Kan du ikke se det sikre browservindue fra PayPal?

Klik her
for at åbne det.

Din bestilling er lige straks gennemført. Vi takker for din tålmodighed.

Schöffel

156 Produkter
Schöffel

Kompetence indenfor outdoor, bjergsport og skisport

Den tyske familievirksomhed Schöffel har igennem 7. generationer stået for innovation og pålidelighed. Schöffels mange årige erfaring afspejles i deres produkter af høj kvalitet. Schöffels kunder skal kunne føle sig sikre, godt tilpasse samt have det sjovt når de laver udendørs aktiviteter og dette muliggør virksomhedens store udvalg af udstyr til outdoor, bjergsport samt skisport.rn

Sorter efter
 
Side 1 af
3

Schöffel campingbestik - Schöffel shop

Schöffel er et tysk familieejet udendørstøjfirma grundlagt i 1804, i Schwabmünchen i Bayern, hvor man kender alt til det vilde udendørsliv. Med masser af natur til at trave rundt i og opleve, og store bjerge der kan bestiges og stås på ski på, er det intet under, at man fokuserer på det tøj, der bæres i de sammenhænge. De vilde forhold har inspireret et brand, der gør sig i en lang række forskellige produkter til alle der kan lide lange vandreture i gennem skov og natur, at stå på ski eller at tage på camping. Her går man meget op i de store naturoplevelser og lægger meget vægt på at funktionaliteten er i højsædet. Det er gammel tradition ikke bare for firmaet, men for alle indbyggere i Bayern, der kommer tæt på den vilde tilværelse.

De fire koordinater

For Schöffel er der fire koordinater, der sikrer en god oplevelse, når man er udenfor. Schöffel BillingsNummer et er, at man altid har fuld bevægelighed, så man er sikker, når man dyrker udendørsaktiviteter. Det vil sige at tøjet skal passe alle de rigtige steder. Nummer to er, at produkter beregnet til sportsudøvelse altid er funktionelle. De skal klare opgaven, de er beregnet til uden at overstrenge sig. Nummer tre er, at materialerne, der bruges, altid er af en kvalitet, så de egner sig til udendørsaktiviteter. Naturen kan være vidunderlig, men den kan også være grum. Man skal altid kunne være forberedt på vind, vand, varme eller kulde uanset situationen. Det sidste koordinat er komfort. Komfort er kombinationen af godt håndværk og gode materialer, og det sikrer, at man aldrig føler sig hæmmet, at sit tøj eller udstyr.

De bedste naturoplevelser

Schöffel kan hjælpe til med produkter til en lang række aktiviteter. Til ski fås vindtætte og vandtætte eller vandafvisende jakker og bukser til både damer og herrer. Der er taget højde for alt med strækfunktionalitet, lommer med lynlås, underarmsventilation og indbygget forsvar mod sne i tilfælde at man skulle falde, samt gemte lommer til det magnetiske snelift billetter, der bruges mange steder. Man kan naturligvis også få varmen, med åndbare Lycra-trøjer til at have inden under jakken, så sved transporteres væk fra kroppen. Dertil kommer den uundværlige hue, der sørger for, at man ikke fryser ørene. Interesserer man sig mere for udendørsoplevelser, der ikke afhænger af sne, er man også godt dækket. Schöffel tilbyder en række jakker – både bløde softshell-jakker samt de mere hårdføre jakker, der bedre kan modstå naturens kræfter. Derudover kan man få bukser, huer, handsker, trøjer, veste, T-shirts og skjorter, så man kan gå frisk og beredt ud på enhver camping- eller vandretur. Igen gør alting sig gældende for både mænd og kvinder.Schöffel Natalie Overdele som f.eks. skjorter og t-shirts få med UV-beskyttelse og vandafvisende egenskaber. Overdele lavet af bomuld og polyester behandles med MTS som står for Moisture Transportation System eller fugttransportsystem på dansk. Det er en kemisk behandling, der sikrer, at man ikke kommer til at lugte af sved eller får skadelige UV-stråler på de dele af kroppen, som ikke er smurt ind i solcreme – det er et problem som enhver udendørsentusiast på et eller andet tidspunkt har stået overfor. Andre overdele fra Schöffel fås i Altai Micro Fleece, som er et letvægtsmateriale, der samtidig hjælper med at holde på varmen. Bukser findes også i mange varianter. Der findes bl.a. vand- og smudsafvisende bukser, korte UV-beskyttende bukser, varmende termobukser og polstrede, robuste bukser. Hvad angår tilbehør fås handsker i bomuld og polyamid, kasketter, der skærmer for solen, men samtidig lader hovedbunden ånde og uendeligt justerbare trekking bælter i polyester og elastan. Alle disse ting er med til at gøre de tyske vildnis og bjergområder til steder mennesker kan færdes i bekvemmelighed. Fordelen er, at mange af de samme forhold gør sig gældende i Danmark. På den måde er Schöffel også relevant herhjemme, fordi sikkerhed, komfort, funktionalitet og kvalitet også er vigtige faktorer, når man skal ud i den danske natur. Her er et udvalg af hvad Schöffel byder på:
  • Kerns DJ Venturi 2-Layer Laminate Jacket for Men
  • Windchill Pants L II for Women
  • Bent Men’s Gloves
  • Oscar Patterned Knitted Cap for Men
Dette er kun et lille udvalg af Schöffels produkter. Der er helt sikkert noget som passer til dine behov og udendørsaktiviteter.


Brug for hjælp?
Kontakt vores kundeservice: man-fre 10.00-17.00
78 77 40 69
Nyhedsbrev
Registrer dig nu og få en rabatkupon på 70 kr.
Eksklusive kampagner og tilbud venter dig. 4

Databeskyttelse & afmeldelse
Tilfredse kunder
Er du tilfreds med vores service? Skriv en anbefaling til andre!