CAMPZ - Camping & outdoorshop
Lageroprydning – rabatter på op til 80 %1
GRATIS LEVERING FRA 699 KR., STØRRE DELE FRA 3.995 KR.6

Sea to Summit Delta

1 Produkter
Filter
Nulstil

Farve

  • grå

Pris

DKK
til
DKK

Kundeanmeldelser

  • 1
Sorter
Mest solgte produkter Nyheder Bedst bedømte Pris faldende Pris stigende Nedsatte produkter
Kategorier
Filter
Sorter
Mest solgte produkter Nyheder Bedst bedømte Pris faldende Pris stigende Nedsatte produkter
Sea to Summit Delta Spork, grå
Sea to Summit Delta Spork, grå grå
Sea to Summit
Delta Spork, grå
Vejl. udsalgspris 29 DKK 19 DKK
- 34 %

Fra landet med den vidtstrakte natur

Sea to Summit er en australsk virksomhed med rødderne dybt begravet i typisk Can Do mentalitet. Her findes ikke forhindringer men udfordringer og dem handler det bare om at finde løsninger på. Produkterne i Delta serien kommet til udspringer fra en filosofi om at udstyre og inspirere.

En konstant stræben efter det bedste

Siden starten har mærket arbejdet med at forske og udvikle. Målet er hele tiden at gøre produkterne lettere, velgennemtænkte og bedre ydende for udendørsentusiaster og aktive rejsende verden over. Til dette udvikles hele tiden nye teknikker, materialer, teknologier og produktionsmetoder. Sea to Summit Delta serien er et resultat af denne udvikling og indgår naturligt i sortimentet hos CAMPZ til det aktive udendørsmenneske. Her skal du kunne vælge de absolut bedste produkter fra hele verden, ud fra netop dine kriterier.

Letvægtsudstyr er så meget nemmere når du er på eventyr

Hvis du skal bære din udrustning på ryggen, vil du i høj grad sætte pris på at du ikke bare kan nøjes med mindst muligt i bagagen, men også på at de ting du trods alt er nødt til at have med, er fremstillet så de vejer et absolut minimum. Sea to Summit DeltaSamtidigt vil du gerne have produkter som faktisk fungerer og holder. Alt dette kan siges om Sea to Summit Delta serien. Den er specielt udviklet til friluftsfolket med tanke på et sikkert valg af materialer, der ikke afgiver uheldige stoffer til den mad og drikke du måtte bruge dem med. Samtidigt skal vægten holdes mest muligt nede, mens det stadig er solidt grej. At flere af delene kan have flere funktioner kan hjælpe dig yderligere. Naturligvis er der også tænkt på, at de nok ikke lige vil blive brugt i et køkken, med pæne, horisontale flader, borde og stole.

Friske farver og godt greb

Produkterne fra Sea to Summit Delta serien er fremstillet i lækre farver, og med et godt greb. Det kan være ødelæggende for planerne hvis du skulle tabe din mad en aften og dermed pludselig mangler et måltid på din vandre- ellers campingtur, som nok ikke lige foregår i nærheden af et supermarked. Produkterne her er også tilpasset hinanden perfekt, så formen på en ske for eksempel følger formen på en skål, alt dette for at du kan få det maksimale ud af din mad og ikke ender med at skylle for meget af det ud. Produkterne er også nemme og rengøre, og kan endda klare at blive vasket i opvaskemaskine, når du kommer hjem.