Kan du ikke se det sikre browservindue fra PayPal?

Klik her
for at åbne det.

Din bestilling er lige straks gennemført. Vi takker for din tålmodighed.

Hold dig i form - Bliv stærkere og træn i naturen
Rudy Project

Rudy Project Stratofly Reservedele, gennemsigtig (2021)

ID: 1333810
589 kr.
559 kr.
- 30 kr.
Inkl. moms ekskl. levering
Rudy Project Stratofly Reservedele, gennemsigtig
Rudy Project Stratofly Reservedele, gennemsigtig
Tilføj til ønskeliste
  • 30 dages returret Gratis retur
  • Gratis levering fra 599 kr.6
  • 50.000 produkter 500 mærker
Produktbeskrivelse

Beskrivelsen af dette produkt er automatisk oversat. Vi beklager eventuelle fejl.

Rudy Project udskiftningslinser til Stratofly-serien

ImpactX
ImpactX-brillerne er garanteret uopslidelige hele livet igennem. Deres molekylære halvstive egenskaber garanterer en unik lysstyring og en uovertruffen øjenbeskyttelse mod sollys og atmosfæriske elementer. De uforgængelige ImpactX-linser, som mørkner fra lav til høj lystransmission på få sekunder og opnår en brugerdefineret farve fra en oprindelig klar tilstand, forbedrer kontrasten, synsstyrken og dybdeopfattelsen. ImpactX-linser er 16 % lettere end CR-39 og 10 % lettere end polycarbonat; de har lavere intern spænding og kromatisk spredning end polycarbonat, hvilket resulterer i skarpere billeder, højere opløsning, mindre regnbuedannelse og større visuel komfort

Fotokrom-teknologi
ImpactX-brillerne er fremstillet af fotokromiske partikler, der tilbyder en unik klimastyringsteknologi. ImpactX-linserne fås i tre forskellige farver og kan på få sekunder få en lav til høj lystransmission ved hjælp af laserspejlbelægning (sort og lasersort, rød og lasersort, rød og lasersort, lasersbrun). ImpactX-linser forbedrer kontrasten, forbedrer synsstyrken og dybdeopfattelsen selv i mørke omgivelser og giver en uovertruffen øjenbeskyttelse. I modsætning til de fleste standard fotokromiske linser er ImpactX-linser smeltet ind i selve polymeren gennem en kompleks fremstillingsproces, hvilket gør dem mere holdbare og optisk overlegne i forhold til de fleste konkurrenter.

Ubrydelige ImpactX-linser
ImpactX-brillerne er garanteret uopslidelige hele livet igennem. Deres molekylære halvstive egenskaber garanterer en unik lysstyring og en uovertruffen øjenbeskyttelse mod sollys og atmosfæriske elementer. De uforgængelige ImpactX-linser, der mørkner fra lav til høj lystransmission på få sekunder og opnår en brugerdefineret farve fra en oprindelig klar tilstand, forbedrer kontrasten, forbedrer synsstyrken og dybdeopfattelsen. ImpactX er en familie af patenterede polyurethanoptiske polymerer, gennemsigtige og brudsikre, der oprindeligt blev udviklet til militær- og rumfartskrav, og som giver skudsikre, gennemsigtige og lette materialer, der giver en bedre beskyttelse, pålidelighed og længere levetid end polycarbonat.

Diamont Coating
En ekstraordinær og kraftfuld flerlagsbelægning, der er designet til at fjerne blænding, irritation og refleksioner fra skarpt lys eller reflekser fra bagsiden, samtidig med at den giver et renere syn ved at forhindre støv, vanddråber, ridser og fingeraftryk på glasset. Diamantbelægningen er perfekt til udendørs aktiviteter og støvede miljøer. Den holder linserne fejlfri og er nemme at rengøre. Det giver bedre komfort og samtidig fremragende holdbarhed. Rudy Project Diamond Coating er en high-end belægning, der er resultatet af omfattende forskning og har følgende egenskaber:
- antistatisk belægning mod støv og snavs
- Forbedret beskyttelse mod fingeraftryk
- Antireflekterende belægning, forhindrer blænding og irritation forårsaget af skarpt lys på ruden
- fremragende beskyttelse mod ridser, hvilket garanterer brillernes holdbarhed
- hydrofobt lag mod vanddråber

Specifikationer
Detaljer
lysgennemtrængning: 74%-9%
Tilbehørstype
Erstatningslinser  
Tilsigtet brug
MTB, Racercykel, Triathlon
Velegnet til
Rudy Project Stratofly  
Køn
Unisex
Modelår
2021
Varenummer
1333810
Bedømmelse
Giv din mening til kende. Vær den første til at anmelde dette produkt

Brug for hjælp?
Skriv til os via kontaktformularen, hvis du har spørgsmål eller besøg vores FAQ-side.
Nyhedsbrev
Registrer dig nu og få en rabatkupon på 35 kr.
Eksklusive kampagner og tilbud venter dig. 4

Databeskyttelse & afmeldelse
Tilfredse kunder
Er du tilfreds med vores service? Skriv en anbefaling til andre!