CAMPZ - Camping & outdoorshop
GRATIS LEVERING FRA 699 KR., STØRRE DELE FRA 3.995 KR.6
Desværre er det ønskede produkt i øjeblikket udsolgt

Sea to Summit Camp Selvopblæsende måtte Large, oliven

ID: 605297

Vejl. udsalgspris 739 DKK
529 DKK
- 28 %
Inkl. moms. plus Leveringspris

Jeg vil gerne kontaktes, når varen er tilgængelig igen.

Vi gemmer din anmodning i 3 måneder. Hvis varen kommer inden da, vil vi kontakte dig.
GRATIS LEVERING FRA 699 KR., STØRRE DELE FRA 3.995 KR.6

Beskrivelse af

Sea to Summit Camp Selvopblæsende måtte Large, oliven (olive)

Beskrivelsen af dette produkt er automatisk oversat. Vi beklager eventuelle fejl.

Camp Self Inflating-måtten er en holdbar løsning til eventyrere, der ønsker kvalitet og et ordentligt knald for pengene. Ved hjælp af multifunktionsventilen kan denne måtte tømmes utrolig hurtigt, og der er ingen problemer med at puste den op igen under pakning. Delta Core-V-teknologien fjerner vægt og bulk uden at gå på kompromis med komforten, og det slidstærke stof til ansigtet vil kunne holde til nogle gode, hårde eventyr. Det er en soveunderlagsmåtte uden dikkedarer, der giver god komfort på dine rygsæk-eventyr.

Delta Core-V
I de lettere modeller anvendes Delta Core-V vertikal kerneteknologi til at fjerne 20 % af vægten og mængden af polyurethanskummet (PU) i måtten. Sea to Summit bruger sofistikerede data til at kortlægge trykket for at definere områder med kropskontakt, som bliver grundlaget for det karakteristiske graduerede kernemønster. I de områder, hvor der er behov for ekstra varme og støtte - skuldre, hofter og fødder - er de lodrette kernehuller mindre. I de mindre kritiske områder er der fjernet mere skum for at minimere vægten og pakkestørrelsen. Delta Core-V-teknologien anvendes i Ultra Light SI- og Camp Mat SI-modellerne.

Vis alle modeller fra Sea to Summit S.I.-serien

Specialfunktioner

R-værdi

R-værdien (= varmeoverførselskoefficient) angiver, hvor godt måtten leder varmen, og bruges til at angive dens isoleringsegenskaber. Jo højere R-værdi, jo bedre isolerer måtten med hensyn til, hvor meget varme der går tabt gennem den. Derfor kan R-værdien bruges til at vurdere isoleringsmåtternes temperaturegenskaber.

I korte træk

Design
Design
Termomadras
Type
Type
Standard
'R-værdi'
'R-værdi'
4,00
tykkelse
tykkelse
380 mm
Vægt
Vægt
1 020,00 g

Funktioner

Tilsigtet brug
Camping, Trekking, Vandring
Vigtigste oplysninger
Design:
Termomadras
Type:
Standard
Selvoppustelig:
ja
'R-værdi':
4,00
Materiale
Ude materiale:
100 % polyester
Belægning ude:
100% termoplastisk polyurethan
Dimensioner
tykkelse:
380 mm
Måttetykkelse:
Standard (35-70 mm)
Pakningsstørrelse (cm):
33 x 16,5
Vægt:
1 020,00 g
Længde:
198,00 cm
'Bredde (cm)':
64,00 cm
Funktioner
Funktion:
Selvoppustelig, Rulbar
Modelår
2023
Produktnummer
605297
EAN
9327868067084

Video

Kundeanmeldelser

4.0
4 Kundebedømmelser
1 Stjerne
0
2 Stjerner
0
3 Stjerner
1
4 Stjerner
2
5 Stjerner
1
Vi foretager ikke en separat gennemgang af anmeldelser for at kontrollere, at de viste anmeldelser faktisk stammer fra forbrugerne. Alle besøgende på vores websted kan indsende anmeldelser af vores produkter. Indsendelse af anmeldelser er ikke knyttet til en brugerkonto eller lignende. Alle anmeldelser sorteres gennem et automatiseret ordfilter for at undgå stødende sprogbrug, racistiske eller sexistiske anmeldelser og anmeldelser med hyperlinks. Vi screener også manuelt indkommende anmeldelser for at kontrollere vurderingsindholdet for modsigelser og andet eksternt indhold.
Ryd alle filtre
Sea to Summit Camp Selvopblæsende måtte Large, oliven oliven
Michael
Forkert opbevaring
Oversat fra Svensk Til originalen
Jeg har desværre ikke haft mulighed for at teste i skarp tilstand, så jeg ved endnu ikke hvordan liggeunderlaget fungerer i praksis. Hvad der ikke fremgik tydeligt af beskrivelsen var, at det er memoryskum. Det betyder, at liggeunderlaget "husker", hvad det gør mest, hvilket ganske enkelt betyder, at hvis du vil have det godt til at være et oppustet liggeunderlag, så skal du holde det oppustet, når du ikke bruger det. Hvis jeg ikke allerede havde smidt returetiketten ud, ville jeg have returneret varen.
19.03.2022
Sea to Summit Camp Selvopblæsende måtte Large, oliven oliven
Götz
Henstilling!
Oversat fra Tysk Til originalen
Liggeunderlaget var tilgængeligt her til en uovertruffen pris og leveringen var hurtig. Den er let, isolerer rigtig godt, fylder relativt lidt i pakket og er hurtigt klar til brug. Klar købsanbefaling!
06.01.2022
Sea to Summit Camp Selvopblæsende måtte Large, oliven oliven
Simon
God mad, men svær at rulle op
Oversat fra Tysk Til originalen
Havde maden mens trekking (3-dages tur), samt på en festival (5 overnatninger). Matten holder dybest set sit løfte, kulden kommer ikke nedenfra, og ventilsystemet er gennemtænkt. Jeg er nødt til at give et pointfradrag, fordi det er forkert at få matten tilbage i posen. Det var meget lettere med måtterne fra de andre producenter (TaR). Nøjagtigt, når du vil rulle dem op i teltet, skal du igen korrekt med kropsvægten på den. Værdi for pengene er helt rigtigt!
15.08.2018