CAMPZ - Camping & outdoorshop
GRATIS LEVERING FRA 699 KR., STØRRE DELE FRA 3.995 KR.6
Sandaler fra Sanük
Sanük - lykke og stabilitet til fødderne
Med det endnu unge, amerikanske brand, Sanük, er outdoorskoenes verden blevet lidt større. En høj bærekomfort og forskellige materialekombinationer er grundende til mærkets internationale succes. Ordet "Sanük" er thailandsk og betyder lykke og stabilitet, og skoene fra Sanük må siges at leve op til disse præmisser.

Sanük

0 Produkter
Beklager, din søgning gav ingen resultater blandt vores sortiment

Sko man bliver glad af at gå i

Hvis man tænker på stramme business-sko og højhælede sko, så er amerikanske Sanük det helt modsatte. Jeff Kelley er manden bag mærket, som blev lanceret i 1997. Han er kendt som en humoristisk og sporty mand fra Californien. Og det er netop hans personlighed, der har så stor betydning for skomærket. Missionen er, at det skal være sjovt og komfortabelt at bruge skoene fra kollektionerne. Hans positive ånd skinner igennem alle processerne og derfor kan du også smitte andre med good vibes i gadebilledet, på stranden eller hvor du end færdes. Sanük er inspireret af vandsport og streetsmarte looks, hvilket betyder sporty og casual stilarter, der med fordel kan matches med alt fra shorts og jeans til T-shirts, hoodies og meget andet. Der er især fokus på sommersko, da mærkets baggrund på den amerikanske vestkyst ikke fornægter sig. Dermed kan du se frem til masser af åbne looks her hos CAMPZ, hvor vi også byder på en lang række af mærkets sandaler og klipklapper. De såkaldte Yoga Sling-designs er nogle af signaturmodellerne. Det er sandaler med thong og hælrem i ét stykke, som er designet specifikt til kvinder.Sanük Yoga Sling 2 Det sjove ved sandalerne er, at de netop er designet med såler fra yogamåtter, hvilket giver garanti for blødhed og komfort.

Luftigt fodtøj med udstråling

Der er naturligvis også fodtøj til mænd i udvalget fra Sanük. Det er især sandaler og klipklapper i maskuline looks med slidstærke og stødabsorberende såler. Som altid er der knald på farverne hele vejen rundt, så der er masser af muligheder for både kvinder og mænd, der elsker kulør på tilværelsen. Ud over alle de åbne sko byder mærket også på lukkede modeller, der er praktiske til mere end blot strandbrug. Lækre fodsåler i naturgummi samt antibakterielle fod-senge gør skoene optimale under varme forhold. Det betyder nemlig et tørt, behageligt og lugtfrit miljø omkring fødderne. Hos dette sporty og aktive mærke går de meget op i miljø. Derfor har de også startet en række foundations med fokus på oprydning langs kyster rundt omkring i verden. Derudover forsøger de altid at bruge bæredygtige materialer under produktionen af de mange sko. Det ses især på de store mængder af jute og hamp, som firmaet anvender. Den slags materialer kræver ikke meget vand og samtidig er det ikke nødvendigt at bruge pesticider. Genanvendeligt bomuld og 100 procent plantebaserede gummisåler er også en stor del af ingredienserne, så alt er skabt med omtanke for dig og moder jord.