Kan du ikke se det sikre browservindue fra PayPal?

Klik her
for at åbne det.

Din bestilling er lige straks gennemført. Vi takker for din tålmodighed.

Hold dig i form - Bliv stærkere og træn i naturen

Salomon

Salomon blev grundlagt i 1947 i hjertet af de franske alper med det mål at sætte nye standarder inden for bjergsport. Med dette fokus på innovation udvikler Salomon konstant nyt fodtøj, tøj og udstyr til forskellige udendørs aktiviteter, så du kan stå over for nye udfordringer, præstere bedst og vigtigere, have det sjovt! I virksomhedens eget Annecy Design Center arbejder dedikerede ingeniører, designere og atleter sammen om at udvikle innovative løsninger og produkter. Gør naturen til din legeplads og nyd din frihed!

Topkategorier

Se tilbud fra Salomon

Top aktiviteter

Se mere fra Salomon

Løb er et enestående tidsfordriv: det er en aktivitet, der inspirerer og motiverer os. Uanset om du løber på grusstier eller asfalten, vækker løb stærke følelser inden i dig, hvilket gør det til en stærk oplevelse, der får dig til at føle dig virkelig i live. Salomon deler denne lidenskab for løb og opmuntre alle dem, som dagligt eller flere gange om ugen, snørre skoene og tager afsted.
Uden i naturen er du fri for regler og fordomme - fri til at være dig selv. Uanset om det er alene eller med ligesindede mennesker - i minutter eller i flere dage. Ude i naturen kan du finde din egen vej, blive inspireret og opdage dit sande selv. Det betyder, hvad du end gør, gør det på din måde - tag enhver vej. Din vej.

Salomon

544 Produkter
Sorter efter
</