærkets arbejde påvirker tingene optimalt, fx via medlemskab af forskellige organisationer og fonde, som har det fælles formål at gøre mindst mulig skade på naturen. Derfor bliver der sat penge af fra tøjsalget, så nye træer kan plantes og kemikalier i tekstilindustrien kan nedkæmpes. Det kommer direkte til udtryk på deres egne kollektioner. Her anvendes nemlig økologisk bomuld, hamp og genanvendeligt polyester. Disse ting kan også mærkes direkte på huden i form af komfort og velbehag. Der er ganske enkelt kræset for detaljerne med omtanke for de næste generationer. Kvalitetsmaterialerne sørger desuden for en længere holdbarhed. Lette tekstiler, åndbarhed, ekstra skridtlængde samt masser af lommer til opbevaring er blot nogle af de mange fordele. Det er masser af smart fritidstøj med et moderne tvist, så både damer og herrer vil få størst mulig glæde af shorts, skjorter, bukser, jakker og meget andet.