CAMPZ - Camping & outdoorshop
GRATIS LEVERING FRA 699 KR., STØRRE DELE FRA 3.995 KR.6
Desværre er det ønskede produkt i øjeblikket udsolgt

Sea to Summit Ultralight Liggeunderlag Large, gul

ID: 787834

Vejl. udsalgspris 1.109 DKK
879 DKK
- 20 %
Inkl. moms., gratis forsendelse

Jeg vil gerne kontaktes, når varen er tilgængelig igen.

Vi gemmer din anmodning i 3 måneder. Hvis varen kommer inden da, vil vi kontakte dig.
GRATIS LEVERING FRA 699 KR., STØRRE DELE FRA 3.995 KR.6

Beskrivelse af

Sea to Summit Ultralight Liggeunderlag Large, gul (yellow)

Beskrivelsen af dette produkt er automatisk oversat. Vi beklager eventuelle fejl.

Ultra Light Range består af en enkelt lagskonstruktion af medium opløsning (hvilket gør den til den letteste Sea to Summit-sovemåtte med den mindste pakkevolumen og alligevel komforten fra Sea to Summit Air Sprung Cells).

Luftfjedrede celler
Air Sprung Cells er kerneteknologien i Sea to Summit-sovemåtterne. I stedet for en typisk skillevægskonstruktion er Sea to Summit-sovemåtterne forsynet med en punktsvejset konstruktion af indbyrdes forbundne kamre, der danner en matrix med et stort areal. Disse kamre kaldes "Air Sprung Cells". De fungerer som lommefjedermadrasser, hvor hvert kammer deformeres uafhængigt af hinanden, så madrassen kan tilpasse sig kroppens form. Denne konstruktion gør måtterne blødere og mere komfortable, giver et større kontaktområde med kroppen og en afbalanceret trykfordeling.

Ekstrudering TPU laminering
TPU-belægningen påføres på en særlig måde, som tidligere udelukkende blev anvendt i medicinal- og luftfartsindustrien. Desuden blev der integreret en antimikrobiel behandling i TPU'en for at forhindre skimmelsvamp i måtten.

40D Nylon
Der er udviklet et 40D ripstop-nylonmateriale til overfladerne på måtterne, som giver den ideelle blanding af vægt og holdbarhed. Let, hvid TPU er fastgjort på indersiden, hvilket gør materialet lufttæt og svejsbart. Der påføres en tynd PU-folie på ydersiden for at gøre overfladen skridsikker, beskytte den mod klemmer og gøre reparationer med selvklæbende plastre lettere

Vis alle modeller fra Sea to Summit Ultra light-serien

Specialfunktioner

R-værdi

R-værdien (= varmeoverførselskoefficient) angiver, hvor godt måtten leder varmen, og bruges til at angive dens isoleringsegenskaber. Jo højere R-værdi, jo bedre isolerer måtten med hensyn til, hvor meget varme der går tabt gennem den. Derfor kan R-værdien bruges til at vurdere isoleringsmåtternes temperaturegenskaber.

I korte træk

Design
Design
Luftmadras
Type
Type
Ekstra let
'R-værdi'
'R-værdi'
0,70
tykkelse
tykkelse
50 mm
Vægt
Vægt
495,00 g

Funktioner

Tilsigtet brug
Trekking, Camping, Trekking, Vandring
Vigtigste oplysninger
Design:
Luftmadras
Type:
Ekstra let
'R-værdi':
0,70
Materiale
Ude materiale:
100% Polyamid
Belægning ude:
TPU
Dimensioner
tykkelse:
50 mm
Måttetykkelse:
Let (<35 mm)
Pakningsstørrelse (cm):
20 x 7,5 cm
Vægt:
495,00 g
Længde:
198,00 cm
'Bredde (cm)':
64,00 cm
Funktioner
Funktion:
Rulbar, Inkl. pak- og transportpose
Modelår
2023
Produktnummer
787834
EAN
9327868084845

Kundeanmeldelser

5.0
1 Kundebedømmelser
1 Stjerne
0
2 Stjerner
0
3 Stjerner
0
4 Stjerner
0
5 Stjerner
1
Vi foretager ikke en separat gennemgang af anmeldelser for at kontrollere, at de viste anmeldelser faktisk stammer fra forbrugerne. Alle besøgende på vores websted kan indsende anmeldelser af vores produkter. Indsendelse af anmeldelser er ikke knyttet til en brugerkonto eller lignende. Alle anmeldelser sorteres gennem et automatiseret ordfilter for at undgå stødende sprogbrug, racistiske eller sexistiske anmeldelser og anmeldelser med hyperlinks. Vi screener også manuelt indkommende anmeldelser for at kontrollere vurderingsindholdet for modsigelser og andet eksternt indhold.
Ryd alle filtre
Sea to Summit Ultralight Liggeunderlag Large, gul gul
Bergwiesel
Sea to Summit Ultra Light Mat Stor gul
Oversat fra Tysk Til originalen
Let, kompakt og frem for alt også komfortable. Jeg sov på madrasser mange (for det meste selvoppustelige), med hvem jeg helt sikkert har gjort nogle gode erfaringer. Men jeg havde brug for noget mindre. Jeg kan sove som en kvinde på den side, uden at såre min side (hofte). For madras, er der også en Airchair. Han var i hans bagage stadig. Er der noget "scatterbrained" - selvfølgelig ikke den stabile stol, men jeg er spændt selbt. Endelig gange korrekt, selv når spatanischen Camping slappe af og ryggen kan læne mod noget. Jeg bestilte lille for mig og for min mand, den store. Dufte nu, men den store brug og min søns lille. Den store man skal tage allerede. Når oppumpning madrassen smallere og kortere som er, når sove, og også mens du sidder i Airchair derefter allerede stramt. De par gram mere for komfort jeg ville tage allerede i betragtning. Nå, jeg hørte den lille ;-).
21.07.2016