CAMPZ - Camping & outdoorshop
GRATIS LEVERING FRA 699 KR., STØRRE DELE FRA 3.995 KR.6
Desværre er det ønskede produkt i øjeblikket udsolgt

Sea to Summit Venture VtII Sovepose Lang Damer, blå

ID: 936276

Vejl. udsalgspris 1.779 DKK
1.679 DKK
Inkl. moms., gratis forsendelse

Jeg vil gerne kontaktes, når varen er tilgængelig igen.

Vi gemmer din anmodning i 3 måneder. Hvis varen kommer inden da, vil vi kontakte dig.
GRATIS LEVERING FRA 699 KR., STØRRE DELE FRA 3.995 KR.6

Beskrivelse af

Sea to Summit Venture VtII Sovepose Lang Damer, blå (aegean/carribean)

Beskrivelsen af dette produkt er automatisk oversat. Vi beklager eventuelle fejl.

Den unikke WaveLoft-konstruktion anvender tykke lag THERMOLITE-isolering, der er sløjfet sammen for at opnå ekstra loft og indfange lommer af varm luft, hvilket giver øget varme under koldere forhold. Baffle-konstruktionen eliminerer også frustrationen ved at vikle sig ind i løst for, da alle foringsstoffer er fastgjort til skalstoffet. Venture har også tykkere isolering i fodrummet, hvilket mindsker risikoen for kolde fødder, der afbryder din nattesøvn, og en konisk rektangulær form, der er bredere ved hoften og smallere ved skulderen.

Free-Flow-designet med tredobbelt lynlås sikrer, at din sovepose bevarer maksimal varme og effektivitet, når det er nødvendigt, og flere ventilationsmuligheder, når det ikke er nødvendigt. Den halve lynlås på venstre side af tasken giver bevægelsesfrihed for begge arme, ekstra ventilation og betyder, at den øverste tredjedel af tasken kan foldes ned som en miniseng. Den gennemgående tovejs lynlås i højre side og den separate lynlås i foden forvandler tasken til en fuld quilt, når kviksølvet stiger højere end forventet.

Thermolite
Thermolite-isolering giver letvægtsvarme til alle aktiviteter. Sea to Summit bruger Thermolite-isolering i mange af produkterne til sovesystemet i forskellige former. Soveposeforinger bruger Thermolite-fibre, der er strikket til Reactor Thermolite-stoffet. Soveposerne bruger Thermolite-isolering, der er designet til at give overlegen varme og exceptionel blødhed.

Vis alle modeller fra Sea to Summit Venture Vt-serien

I korte træk

Sæson
Sæson
3-sæson
Fyld:
Fyld:
Syntetisk fiber
sovepose
sovepose
1 550,00 g
Egenskaber
Egenskaber
Kan forbindes, med kompressionsstropper
Højde (maks.)
Højde (maks.)
183,00 cm
Komforttemperatur (°C)
Komforttemperatur (°C)
-4

Funktioner

Tilsigtet brug
Trekking, Ultralight, Trekking, Vandring
Køn
Damer
Vigtigste oplysninger
Sæson:
3-sæson
Kategori:
Syntetisk fibersovepose
Form:
Mumieform
Funktioner
Egenskaber:
Kan forbindes, med kompressionsstropper
Temperaturområde
Komforttemperatur (°C):
-4
Grænsetemperatur:
-11,00 °C
Ekstrem temperatur :
-30,00 °C
Materiale
Yderstof:
30D nylon
Yderstof belægning :
100 % Nylon
Foring :
20D nylon
Lining belægning :
100 % Nylon
Fyld::
Syntetisk fiber
Vægt
sovepose:
1 550,00 g
Dimensioner
Højde (maks.):
183,00 cm
Pakkemål (L x B):
25 x 24
Modelår
2023
Produktnummer
936276
EAN
9327868095773

Kundeanmeldelser

4.0
1 Kundebedømmelser
1 Stjerne
0
2 Stjerner
0
3 Stjerner
0
4 Stjerner
1
5 Stjerner
0
Vi foretager ikke en separat gennemgang af anmeldelser for at kontrollere, at de viste anmeldelser faktisk stammer fra forbrugerne. Alle besøgende på vores websted kan indsende anmeldelser af vores produkter. Indsendelse af anmeldelser er ikke knyttet til en brugerkonto eller lignende. Alle anmeldelser sorteres gennem et automatiseret ordfilter for at undgå stødende sprogbrug, racistiske eller sexistiske anmeldelser og anmeldelser med hyperlinks. Vi screener også manuelt indkommende anmeldelser for at kontrollere vurderingsindholdet for modsigelser og andet eksternt indhold.
Ryd alle filtre
Sea to Summit Venture VtII Sovepose Lang Damer, blå blå
HW
Indstillet til Summit sovepose
Oversat fra Finsk Til originalen
Som midtsommer sov jeg i den sovepose, jeg sved inde i posen et stykke tid, men endte med at bruge det som et tæppe, der fungerede godt, da soveposen bliver helt åben. En stjerne tilbage, fordi soveposen er ret stor og ikke kan komprimeres så lille, som produktets egne sider viste på billederne (eller i det mindste havde jeg ikke styrken til at gøre det). Materialet føles god og af høj kvalitet, lidt kamp til toppen med lynlåsmekanismer, men med lidt øvelse går det godt. Alsidige justeringer til lynlåse. Dejlig farve og egnet til finsk vådt vejr på grund af materialet. Den ægte grad af komfort overlever kun efter sommeren om efteråret. Som helhed er jeg tilfreds med mit køb, og jeg føler forholdet mellem pris og kvalitet til ansigt.
01.07.2020