CAMPZ - Camping & outdoorshop
Lageroprydning – rabatter på op til 80 %1
GRATIS LEVERING FRA 699 KR., STØRRE DELE FRA 3.995 KR.6
Saucony
Den amerikanske specialist inden for løb
Grundlaget for den amerikanske sportsskofabrikant Saucony blev allerede lagt i 1910, da den russiske immigrant A. Hyde åbnede en skoforretning i USA. Saucony har i dag et bredt sortiment af løbesko og er blevet en international virksomhed. Saucony’s produkter er især populære blandt løbere. Saucony’s lidenskab til løbesporten er drivkraften bag virksomheden og motiveringsgrundlaget for, at fremstille de bedste løbesko og det bedste løbetøj i verden.

saucony

0 Produkter
Beklager, din søgning gav ingen resultater blandt vores sortiment

Er du løbefan? Så brug Saucony som forbillede

Det virker som om, at Saucony er forud for sin tid, da mærket allerede i 1898 begyndte at designe løbesko. Men allerede to år forinden blev det første olympiske maraton afholdt i Athen. Dermed har dette amerikanske mærke været aktiv inden for løbesport i mere end 119 år. Det har sat sine spor i form af oparbejdet ekspertise samt en kæmpe fanskare over hele verden. Man har også sponsoreret flere løbestjerner, der har vundet adskillige medaljer hjem til firmaet. Derfor er dine fødder i de bedste hænder, når du lader Saucony designe dine løbesko. Det er først og fremmest mærkets utallige kollektioner med løbesko, som folk nævner som det første. Saucony Guide 10Men man byder også på løbetøj i lange baner, så du bliver klædt komplet på med dette innovative mærke, der altid gør en forskel. Firmaets adresse er placeret i en teknologisk højborg, hvor testlaboratorier kombineres med data direkte fra marken. Det betyder også, at mærket arbejder ud fra de bedst tilgængelige apparater i samarbejde med nutidens løbere, der hjælper med at justere og finpudse detaljerne. Det munder ud i et favorit løbemærke, hvor sko, tøj og tilbehør klæder dig på til endnu en løbetur.

Nyd din løbetur endnu mere med Saucony

Der er en kæmpe forskel på at løbe i et tilfældigt par kondisko og så et par specialdesignede modeller fra Saucony. Her tager man nemlig højde for alle de tekniske og innovative detaljer, som er så vigtige for komforten. Det betyder også, at man kan vælge mellem sko med alt fra støddæmpning og stabilitet til forskellige letheds-grader, pronation eller neutrale former. Læg dertil al tøjet, hvad enten det er shorts og løbebukser eller funktions-T-shirts og windbreakers. Derudover har man også brug for forskelligt tilbehør i form af handsker, huer og lignende ting. Men uanset hvad man søger af beklædning og fodtøj, så er Saucony klar med en perlerække af items, der opfylder alle dine behov. Mærkets farverige designstil er også noget af det, der tiltrækker løbere. Det bidrager nemlig med noget dynamisk og sporty, så det hele ikke bliver sort og hvidt. Du finder naturligvis også mere neutrale farvekombinationer, men overordnet set er firmaets signatur lig med kulør på tilværelsen – både i bogstavelig forstand, men også som en motivationsfaktor og friskhed. Løb er nemlig aldrig kedeligt med dette verdenskendte mærke på kroppen, for komfort og pasformer hjælper dig med at performe bedre, så du kan lege endnu mere med tidtagning og nye mål.