Kan du ikke se det sikre browservindue fra PayPal?

Klik her
for at åbne det.

Din bestilling er lige straks gennemført. Vi takker for din tålmodighed.

Hold dig i form - Bliv stærkere og træn i naturen

Rumpl

14 Produkter
Rumpl

Rumpl - Varme tæpper til friluftsliv

Rumpl producerer varme tæpper, der er perfekte til de køligere aftener omkring lejrbålet eller som ekstra lag til at holde dig varm om natten i teltet. RUMPL tæpper er lavet af funktionelt materiale, der tørrer hurtigt og fungerer også godt om aftenen på terrassen eller i stedet for en sovepose på varme sommernætter.

Sorter efter
 
Side 1 af
1

Basalt set kan Rumpl bedst beskrives som en soveposedyne

Mange sjove ting er kommet ud af Californien, med statens ofte mere frie og kreative tilgang til tingene, end man ellers er vant til. Rumpl StashRumpl er resultatet af en gruppe venner, der tog på en surf- og skitur til Californien, og midt om natten fandt ud af, hvor behagelig en sovepose faktisk kunne være, sammenlignet med gængse dyner. Idéen blev udviklet og smidt på Kickstarter, hvor man nåede målet på mindre end 24 timer, og til sidst endte med ti gange så stor en investering som var krævet for at gå i gang. CAMPZ har været hurtige og har et stort udvalg af disse produkter på hylderne allerede nu.

Et anderledes og nyt produkt med stor fleksibilitet

 Med Rumpl har man skabt en ny, anderledes dyne, der kan bruges både derhjemme i stedet for en traditionel dyne, men den kan også være smart i både sommerhus, kolonihave eller på en rask vandretur. Siden 2019 er alle kerneprodukterne fremstillet af genanvendt plastik fra plastikflasker, så man endda har ekstra grund til at sove godt med disse behagelige dyner. Overfladerne er også behandlet, så de for eksempel kan modstå vand, pletter, sand og andet de kan blive udsat for i det fri. En anden ligeså smart funktion er Cape Clip, som gør, at du kan have dynen på, uden at bruge hænderne, hvis du eksempelvis lige skal hente noget at drikke eller lægge frisk brænde på bålet. Her er naturligvis også hovedpuder fremstillet med den samme tilgang og filosofi som dynerne. Som et lidt sjovt og yderst praktisk indslag, har man også fremstillet små poser til dåseøl eller -vand, så de holder sig kølige og ser smarte ud.


Brug for hjælp?
Skriv til os via kontaktformularen, hvis du har spørgsmål eller besøg vores FAQ-side.
Nyhedsbrev
Registrer dig nu og få en rabatkupon på 35 kr.
Eksklusive kampagner og tilbud venter dig. 4

Databeskyttelse & afmeldelse
Tilfredse kunder
Er du tilfreds med vores service? Skriv en anbefaling til andre!