Kan du ikke se det sikre browservindue fra PayPal?

Klik her
for at åbne det.

Din bestilling er lige straks gennemført. Vi takker for din tålmodighed.

Klar til nye udsigter - Hav udstyret klar til nye minder

Sätila of Sweden

59 Produkter
Pris i kr.
Kundeanmeldelser
Satila
Sätila of Sweden

Sätila of Sweden - Knitted in Sweden since 1896

Strikket tilbehør, der ikke kun ser cool ud, men også fungerer. Sätila of Sweden tilbyder alt fra hatte, pandebånd og tørklæder til det perfekte tilbehør til udendørs træning, der beskytter dig mod vind og kulde.

Sorter efter
 
Side 1 af
2

Hold varmen med svensk tilbehør!

I Sverige kender de om nogen til kulde og sne. I flere dele af landet er de vant til store mængder hvid nedbør samt minusgrader, som får de fleste danskere til at ryste. Derfor er landet blandt andet kendt for mange forskellige fritidsmærker, hvor Sätila of Sweden er et af dem. Firmaet holder til i den lille svenske by Sätila og har gjort det siden starten i 1896! Alt er ved det gamle på den gode måde, for man fremstiller gedigne kvalitetsprodukter med håndkraft. Der er stor efterspørgsel på kollektionerne, for folk vil have tilbehør med en historie. Det får du i den grad, når du investerer i sortimentet fra Sätila of Sweden. Helt frem til i dag sidder der stadig dygtige vævere, der kan deres håndværk til perfektion og sørger for, at folk i mange forskellige lande bliver forsynet med huer, handsker, pandebånd og halstørklæder. På CAMPZ er vi også fans af produkterne, for der er fuld valuta for pengene. Blot det, at tilbehøret ikke er maskinfremstillet og masseproduceret, leder tankerne hen på bæredygtighed og kvalitet.Sätila of Sweden Skiffer Man genanvender også forskellige garntyper og sørger for, at hver en tråd udnyttes maksimalt.

Dæk hoved, hals og hænder til med bløde produkter!

Der er i den grad brug for vintertilbehør i Danmark. I sin tid blev mærket startet for at holde de stride isvintre for døren, men i dag kan mange af produkterne fra Sätila of Sweden bruges hele året rundt. Firmaet har nemlig ikke bundet sig op på én fast serie, men tilbyder eksempelvis mange forskellige slags huer. Der er huer til sportsbrug, hvor der især er tænkt på åndbarhed og svedabsorbering, men der er også huer til casual brug. I 1970 kom den første beanie fra Sätila of Sweden på markedet, og den er op til i dag stadig mærkets signaturprodukt. Den fås i mange forskellige farver og er også med i diverse modeblade på trendy modeller, som nyder materialerne og kvaliteten. Handsker, halstørklæder og huer er vævet af forskellige slags materialer. Noget er forsynet med blødt lammeuld, og andet er forsynet med en fleece-kant. Du finder naturligvis også tilbehør i merinould, som har evnen til at isolere i kulde og ventilere i varme. Udover den høje kvalitet og det sublime håndværk fra det svenske mærke, så er man også vild med at lege med farver og mønstre, hvilket ses på det brede sortiment med noget for enhver smag.


Brug for hjælp?
Skriv til os via kontaktformularen, hvis du har spørgsmål eller besøg vores FAQ-side.
Nyhedsbrev
Registrer dig nu og få en rabatkupon på 35 kr.
Eksklusive kampagner og tilbud venter dig. 4

Databeskyttelse & afmeldelse
Tilfredse kunder
Er du tilfreds med vores service? Skriv en anbefaling til andre!