CAMPZ - Camping & outdoorshop
Op til 70% rabat1

Sea to Summit Tek Towel

5 Produkter
Filter
Nulstil

Farve

  • beige
  • orange

Pris

DKK
til
DKK
Sorter
Mest solgte produkter Nyheder Bedst bedømte Pris faldende Pris stigende Nedsatte produkter
Filter
Sorter
Mest solgte produkter Nyheder Bedst bedømte Pris faldende Pris stigende Nedsatte produkter
Sea to Summit Tek Towel S, orange
Sea to Summit Tek Towel S, orange orange
Sea to Summit
Tek Towel S, orange
Vejl. udsalgspris 129 DKK 99 DKK
- 23 %
Sea to Summit Tek Towel L, orange
Sea to Summit Tek Towel L, orange orange
Sea to Summit
Tek Towel L, orange
Vejl. udsalgspris 199 DKK 179 DKK
- 10 %
Sea to Summit Tek Towel M, orange
Sea to Summit Tek Towel M, orange orange
Sea to Summit
Tek Towel M, orange
169 DKK
Sea to Summit Tek Towel L, beige
Sea to Summit Tek Towel L, beige beige
Sea to Summit
Tek Towel L, beige
Vejl. udsalgspris 199 DKK 149 DKK
- 25 %
Sea to Summit Tek Towel M, beige
Sea to Summit Tek Towel M, beige beige
Sea to Summit
Tek Towel M, beige
Vejl. udsalgspris 169 DKK 99 DKK
- 41 %
SALE DEAL

Sea to Summit Tek Towel er det perfekte supplement til et aktivt liv

CAMPZ har gjort det let for dig at finde gear til dine aktiviteter i det fri. Et af vores nye skud på stammen er de lækre Sea to Summit Tek Towel fra en af branchens mest anerkendte brands. Denne serie af rejsevenlige håndklæder er kendetegnet ved en række gode egenskaber, som vil gøre dette stykke gear til en helt uundværlig del på din tur. Det gælder uanset, om du planlægger rejser, vandring, camping eller blot en tur til stranden.   

Et alsidigt brand, som fragter dig fra kyst til bjerg

Det australske brand Sea to Summit er indbegrebet af en stor passion for naturen og de eventyr, som er mulige at foretage her. Brandets historie går næsten 40 år tilbage. I et simpelt soveværelse i Perth begyndte Roland Tyson i 1983 at sy og designe beklædning og gear med udendørsliv og letvægt for øje. Få år efter fik han til opgave at skabe gear til bjergbestigeren Tim Macartney-Snape og hans forestående hike fra en kyst i Indien til toppen af Mount Everest. Sea to Summit TekDet var i den sammenhæng, at brandets navn blev født. Et navn, som understreger alsidigheden i brandets produkter og muligheden for at anvende dem i en række sammenhænge. Mange år er gået siden da, men Sea to Summit fortsætter med at forbløffe og klæde udendørsentusiaster på til eventyr. Både i form af skelsættende beklædning og gear. I gearkategorien tilbyder vi hos CAMPZ blandt andet serien Sea to Summit Tek Towel. Disse unikke håndklæder er ligetil og lette at have med dig på farten, og så karakteriseres de af en række gode egenskaber.

Rejsevenlige håndklæder med sublime egenskaber

Sea to Summit Tek Towel er serien af bløde og rejsevenlige håndklæder fremstillet i mikrofiber. Materialevalget betyder et håndklæde med sublime absorberende og hurtigtørrende egenskaber samt en reduceret risiko for ophobning af bakterier. Nu kan du hoppe i bølgen blå eller træde ud af badet og nyde et håndklæde, som efterlader dig tør på rekordtid. Når så det er tid til at begive dig videre på din færden, kan du glæde dig over at pakke et tørt håndklæde i tasken takket være de hurtigtørrende egenskaber. Et lille smart EVA-etui samt påsyet strop gør det let at holde styr på dit håndklæde. De mange gode egenskaber gør denne type håndklæde til det perfekte supplement til ferier, vandring og campingture. Kollektionen fra producenten og CAMPZ består af et hav af moderigtige farver, som går fra det dæmpede til det spraglede. Det giver dig rig mulighed for at finde en model, som stemmer overens med dit foretrukne udtryk.