CAMPZ - Camping & outdoorshop
Festlige X-Mas deals med op til -70 %1 rabat

Sea to Summit Pocket Towel

0 Produkter
Beklager, din søgning gav ingen resultater blandt vores sortiment

Det perfekte letvægtshåndklæde til din rejse

Klatrer eller vandrer du meget, eller holder du af at tage på camping, så ved du, at det er vigtigt at pakke så lidt og let som muligt. Sea to Summit PocketSea to Summit Pocket Towel, som du kan købe hos CAMPZ.dk, er et eksempel på et af Sea to Summits funktionelle letvægtsprodukter til blandet andet camping.

Innovative produkter designet til dig der rejser

Sea to Summit er et australsk brand, som blev grundlagt i 1990 i Perth af Tim Maccartney-Snape og Roland Tyson, to erfarne bjergbestigere og rejsende. Deres utallige ekspeditioner og erfaringen fra deres mange rejser lagde kimen til brandet Sea to Summit. Brandet er kendetegnet ved sine innovative produkter designet direkte til dig, der rejser meget. Deres letvægtsprodukter beregnet til camping, trekking, vandreture og klatring er eftertragtede over hele verden og sælges i mere end 60 lande. Udendørs oplevelser og en kærlighed til naturen er inspirationen, når virksomheden udvikler teknologier og materialer til produkter som soveposer, vandtætte pakkeposer og deres Sea to Summit Pocket Towel, som du finder hos CAMPZ.dk.

Et håndklæde der optager tre gange sin egen vægt i vand

Et af de helt store dilemmaer, når man skal på tur i bjergene, skal vandre eller på anden måde har brug for at rejse let, er, at man ikke kan pakke for meget udstyr. Er du ovenikøbet nødt til at bære alt dit grej på ryggen, er det bydende nødvendigt, dit udstyr ikke vejer for meget. Med letvægtsudstyr fra Sea to Summit som de kompakte soveposer, der næsten intet fylder, når de er pakket sammen, letvægtsgrej til campingkøkkenet eller smarte duffel bags til opbevaring af tøj, er du godt klædt på til at rejse ud på eventyr. Hvad enten du skal vandre, cykle eller campere udendørs. Sea to Summit Pocket Towel, som du finder i udvalg hos CAMPZ.dk, er et bud på et funktionelt håndklæde beregnet til dig, der ofte er på farten. Håndklædet kan takket være de fintvævede mikrofibre optage tre gange sin egen vægt i vand. Når det ikke er i brug, opbevares det i en praktisk pose, så det er nemt at have med.