CAMPZ - Camping & outdoorshop
GRATIS LEVERING FRA 699 KR., STØRRE DELE FRA 3.995 KR.6

Løbebælter & armtasker

0 Produkter
Beklager, din søgning gav ingen resultater blandt vores sortiment

Løbebælter og armtasker er de nye uundværlige dele til passionerede løbere

Innovative opbevaringsløsninger med det store sortiment af løbetasker og armtasker fra CAMPZ. Løft din sport til nye og hidtil usete dimensioner med en række funktionelle produkter fra nogle af markedets mest anerkendte leverandører.

Ethvert problem har en løsning

Som passioneret løber kender du sikkert til problematikken, der går på, hvad du skal stille op med mindre genstande som mobil, nøgler og drikkedunk under dine aktive udfoldelser i det fri. Til hvert et problem er der en løsning. I dette tilfælde hedder løsningen løbebælter og armtasker fra CAMPZ. På vores side har vi samlet et væld af modeller fra gode anerkendte leverandører såsom Compressport, sailfish, DYNAFIT og CamelBak. Det betyder, at du har en ting mindre at bekymre dig om, når stierne og de grønne omgivelser kalder på dig og opfordrer til nye aktive oplevelser under åben himmel. Nu kan du dyrke din sport på en ny og givende måde.

Optimalt fit og opbevaringsmuligheder

De mange løbebælter og armtasker er sammensat af strækbare fibre og materialer, der efterlader dig med et optimalt fit under løbeture.Compressport PRO Free Pasformen er i orden. Det ultralette materiale skaber åndbarhed og rig mulighed for bevægelse. Intet der hæmmer eller generer. Tværtimod får du komfort og sublime opbevaringsmuligheder, så du aldrig mere skal bruge tid på at regne ud, hvor du skal gøre af de nødvendige genstande. CAMPZ giver dig en verden af muligheder at vælge blandt, når du er på udkig efter nye løbetasker og armtasker. Vi tilbyder stor variation i størrelsen på modeller, og i sidste ende er det dig, der vælger, om du foretrækker en model til livet eller armen. Uanset hvad du vælger, er du sikker på at bringe ny komfort og funktionalitet til din sport. Og det mens du tilsætter et ekstra touch af professionalisme til sporten.

Bliv klædt på fra top til tå i vores kvalitetsbevidste løbeudstyr

Vores mange løbebælter og armtasker er en del af en stor kollektion til løbere og udendørsentusiaster. Ud over disse innovative produkter tilbyder vi også et væld af drikkebælter og veste, der er den optimale løsning, når du vil have rigelige mængder væske med dig på turene. Åndbare og fugtabsorberende løbe T-shirts, shorts og bukser er desuden blandt vores sortiment. Vores mål er at klæde dig på fra top til tå i store mængder af kvalitet og trendy designs, så du kan koncentrere dig om at nå dine mål inden for den givende sport.