CAMPZ - Camping & outdoorshop
Nyd dine efterårsløbeture

Sea to Summit Airlite

0 Produkter
Beklager, din søgning gav ingen resultater blandt vores sortiment

Sea to Summit Airlite – det ideelle outdoor-håndklæde

Sea to Summit Airlite er den nye, lette og multifunktionelle håndklædelinje, der er ideel til et aktivt udeliv. Sea to Summit AirliteHvad enten det er til en lang vandring eller blot til en tur på stranden på en varm sommerdag. Vi hos CAMPZ.dk er en af Danmarks førende udbydere af outdoor-produkter, og vi har beskæftiget os med disse produkter i årevis. Webshoppen er en del af en større indkøbssammenslutning i hele Europa, hvilke betyder, at der kan tages store partier hjem, som medfører bedre kvalitet til billigere penge. CAMPZ.dk består af en flok engagerede mennesker, der har førstehåndskendskab til de produkter, vi sælger.

Håndklæder fra Sea to Summit Airlite er perfekt til vandreture

  Disse håndklæder hører til i gruppen af vandreudstyr. Med en vægt på blot kun 27g vejer det kun det halve af, hvad de tidligere håndklæder i mærket gjorde. Det er en uvurderlig egenskab, når man er på vandring og selv skal bære alt ens gear. Udover letheden er tørreevnen også langt bedre. Det skal blot hænges bag på din rygsæk, og så er det lynhurtigt tørt. Sea to Summit Airlite kan også bruges som viskestykke eller som en bandana i en snæver vending, hvilke igen gør, at det kan spare plads og vægt i rygsækken. At det tørrer så hurtigt har også en sundhedsmæssig betydning. Et håndklæde, der tørrer hurtigt, vil ikke være hjemsted for bakterier, hvilke et, der er lang tid om at tørre, vil være.

Håndklæder med mange fordele

CAMPZ.dk fører Sea to Summit Airlite I flere forskellige farver. Håndklædet er primært lavet af mikrofiber, som er en kombination af nylon og polyester. Det kan absorbere op til 10 gange mere vand end et traditionelt håndklæde af bomuld og er fremstillet helt uden syninger. I stedet er det lukket ved hjælp af laser. Hele herligheden tilbydes med en integreret pose af nylon, som gør det nemt at opbevare både ude og hjemme.