CAMPZ - Camping & outdoorshop
GRATIS LEVERING FRA 699 KR., STØRRE DELE FRA 3.995 KR.6
Desværre er det ønskede produkt i øjeblikket udsolgt

Sea to Summit Comfort Plus XT Termounderlag Rektangulær large, rød

ID: 1137440

Vejl. udsalgspris 2.229 DKK
1.759 DKK
- 21 %
Inkl. moms., gratis forsendelse

Jeg vil gerne kontaktes, når varen er tilgængelig igen.

Vi gemmer din anmodning i 3 måneder. Hvis varen kommer inden da, vil vi kontakte dig.
GRATIS LEVERING FRA 699 KR., STØRRE DELE FRA 3.995 KR.6

Beskrivelse af

Sea to Summit Comfort Plus XT Termounderlag Rektangulær large, rød (red)

Beskrivelsen af dette produkt er automatisk oversat. Vi beklager eventuelle fejl.

Den opdaterede Comfort Plus XT Insulated Rectangular Air Mat giver en generøs 8 cm luftpolstret komfort med et dobbeltkammerdesign, hvor hvert lag kan tryksættes uafhængigt: pust det øverste lag op til din personlige komfort, mens du opretholder et højtryksbundlag til beskyttelse mod ujævnt terræn.

Ved hjælp af en bredere Air Sprung Cell-pitch, der skaber større luftlommer for eXtra Thickness (XT), kombinerer denne måtte et let 30/40D nylonstof, Exkin Platinum og Thermolite-isolering for øget varme, samtidig med at den minimerer vægt og pakkestørrelse. Comfort Plus XT er bredere end standard Air Mats og giver lidt mere plads til at bevæge sig rundt, og den ekstra højde er perfekt til personer, der sover på siden, da det giver hofterne mulighed for at synke dybere ned i måtten uden at røre jorden.

Comfort plus - design med to lag
Brug af to højopløselige cellelag, der kan tryksættes uafhængigt af hinanden, giver ultimativ fleksibilitet i komfortjustering og beskyttelse mod ujævnt terræn. Dual Layer-designet er forskudt for at give en mere ensartet isolering og dæmpning, og det sikrer også et niveau af indbygget redundans, så måtten kan fungere, selv hvis et af lagene punkterer.

Thermolite
Thermolite-isolering, der er designet til ultimativ ydeevne, er lavet af specielle fibre, der giver høj CLO-værdi ved lav vægt. Thermolite HL-1 High Loft Insulation er et tekstilfiberfyld af unikke 3D med faste og hule kernefibre, der kombinerer fremragende letvægtsvarme med fremragende holdbarhed. Thermolite-isolering spredes i de luftaffjedrede celler for at forhindre konvektivt varmetab fra den varme krop til gulvet. For at opnå den bedst mulige effekt anvendes en kombination af Exkin Platinum og Thermolite i alle versioner af de isolerede måtter.

Exkin Platinum
Exkin Platinum er et superlet, lydløst materiale med en tynd metallisk overflade. Exkin Platinum Thermal Technology reflekterer den udsendte varmestråling tilbage til brugeren.

Vis alle modeller fra Sea to Summit Comfort plus-serien

Specialfunktioner

R-værdi

R-værdien (= varmeoverførselskoefficient) angiver, hvor godt måtten leder varmen, og bruges til at angive dens isoleringsegenskaber. Jo højere R-værdi, jo bedre isolerer måtten med hensyn til, hvor meget varme der går tabt gennem den. Derfor kan R-værdien bruges til at vurdere isoleringsmåtternes temperaturegenskaber.

I korte træk

Design
Design
Termomadras
Type
Type
ekstra lang
'R-værdi'
'R-værdi'
5,00
tykkelse
tykkelse
80 mm
Vægt
Vægt
1 050,00 g

Funktioner

Tilsigtet brug
Camping
Vigtigste oplysninger
Design:
Termomadras
Type:
ekstra lang
'R-værdi':
5,00
Materiale
Ude materiale:
100% nylon
Dimensioner
tykkelse:
80 mm
Måttetykkelse:
Komfort (>70 mm)
Pakningsstørrelse (cm):
15 x 28
Vægt:
1 050,00 g
Længde:
202,00 cm
'Bredde (cm)':
64,00 cm
Funktioner
Funktion:
Inkl. pak- og transportpose
Modelår
2023
Produktnummer
1137440
EAN
9327868131600

Kundeanmeldelser

5.0
1 Kundebedømmelser
1 Stjerne
0
2 Stjerner
0
3 Stjerner
0
4 Stjerner
0
5 Stjerner
1
Vi foretager ikke en separat gennemgang af anmeldelser for at kontrollere, at de viste anmeldelser faktisk stammer fra forbrugerne. Alle besøgende på vores websted kan indsende anmeldelser af vores produkter. Indsendelse af anmeldelser er ikke knyttet til en brugerkonto eller lignende. Alle anmeldelser sorteres gennem et automatiseret ordfilter for at undgå stødende sprogbrug, racistiske eller sexistiske anmeldelser og anmeldelser med hyperlinks. Vi screener også manuelt indkommende anmeldelser for at kontrollere vurderingsindholdet for modsigelser og andet eksternt indhold.
Ryd alle filtre
Sea to Summit Comfort Plus XT Termounderlag Rektangulær large, rød rød
Johan R
Vidunderlig
Oversat fra Svensk Til originalen
Dette materiale har fået mig til helt at revurdere camping i soveposer og telte. Anbefalede.
03.08.2021