CAMPZ - Camping & outdoorshop
GRATIS LEVERING FRA 699 KR., STØRRE DELE FRA 3.995 KR.6

Løberygsække

0 Produkter
Beklager, din søgning gav ingen resultater blandt vores sortiment

Hold formen med en god løberygsæk

Er man ude og løbe kan det være rart med en taske til en tør T-shirt, lidt mad og drikke eller andre fornødenheder. Men det er ikke altid lykken at løbe med en almindelig rygsæk på ryggen. En almindelig rygsæk sidder ikke ordentlig til ryggen, og selv om det til hverdag er en god rygsæk, er det nu engang andre krav der stilles, når man løber. Derfor er løsningen at finde en god løberygsæk fra CAMPZ, så man bliver klar til alle typer løbeture. Har man en god løberygsæk, kan den naturligvis også bruges til andet end løbeture. Er man af sted på trekking- eller vandreture, kan man også have god gavn af en løberygsæk fremfor en almindelig taske eller rygsæk.

Forvandl transporttid til træningstid

I en stressende og hektisk hverdag kan det være svært at nå det hele.Komperdell Speed Og det er ikke altid lige nemt at få presset en løbetur ind i programmet. Derfor kan man med fordel kombinere transporttiden til og fra jobbet med træningen. Altså gør man den trivielle og kedelige transporttid til værdifuld træningstid. Med en god løberygsæk er det muligt at starte dagen ud med en løbetur til jobbet eller afslutte dagen med en løbetur hjem, hvor man samtidig kan få clearet hovedet efter en lang arbejdsdag.

Fordele ved en god løberygsæk

Når man kigger efter løberygsække, er det vigtigt at man ser efter en række områder, inden man vælger. Det er vigtigt, at rygsækken har en god pasform og sidder tæt ind til ryggen. Vælg en rygsæk som nærmest former sig efter ryggen. Lav vægt er naturligvis også et afgørende element, for jo mindre vægt man skal have med på ryggen, jo nemmere er det. Har man planer om at bruge den til og fra jobbet, kan det måske være ok med lidt mere vægt, da man måske skal have lidt mere med. Og så er det naturligvis vigtigt, at der er nem og hurtig adgang til lommerne, specielt hvis man skal have adgang til disse, mens man løber. Derudover er der en række andre features, man kan holde øje med, alt efter ens behov og ønsker.

Find det rette mærke og den rette model

Vi har et bredt udvalg af forskellige modeller og mærker her hos CAMPZ. Så uanset hvilket behov man måtte have, eller om man vil have en stor eller en lille løberygsæk, så kan vi hjælpe med at finde den rette udgave.

  • ASICS
  • CamelBak
  • Salomon
  • Bergans