Kan du ikke se det sikre browservindue fra PayPal?

Klik her
for at åbne det.

Din bestilling er lige straks gennemført. Vi takker for din tålmodighed.

Vandrestøvler og sko | Lave priser til efterårets vandreture

Ruffwear

21 Produkter
Kategorier
RUFFWEAR fra A-Z
  1. Dyretilbehør
Pris i kr.
Kundeanmeldelser
Ruffwear
Ruffwear

Ruffwear – Firbenede eventyrere

Ruffwear er grundlagt i USA i 1994 og producerer højkvalitets produkter til hunde. Med disse innovative produkter kan hunden komme med på alle outdooraktiviteter – året rundt.

Sorter efter
 
Side 1 af
1

Ruffwear – ta’ hunden med på eventyr

Hunden er menneskets bedste ven, så hvorfor ikke tage sin bedste ven med på oplevelser i naturen? Med udstyr fra Ruffwear er det muligt at tage sin hund med i kanoen, på vandreture i kupereret terræn eller noget helt tredje. Udstyret er fremstillet med samme tekniske færdigheder som det udstyr, vi mennesker bruger. Så uanset hvilke eventyr eller udfordringer du kaster dig ud i, vil du og din hund være godt rustet til ture i naturen året rundt. Har du også kæmpet med at finde en god måde at få givet din hund vand på undervejs på en længere gå- eller løbetur eller en mountainbiketur? Det var en af årsagerne til, at Ruffwear blev grundlagt tilbage i starten af 1990’erne. Grundlægger Patrick Kruse oplevede, hvordan en makker kæmpede med at holde vand i en pose og samtidig give sin hund noget at drikke. Kort efter var produktionen i gang, og du kan derfor blandt andet købe netop denne let transportable skål af 100 % polyester hos os. Ruffwear Web Master ProDen er nem at have med i rygsækken, når man er ude at trekke eller cykle i naturen, og din firbenede ven kan dermed få den mad og vand der skal til undervejs.

Udstyr til vands og til lands

Elsker du oplevelser i den fantastiske natur omkring os, og ønsker du at have den firbenede med? Så kan vi hjælpe med at finde det helt rette udstyr til denne tur. Uanset om det er i vandet på kanoer, i større eller mindre både eller på hjemmebyggede tømmerflåder, eller om det er til lands i bjerge, dale eller skovområder, så kan du finde det helt rette udstyr til dig og din hund her hos os. Ruffwear leverer højkvalitetsprodukter til hunde, så de også kan komme med ud og rundt og få nogle oplevelser og eventyr i naturen. Du kan finde et stort udvalg af produkter fra Ruffwear her på siden. Vi har alt fra seler, vandtætte jakker, små tasker til transport af mad & godbidder, soveposer, transportable skåle af polyester til mad & drikke, samt meget mere. Så hvis du gerne vil have din hund med næste gang du skal ud og prøve kræfter med naturen, eller bare ud og nyde den smukke natur uanset vind & vejr, så er vi klar til at hjælpe med at finde det helt rette produkt til dig og din hund.


Brug for hjælp?
Kontakt vores kundeservice: man-fre 10.00-17.00
78 77 40 69
Nyhedsbrev
Registrer dig nu og få en rabatkupon på 70 kr.
Eksklusive kampagner og tilbud venter dig. 4

Databeskyttelse & afmeldelse
Tilfredse kunder
Er du tilfreds med vores service? Skriv en anbefaling til andre!