Kan du ikke se det sikre browservindue fra PayPal?

Klik her
for at åbne det.

Din bestilling er lige straks gennemført. Vi takker for din tålmodighed.


Salewa

(428 Produkter)
Klatretøj fra Salewa
Salewa

Salewa - Traditionelt Outdoor udstyr af høj kvalitet

Salewa blev grundlagt i München i 1935 som producent af udstyr til bjergbestigning og udvidet til at omfatte multi-funktionelt overtøj. Produkterne med det berømte ørne-logo begejstrer i dag kunder over hele verden. Integreret i virksomheden Salewa er mærker som Silvretta, Dynafit og Wild Country, og de tilbyder en bred vifte af høj kvalitets tøj og innovativt udstyr til trekking, klatring og udendørs eventyr. Kvalitet og service har været tradition hos Salewa i generationer.

SORTER EFTER
Side1af
8
 
SORTER EFTER
Side1af
8

Salewa online shopping - Læs historien om Salewa

Salewa er et veletableret brand, som producerer tøj, sko og udstyr til den eventyrlystne. Med 70 års erfaring indenfor vandring og bjergsport følger en forpligtigelse til at holde den høje standard i funktionalitet og sikkerhed, men også inspiration til at flytte grænsen for hvad der er muligt. Salewa har siden begyndelsen i 40'ernes München produceret udstyr til den seriøse og ambitiøse bjergsportsudøver. Josef Liebhart var direktør for Münchens kooperativ for Gobelin- og Saddelmagere og grundlagde i 1935 et søsterfirma for sadler og lædervarer: SA (Sattler/sadler) LE (Leder/læder) WA (Waren/varer), og navnet ”Salewa” var født. Salewa AlpinistFå år senere producerede de deres første rygsække og skistave. Siden har de suppleret udstyr til diverse store og vigtige ekspeditioner, og brandet er gradvist blevet hvad det er i dag.

AlpineXtreme Team

Salewa har siden 2005 haft et voksende team af professionelle sportudøvere indenfor bjergbestigning, is- og stenklatring, og freeskiing. Til fælles har de alle ekspertise og en dyb passion for bjergenes overvældende storhed. Hver enkelt af teamets medlemmer afprøver ikke kun sig selv og sin udholdenhed, men også produkterne under de ekstreme forhold som udstyret er skabt til. På klippesiden bliver det hurtigt klart, hvad der fungerer og ikke gør, hvilke funktioner der er væsentlige, og hvilke der er overflødige. Teamet samarbejder med designere og ingeniører i produktudviklingen, og resultatet er et kontant voksende udvalg af udstyr, som lever op til de høje krav stillet af teamet.

Produkter

Klatresport er adrenalinfyldt, udfordrende og potentielt farligt. Når man bevæger sig på lodrette klippevægge, er det enormt vigtigt at kunne stole på sit udsyr. Salewa laver udstyr, som er pålideligt og sikkert uden at gå på kompromis med funktionaliteten. Seletøj, hjelme, ultralette handsker, ishakker, karabinhager, isskruer og andet udstyr som gør at udstyret aldrig skal begrænse muligheden for de mest ekstreme eventyr. I 1939 producerede Salewa sin første rygsæk med stålramme. Siden da er der sket meget, og nu har de introduceret Contact Fit trekkingrygsække, som er designet med en plade, som tilpasser sig ryggen og giver den optimale støtte til bærerens kropsform blandt andet ved at udnytte vægtfordelingen. Contact fit-rygsækkene sidder helt tæt til ryggen, hvilket gør dem optimale til brug ved fysisk udfoldelse, fordi de ikke bevæger sig uafhængigt af kroppen, men følger dens bevægelser til begge sider. Desuden har rygsækkene et ventilationssystem umiddelbart opad ryggen, og nogle har et system der tillader bæreren af rygsækken altid at have vand tilgængeligt, gennem en slange fra tasken. ISB-teknologien indebærer en plade, som hjælper med at flytte vægten til hofterne fra brystet, så meget tunge læs ikke hviler for meget på skuldrene. ISB'en kan tages ud, når tasken bruges til lettere læs. Sortimentet hos Salewa indeholder masser af fodtøj til et stort udvalg af forskellige overflader og behov. De laver vandrestøvler, som er lette og behagelige.Salewa Apex Takket være 3F system Evo er vandresstøvlerne fleksible omkring anklerne, mens de samtidig giver god støtte om fødderne. Hos Salewa ved de, hvor uhensigtsmæssigt det er at begrænse en sportsudøvers bevægelser. 3D system Evo gør det muligt at spænde og løsne skoen meget præcist for at opnå optimal komfort. Enhver erfaren vandreentusiast ved, at vabler er så godt som uundgåelige, fordi støvler har tendens til at stramme eller skarve på ét specifikt sted på foden. 3D system Evo gør det muligt at afhjælpe vablerne før de kommer, ved at tillade omhyggelig justering af støvlerne. Sko har det jo med at føles anderledes efter nogle timer eller dages vandring, end de gør de første fem minutter. Støvlerne er produceret af velansete materialer som Codura, Vibram og Gore-tex, som er en garanti for lethed, slidstyrke og kvalitet. Ved bjergbestigning og vandreture om vinteren er det også vigtigt at kunne holde varmen. Forfrysning er en reel fare, og det er der selvfølgelig også tænkt på i designet af støvler og beklædning. Udover vandrestøvler findes også et udvalg af snesko og pigsko, som dækker alle mulige behov for at kunne bevæge sig over meget forskellige overflader. Salewa stræber efter, at deres produkter inspirerer og motiverer til eventyr.
  • Salewa Raven Combi Bjergstøvler Herrer GTX gul/sort
  • Salewa ASCENT 26 Trekkingrygsæk kaktus/antracit grøn/grå
  • Salewa Kit Helium 2.0 / G4 Attac Cobra / Via Ferrata Comfort Kl
Udfordringen er at producere tøj og sko, som varmer og giver den nødvendige sikkerhed uden at begrænse. Her er det vigtigt ikke at gå på kompromis!


Brug for hjælp?
Kontakt vores kundeservice: man-fre 10.00-18.00
78 77 40 69
Nyhedsbrev
Registrer dig nu og få en rabatkupon på 70 kr.
Eksklusive kampagner og tilbud venter dig. 4
Tilfredse kunder
Er du tilfreds med vores service? Skriv en anbefaling til andre!
Skriv en anbefaling