Kan du ikke se det sikre browservindue fra PayPal?

Klik her
for at åbne det.

Din bestilling er lige straks gennemført. Vi takker for din tålmodighed.

Hold dig i form - Bliv stærkere og træn i naturen

Salming

31 Produkter
Sorter efter
 
Side 1 af
1

Salming – til dig, der elsker løb

Lyden af hurtige skridt, der kortvarigt støder mod underlaget. Din vejrtrækning, der bliver dybere og tungere. Det er her du føler dig i dit rette element, og med de mange banebrydende produkter fra Salming kan du nu også føle dig godt tilpas i dit outfit, når du løber.

Salming gør løb til en sund og sjov oplevelse

Salming Sports er et nyere svensk mærke, der blev grundlagt i 2001 af den tidligere professionelle ishockeyspiller Börje Salming. Mærket leverer et stort udvalg af kvalitetsudstyr til en række sportsgrene, hvoraf løb udgør en af kernesportsgrenene. Her er der tale om holdbart og funktionelt løbeudstyr af høj kvalitet med fokus på at forbedre løberens præstationer og nå nye mål, uden at det medfører skader eller andre gener under løbeturene. Det primære mål er at gøre løb til en sund og sjov oplevelse, der ikke overbelaster din krop og udsætter den for udfordringer, der kan føre til skader på knæ, led og ryg. På CAMPZ er vi derfor stolte af at kunne præsentere dig for et velassorteret udvalg af produkter fra det svenske kvalitetsmærke.

Unikke og funktionelle løbesko

Løb er en motionsform, der stiller høje krav til dit udstyr.Salming Bold Print Når det kommer til dine løbesko, er der ingen vej uden om et par solide såler med en kraftig stødabsorbering. På den måde undgår du at udsætte din krop for flere stød end højst nødvendigt, og netop stød er en uundgåelig del af livet som løber. Vælger du løbesko fra Salming får du ikke bare et par lækre løbesko med maksimal stødabsorbering, du får også et par sko i et revolutionerende design, der udfordrer tidens tendenser og sætter nye standarder for mode. Her er der tale om sko i øjenfaldende farvekombinationer og unikke mønstre, der vil hive det bedste frem i dig, når du indtager stierne.

Løbetøj med perfekt pasform

Som supplement til de mange løbesko tilbyder vi et væld af smart løbetøj til både damer og herrer fra Salming. Blandt vores store udvalg finder du en række shorts, veste, ærmeløse trøjer, langærmede bluser og lange bukser. Ud over et lækkert og farverigt design, der har mange ligheder med de designs, der er at finde på løbeskoene, får du tøjdele, der følger din krops linjer og giver dig en perfekt pasform. I udformningen af de mange dele har der været lagt vægt på at skabe letvægtstøj, der ikke tynger, men giver maksimal fleksibilitet og fri bevægelighed.


Brug for hjælp?
Skriv til os via kontaktformularen, hvis du har spørgsmål eller besøg vores FAQ-side.
Nyhedsbrev
Registrer dig nu og få en rabatkupon på 35 kr.
Eksklusive kampagner og tilbud venter dig. 4

Databeskyttelse & afmeldelse
Tilfredse kunder
Er du tilfreds med vores service? Skriv en anbefaling til andre!