Kan du ikke se det sikre browservindue fra PayPal?

Klik her
for at åbne det.

Din bestilling er lige straks gennemført. Vi takker for din tålmodighed.

Friske forårslooks - Nye kollektioner til forår i storbyjunglen

SALEWA

Engineered in the Dolomites
SALEWA er dedikeret til lidenskabelig bjergbestigning og tilbyder produkter til bjergbestigere, designet af bjergbestigere. I mere end 80 år har virksomheden bestræbt sig på at udvikle det bedst mulige udstyr til ambitiøse alpinister. SALEWA kombinerer tradition og innovation for at skabe banebrydende produkter, der bygger på et omfattende netværk af forskningscentre, eksperter og professionelle atleter. Dette familiedrevne firma blev grundlagt i München i 1935 og har hjem i Bozen i hjertet af Dolomitterne i Sydtyrol. Som en af de førende internationale producenter af bjergbestigningsudstyr med 550 ansatte over hele verden, består SALEWAs sortiment af fire produktkategorier: tøj, sko, udstyr og teknisk hardware.

Sko fra SALEWA

Populære sko

Tøj fra SALEWA

Se vores nye produkter

Aktiviteter

Termoteknologi fra bjergene: TIROLWOOL® CELLIANT®

SALEWA TIROLWOOL® CELLIANT®


Med denne materialeinnovation lykkes SALEWA med en perfekt kombination af tradition og fremtid. Det lokalt producerede TIROLWOOL® CELLIANT®-hybridmateriale kombinerer intelligent ulden fra tyrolske bjergfår med patenteret Celliant for at holde dig varm i længere tid, samtidig med at du forbedrer din ydeevne. Resultatet er produkter til bjergatleter, der giver fremragende isolering selv i våde forhold, og er vandtætte, lette, åndbare og lugtfrie.


FORDELE
- holder dig varm i længere tid, fordi den reflekterer kropsvarme
- det specielle materiale fremmer blodcirkulationen og regulerer varmen optimalt
- det høje lanolinindhold holder dig tør, selv under fugtige forhold

SALEWA

511 Produkter
Sorter efter
 
Side 1 af
9

Kend det på ørnen!

Man kan være nok så vant til vinter og kulde, men når der for alvor skal action over feltet, så kræver det noget særligt udstyr.Salewa Vultur Vertical GTX Dette sydtyske mærke har siden 1935 været vant til at gå gennem snedriver og lave sjov og ballade på løjperne i Bayern. Det blev startskuddet til et sortiment af rygsække, som senere er blevet suppleret op med outdoor-udstyr i massevis af kollektioner. I dag er Salewa et af de mest foretrukne mærker, når man skal ud og vandre, klatre eller trekke. Mærkets enorme ekspertise er nemlig lig med topkvalitet i alle procedurer – lige fra sikkerhed til premium-materialer og komfort. Man elsker udfordringer i naturen, hvilket også ses på det brede sortiment af produkter. Alle vejrtyper indtages nemlig med glæde og motivation, hvilket er klart, da de forskellige items er designet til at kunne modstå elementerne. Her finder man alt, man kan tænke sig i form af fodtøj, tøj, udstyr og tilbehør. Dermed er det ingen sag at klare sig, hvis man skal på telttur eller ønsker de mere hardcore udfordringer som bjergbestigning og klatring. Salewa byder nemlig også på klatreseler, karabinhager, snesko og meget andet, som får dig fra foden til toppen og omvendt. Uanset om man er til daglige gåture, en hyggelig campingferie eller mere ekstreme og adrenalinpumpende aktiviteter så byder dette specialmærke på noget til alle niveauer. Her på CAMPZ er vi nemlig af den overbevisning, at alle har godt af motion og frisk luft. Og nydelsen bliver blot endnu større, når man har det rette udstyr.


Brug for hjælp?
Skriv til os via kontaktformularen, hvis du har spørgsmål eller besøg vores FAQ-side.
Nyhedsbrev
Registrer dig nu og få en rabatkupon på 35 kr.
Eksklusive kampagner og tilbud venter dig. 4

Databeskyttelse & afmeldelse
Tilfredse kunder
Er du tilfreds med vores service? Skriv en anbefaling til andre!