Kan du ikke se det sikre browservindue fra PayPal?

Klik her
for at åbne det.

Din bestilling er lige straks gennemført. Vi takker for din tålmodighed.

Covid-19: Vi fortsætter med at levere! - Til vores FAQ

Schöffel

256 Produkter
Schöffel

Kompetence indenfor outdoor, bjergsport og skisport

Den tyske familievirksomhed Schöffel har igennem 7. generationer stået for innovation og pålidelighed. Schöffels mange årige erfaring afspejles i deres produkter af høj kvalitet. Schöffels kunder skal kunne føle sig sikre, godt tilpasse samt have det sjovt når de laver udendørs aktiviteter og dette muliggør virksomhedens store udvalg af udstyr til outdoor, bjergsport samt skisport.rn

Sorter efter
 
Side 1 af
5

Livet leves udendørs med Schöffel

Det kan være skønt at ligge og flade ud indendørs foran fjernsynet med hygge. Men hos tyske Schöffel er man endnu mere vild med at nyde frisk luft og bruge kroppen aktivt på alle mulige måder. Det ene udelukker ikke det andet, men når livet foregår i det fri, så skal påklædningen være på plads. I dag stiller tidens friluftsmennesker krav til både designet og funktionaliteten, hvilket dette erfaringsrige mærke har taget til sig. Man designer nemlig outdoor-beklædning, som kan bruges vidt og bredt takket være fleksibilitet samt en forståelse for markedet. Det betyder også, at sortimentet fra Schöffel indeholder alle de dele, som enhver moderne kvinde eller mand har brug for. Hverdag, fritid og ferier byder på mange forskellige ærinder hos langt de fleste, og med de skiftende sæsoner skal kroppen pakkes praktisk ind. Det bliver den med dette tyske mærke, der har speciale i beklædning med et sporty tvist. Det er tøj, som både er smart, men som i dén grad også yder fuld beskyttelse.Schöffel Padova2 Ture i skoven med ungerne, krabbefangst, svampejagt, gåtur med vovsen, deciderede vandreture, en storbyferie, et smut ned at handle – der findes hele tiden små og store aktiviteter, som skal ordnes af nødvendighed eller af ren nydelse. Hver gang turen går udendørs, sørger dette tyske mærke for, at din krop har det godt – uanset vejrtype!

Nydelse med den rette kropstemperatur

Traditioner og moderne tilgange er ofte hinandens kontraster og modsætninger, men hos Schöffel hører de to ting sammen. Det sker helt naturligt, da mærket i dag er ejet af syvende generation. Familien Schöffel er verdenskendt for deres funktionelle kollektioner, der gør det rart og komfortabelt at være udendørs. Man holder altid fast i grundværdierne, som står for premium-kvalitet, fuld beskyttelse og funktionalitet. Nutidens generation tilføjer derudover en forfriskende profil, der også smitter af på tøjets former og farver. Dermed har mærket i dag udviklet sig til at være et alsidigt sportstøjsmærke, som sagtens kan bruges i hverdagen, og som især er designet til alle udendørsaktiviteterne. Når kroppen er aktiv, skal der fleksibelt tøj til, som tilpasser sig vejret. Alt dette sørger Schöffel for takket være åndbarhed, elasticitet, vandafvisning, vindisolering og mange andre tekniske elementer, som gør det komfortabelt at være aktiv i det fri, hele året rundt. Nu og her kan du begave dig selv, eller en du holder af, med lækkert fritidstøj af højeste kvalitet. Her på CAMPZ er Schöffel nemlig repræsenteret med alt fra overtøj og bukser til skjorter, veste og meget andet.


Brug for hjælp?
Lukket telefonlinje
Flere informationer
Nyhedsbrev
Registrer dig nu og få en rabatkupon på 35 kr.
Eksklusive kampagner og tilbud venter dig. 4

Databeskyttelse & afmeldelse
Tilfredse kunder
Er du tilfreds med vores service? Skriv en anbefaling til andre!