Kan du ikke se det sikre browservindue fra PayPal?

Klik her
for at åbne det.

Din bestilling er lige straks gennemført. Vi takker for din tålmodighed.


saucony

(34 Produkter)

  Pris (kr.)

  • -
    Anvend

  Kundeanmeldelser

Valgt:
saucony

Den amerikanske specialist inden for løb

Grundlaget for den amerikanske sportsskofabrikant Saucony blev allerede lagt i 1910, da den russiske immigrant A. Hyde åbnede en skoforretning i USA. Saucony har i dag et bredt sortiment af løbesko og er blevet en international virksomhed. Saucony’s produkter er især populære blandt løbere. Saucony’s lidenskab til løbesporten er drivkraften bag virksomheden og motiveringsgrundlaget for, at fremstille de bedste løbesko og det bedste løbetøj i verden.

SORTER EFTER
Side1af
1
 
SORTER EFTER
Side1af
1

Saucony løbesko - campz.dk

En Saucony sko er en løbesko, der har sin oprindelse i USA, men som kan fås over hele verden. Det er et gammelt firma med stolte traditioner og solide værdier, hvis lange historie kan ses i deres produkter. I 1889 startede blev den første fabrik åbnet i Kutztown, i den amerikanske delstat Pennsylvania. Navnet kommer fra Saucony-bugten, hvor fabrikken lå på de høje bredder. Det blev i 1960 opkøbt af Hyde Athletic Industries og gennem tiden blev Saucony brandet mere og mere succesfuldt. Så succesfuldt at Hyde Athletic endte med at ændre navn til Saucony i 1990. At der blev satset hårdt på løbeskoene gav et klart afkast og det ses i dag. Saucony laver løbesko, der er specifikt gearet til at håndtere den hårde behandling, en sko bliver udsat for, når en person løber. Saucony NomadMan skal tænke på mængden af tryk på gummiet i sko, når der bliver løbet, fordi den nedadgående kraft fra en person, der træder ned på jorden, er så intens. Det betyder også rigtig meget, hvor man løber. Alt efter terrænet bliver skoene belastet på forskellige måder. Løber man i byen, er der masser af asfalt der slider på skoens bund, og løber man i skoven skal skoen kunne modstå grene, sten og andre uforudsigelige forhold. Er man allround løber, skal der også være plads til det. Der er sko som snildt håndterer skift mellem skovbund, grus, asfalt og alverdens andre tænkelige typer terræn. Sko er ikke det eneste man skal tænke på, når man tager ud og løber. Man skal altid tage højde for vejrforholdene og hvis man løber i byen, er det også en god idé at tænke på de trafikale forhold. Derfor kan man f.eks. købe åndbare 100 % polyester t-shirts, som fungerer hele året. Om sommeren beskytter de mod solens stråler med en SPF-faktor på 50, og når det er vinter eller bare mørkt er de reflekterende, så bilister nemt kan få øje på løberen. Der findes også vind- og vandtætte handsker, der kan hjælpe til med at holde fingrene varme om vinteren. Ikke nok med at de er reflekterende, fås de også med indbyggede lysdioder, der blinker mens man løber, så man er helt sikker på, at man aldrig bliver overset i trafikken. Yderligere fås hovedbeklædning i åndbart materiale, som beskytter hår og hovedbund mod elementerne.

Ikke alle er bygget ens

Hos Saucony er man også godt klar over, at fødder kan se meget forskellige ud. Nogle fødder buer mere ind i midten end andre. Hver persons individuelle fodslag betyder også rigtig meget. Saucony Triumph ISONogle lægger mere vægt på indersiden af deres sko og nogle mere på ydersiden. Det betyder, at skoene belastes på forskellig vis. Alle kan ikke bruge den samme sko, men der kan godt laves gode sko til alle. Hos Saucony anses det for utrolig vigtigt, at der er plads til at alle kan få chancen for at blive løber. Uanset om det er afslappet jogging eller professionelt motionsløb, er der sko, som tager hensyn til de individuelle krav, et par fødder stiller. Der er naturligvis også forskel på alder og køn. Såvel mænd og kvinder som piger og drenge er i målgruppen, og der findes sko i de fleste størrelser.

Find Your Strong – Find din styrke

Saucony mener, det er vigtigt, at ingen udelukkes fra sportens verden, og derfor har de lanceret en kampagne, der foregår på Twitter og Instagram, der hedder “Find Your Strong” eller “Find din styrke” på godt dansk. Folk opfordres til at skrive motiverende beskeder til andre, for at opmuntre dem til at trække i løbeskoene, få noget frisk luft og gøre en god ting for sig selv. Og så betyder det ikke noget, om man er ung eller gammel, tyk eller tynd. Alle kan være med. En person skriver f.eks. ”Du behøver ikke forsøge at blive løber, du er løber fordi du forsøger.” Det er den slags besked, som Saucony kan stå inde for. Her er et udvalg af hvad Saucony kan byde på:
  • ProGrid Xodus 3.0 for Men
  • ProGrid Ride 5 for Women
  • ProGrid Kinvara 3 for Kids
  • Protection Handsker
Dette er kun et lille udvalg af Sauconys produkter. Der er helt sikkert noget som passer til dine fødder og løbevaner.


Brug for hjælp?
Kontakt vores kundeservice: man-fre 10.00-18.00
78 77 40 69
Nyhedsbrev
Registrer dig nu og få en rabatkupon på 70 kr.
Eksklusive kampagner og tilbud venter dig. 4
Tilfredse kunder
Er du tilfreds med vores service? Skriv en anbefaling til andre!
Skriv en anbefaling