CAMPZ - Camping & outdoorshop
GRATIS LEVERING FRA 699 KR., STØRRE DELE FRA 3.995 KR.6
Desværre er det ønskede produkt i øjeblikket udsolgt

Rudy Project Rydon Linser, rød

ID: 902202

589 DKK
Inkl. moms. plus Leveringspris

Jeg vil gerne kontaktes, når varen er tilgængelig igen.

Vi gemmer din anmodning i 3 måneder. Hvis varen kommer inden da, vil vi kontakte dig.
GRATIS LEVERING FRA 699 KR., STØRRE DELE FRA 3.995 KR.6

Beskrivelse af

Rudy Project Rydon Linser, rød (impactx photochromic 2 red)

Beskrivelsen af dette produkt er automatisk oversat. Vi beklager eventuelle fejl.

Rudy Project Rydon erstatningsbriller

ImpactX
ImpactX-linser er garanteret brudsikre hele livet igennem. Deres molekylære halvstive egenskaber sikrer en unik lysstyring og en uovertruffen øjenbeskyttelse mod solstråler og atmosfæriske elementer. ImpactX ubrydelige linser, der bliver mørke fra lav til høj lystransmission på få sekunder og får en tilpasset farve fra en oprindelig klar tilstand, forbedrer kontrasten, forbedrer synsstyrken og dybdeopfattelsen. ImpactX-linser er 16 % lettere end CR-39 og 10 % lettere end polycarbonat; de har lavere intern spænding og kromatisk spredning end polycarbonat, hvilket resulterer i skarpere billeder, højere definition, mindre "rainbowing" og mere visuel komfort.

Fremragende fotokromisk teknologi
ImpactX-linser er fremstillet af fotokromiske partikler, som giver en unik klimastyringsteknologi. ImpactX-linser, der bliver mørke fra lav til høj lystransmission på få sekunder og er skræddersyet til at opnå en brugerdefineret farve fra en oprindelig klar tilstand, fås i 3 forskellige farver og med Laser spejlbelægning ( sort og Laser Black, rød og Laser Red, Laser Brown). ImpactX-linser forbedrer kontrasten, selv under mørkere forhold, og de forbedrer synsstyrken og dybdeopfattelsen, samtidig med at de giver en uovertruffen øjenbeskyttelse. I modsætning til de fleste fotokromiske standardlinser er ImpactX-linser smeltet ind i selve polymerens masse ved hjælp af en kompleks fremstillingsproces, hvilket gør dem mere modstandsdygtige og klart optisk overlegne i forhold til de fleste konkurrenter.

Garanteret ubrydelig for livet
ImpactX-linser er garanteret brudsikre hele livet igennem. Deres molekylære halvstive egenskaber sikrer en unik lysstyring og en uovertruffen øjenbeskyttelse mod solstråler og atmosfæriske elementer. ImpactX er en familie af patenterede polyurethanoptiske polymerer, der er gennemsigtige og ubrydelige, og som oprindeligt blev udviklet til militæret og luftfartsindustrien for at levere skudsikre, gennemsigtige og lette materialer, der kan yde en bedre beskyttelse, pålidelighed og længerevarende ydeevne end polycarbonat.

Vis alle modeller fra Rudy Project Rydon-serien

Funktioner

Tilsigtet brug
Racer, Cyclocross, Gravel, Triathlon, Trailløb, Løb, Tour / Cross Country, Marathon / XC, All Mountain / Trail, Enduro, Endurance
Køn
Herrer, Damer
Brilletilbehør
Type:
Udskiftningsglas
Modelår
2023
Produktnummer
902202
EAN
0655586937853

Kundeanmeldelser

Giv din mening til kende. Vær den første til at anmelde dette produkt.