Kan du ikke se det sikre browservindue fra PayPal?

Klik her
for at åbne det.

Din bestilling er lige straks gennemført. Vi takker for din tålmodighed.

Hold dig i form - Bliv stærkere og træn i naturen

Samaya

14 Produkter
Samaya

Samaya - Telte til ekspeditioner i de høje alper

Samaya fremstiller ekstremt effektive telte med fremragende kvalitet, stil og højteknologi, så du kan vende tilbage til naturen og udleve din eventyrlyst. Teltene er designet til ekspeditioner og alpine ture under ekstreme forhold. De testes bl.a. på de højeste tinder i Himalaya.

Sorter efter
 
Side 1 af
1

Med Samaya forbindes du med den uberørte natur

Samayas produkter bliver designet i Annecy, testes i Chamonix' højder og tages med til bjergtinder verden over. Samaya Vestibule2.0Deres lette, stilrene og brugervenlige produkter får inspiration fra bjergenes ukomplicerede skønhed. Dine nætter i naturen får tilført ekstra stil, men med en konstant kompromisløshed, når det kommer til funktion og holdbarhed. Hos CAMPZ er vi eksperter i friluftsliv, og derfor ved vi, hvor vigtigt det er, at du har oppakning og udstyr, som er til at stole på. Når du bevæger dig mod nye højder, skal dit udstyr holde til dine eventyr. Det er derfor, vi elsker Samayas telte og liggeunderlag. For hvert skridt vi tager mod dagens destination, glæder vi os til en god nats søvn med udstyr, der skaber et stærkt fundament og forstærker den smukke udsigt til naturen.

Tekniske telte presser grænserne for, hvad vi troede var muligt

Samaya har dybe rødder i naturen, og deres team består af friluftsentusiaster med årelang erfaring. Dette er nøglen til deres funktionelle design. Kombinationen af den velkendte komfort er inspireret af bivuakkens elegance og dybe tradition. Deres produkter sikrer, at du altid har et "hotelværelse med udsigt", da de kan sættes op i stort set overalt. Intet er overladt til tilfældighederne. Fra valget af materialer til farverne, letheden, komforten og øjet for de helt små detaljer. Teltene fås i flere udformninger og størrelser fra de mindre tomandstelte i klassisk, afrundet design til det store, sekskantede telte med plads til hele familien. Du kan næsten bygge dit eget telt, da Samayas telte fås i så mange udformninger. Er du til det store fortelt og masser af smarte lommer til dine gadgets? Måske du er minimalist helt ind til benet og kun bringer det essentielle med dig? Ligegyldigt hvordan dit perfekte eventyr ser ud, så bliver det muliggjort med deres innovative telte.


Brug for hjælp?
Skriv til os via kontaktformularen, hvis du har spørgsmål eller besøg vores FAQ-side.
Nyhedsbrev
Registrer dig nu og få en rabatkupon på 35 kr.
Eksklusive kampagner og tilbud venter dig. 4

Databeskyttelse & afmeldelse
Tilfredse kunder
Er du tilfreds med vores service? Skriv en anbefaling til andre!