CAMPZ - Camping & outdoorshop
GRATIS LEVERING FRA 699 KR., STØRRE DELE FRA 3.995 KR.6
Desværre er det ønskede produkt i øjeblikket udsolgt

Sea to Summit Ultralight Termounderlag Stor Damer, rød

ID: 1137479

Vejl. udsalgspris 1.409 DKK
1.129 DKK
- 19 %
Inkl. moms., gratis forsendelse

Jeg vil gerne kontaktes, når varen er tilgængelig igen.

Vi gemmer din anmodning i 3 måneder. Hvis varen kommer inden da, vil vi kontakte dig.
GRATIS LEVERING FRA 699 KR., STØRRE DELE FRA 3.995 KR.6

Beskrivelse af

Sea to Summit Ultralight Termounderlag Stor Damer, rød (paprika)

Beskrivelsen af dette produkt er automatisk oversat. Vi beklager eventuelle fejl.

Fra ultralette og hurtige vandreture over trægrænsen til mere afslappede længerevarende basecamps giver de prisbelønnede Air Sprung Cell-sovemåtter luftdæmpet komfort mod stød og bump under dig. Med en kvindespecifik form, der er bredere ved hoften og smallere ved skulderen, er Exkin Platinum og et tykkere Thermolite-isolerende lag kombineret med et enkelt lag medium opløsningsceller for at give dig en varm, let og lille pakkeformet måtte uden at gå på kompromis med Air Sprung Cell-komforten.

Ultralet - Enkeltlagskonstruktion
Ultra Light-serien er konstrueret som et enkelt lag af celler med medium opløsning og giver dig den letteste og mindste pakke med den mindste størrelse uden at gå på kompromis med Air Sprung Cell-komforten.

Thermolite
Thermolite-isolering, der er designet til ultimativ ydeevne, er fremstillet af specielle fibre, der giver høj CLO-værdi ved lav vægt. Thermolite HL-1 High Loft Insulation er en tekstilfiberfyldning af unikke 3D-fibre med massive og hule kernefibre, der kombinerer fremragende letvægtsvarme med fremragende holdbarhed. Thermolite-isolering spredes i Air Sprung Cells for at forhindre konvektivt varmetab fra den varme krop til gulvet. For at opnå den bedst mulige effekt anvendes en kombination af Exkin Platinum og Thermolite i alle versioner af de isolerede måtter.

Exkin Platinum
Exkin Platinum er et superlet, lydløst materiale med en tynd metallisk overflade. Exkin Platinum Thermal Technology reflekterer den udsendte varmestråling tilbage til brugeren.

Specialfunktioner

R-værdi

R-værdien (= varmeoverførselskoefficient) angiver, hvor godt måtten leder varmen, og bruges til at angive dens isoleringsegenskaber. Jo højere R-værdi, jo bedre isolerer måtten med hensyn til, hvor meget varme der går tabt gennem den. Derfor kan R-værdien bruges til at vurdere isoleringsmåtternes temperaturegenskaber.

I korte træk

Design
Design
Termomadras
Type
Type
ekstra lang
'R-værdi'
'R-værdi'
3,80
tykkelse
tykkelse
50 mm
Vægt
Vægt
580,00 g

Funktioner

Tilsigtet brug
Vandring / Trekking, Trekking, Camping, Ultralight, Trekking, Vandring
Køn
Damer
Vigtigste oplysninger
Design:
Termomadras
Type:
ekstra lang
'R-værdi':
3,80
Materiale
Ude materiale:
100% nylon
Dimensioner
tykkelse:
50 mm
Måttetykkelse:
Standard (35-70 mm)
Pakningsstørrelse (cm):
10 x 23
Vægt:
580,00 g
Længde:
183,00 cm
'Bredde (cm)':
64,00 cm
Funktioner
Funktion:
Rulbar, Inkl. pak- og transportpose
Modelår
2023
Produktnummer
1137479
EAN
9327868131440

Kundeanmeldelser

3.0
1 Kundebedømmelser
1 Stjerne
0
2 Stjerner
0
3 Stjerner
1
4 Stjerner
0
5 Stjerner
0
Vi foretager ikke en separat gennemgang af anmeldelser for at kontrollere, at de viste anmeldelser faktisk stammer fra forbrugerne. Alle besøgende på vores websted kan indsende anmeldelser af vores produkter. Indsendelse af anmeldelser er ikke knyttet til en brugerkonto eller lignende. Alle anmeldelser sorteres gennem et automatiseret ordfilter for at undgå stødende sprogbrug, racistiske eller sexistiske anmeldelser og anmeldelser med hyperlinks. Vi screener også manuelt indkommende anmeldelser for at kontrollere vurderingsindholdet for modsigelser og andet eksternt indhold.
Ryd alle filtre
Sea to Summit Ultralight Termounderlag Stor Damer, rød rød
Sara
Klapperslange
Oversat fra Svensk Til originalen
Stilfuldt og behageligt, men hvad gør det, når det rasler alt for meget. Ikke noget for dem, der let bliver forstyrret eller har let forstyrrede venner. Sikke en skam, da jeg troede, at de dobbelte kamre var en god sikkerhedsfunktion, så det hele ikke bliver punkteret på én gang.
26.08.2022