CAMPZ - Camping & outdoorshop
GRATIS LEVERING FRA 699 KR., STØRRE DELE FRA 3.995 KR.6
sailfish – Made to make you faster
Et særligt højdepunkt markerede i 2017 det tyske mærke sailfishs tiårs jubilæum. Patrick Lange, IRONMAN World Champion 2017, bar under sin sensationelle svømmesucces en våddragt designet af grundlægger Jan Sibbersen. Han var engang en af de hurtigste svømmere i triatlon og ved præcis, hvad der udgør en god våddragt. I 2007 grundlagde han sailfish og dedikerede sig intensivt til udviklingen af de hurtigste og mest fleksible våddragter til triatleter og havsvømmere. Mærket producerer ikke kun svømmetøj, men også svømmeudstyr, såsom briller, paddles, pullbuoys mm.

sailfish

0 Produkter
Beklager, din søgning gav ingen resultater blandt vores sortiment

Sailfish – for optimal fart

Vandet, der suser forbi dig, mens du skyder gennem bølgerne. Det er her du føler dig hjemme, og med de mange kvalitetsprodukter fra sailfish kan du nu optimere dine præstationer og maksimere din komfort, næste gang du kaster dig en tur i bølgerne.

En stjerne bliver født

Sailfish er et nyere mærke fra 2007, der med sin introduktion har taget Europa og andre dele af verden med storm. Sidste år markerede et vigtigt år i det tyske mærkes historie. Her fejrede man 10 år for lanceringen af de første produkter. Virksomheden er skabt af den tidligere nationalsvømmer og hurtigste triathlonsvømmer, Jan Sibbersen, der har samlet sine mange års erfaring fra svømning og sin store passion for sport i produktionen af en række beklædningsdele, der alle har til formål at øge sportsfolks præstationer og gøre dem til bedre og hurtigere atleter. Alle produkter er designet i Pfungstadt nær Darmstadt i Tyskland og lever deri op til en række høje europæiske standarder. Her er der tale om den perfekte kombination af kvalitet og funktionalitet.

Signaturprodukter fra det tyske kvalitetsmærke

På CAMPZ har vi samlet et stort sortiment af produkter fra sailfish.Sailfish Pro Blandt vores udvalg af produkter finder du blandt andet en række af brandets signaturprodukter: De fikse og funktionelle våddragter, der er lavet med en ideel pasform og fås i flere modeller til både damer og herrer. I udformningen af dragterne har producenten lagt vægt på at skabe elastiske og fleksible dragter, der giver fri bevægelighed, når du bevæger dig i vandet. Det betyder, at du så let som ingenting kan holde varmen, når du begiver dig afsted på en svømmetur i bølgerne, og alt det uden at du oplever begrænsninger og gener fra dragten. Producentens ultimative fokus har været at skabe dragter, der øger din komfort og gør dig til en hurtigere svømmer.

Andre produkter fra sailfish

Ud over de mange signaturvåddragter forhandler vi også en række andre kvalitetsprodukter fra det populære mærke. For eksempel tilbyder vi flere svømmerygsække, badehætter og badebukser, for blot at nævne et par af produkterne fra vores udvalg. Her er der tale om produkter, der bygger på samme teknologi og tilgang som den, der skaber grundlag for udformningen af våddragterne. Igen er din komfort og performance som svømmer og sportsudøver det ultimative fokus. Det betyder udstyr, der løfter dine oplevelser og præstationer og i sidste ende gør dig til en bedre svømmer.