CAMPZ - Camping & outdoorshop
Festlige X-Mas deals med op til -70 %1 rabat

Sea to Summit X-Serie

2 Produkter
Filter
Nulstil

Farve

  • gul
  • grøn

Pris

DKK
til
DKK

Kundeanmeldelser

  • 1
  • 1
Sorter
Mest solgte produkter Nyheder Bedst bedømte Pris faldende Pris stigende Nedsatte produkter
Filter
Sorter
Mest solgte produkter Nyheder Bedst bedømte Pris faldende Pris stigende Nedsatte produkter
Sea to Summit X-Bowl, grøn
Sea to Summit X-Bowl, grøn grøn
Sea to Summit
X-Bowl, grøn
Vejl. udsalgspris 119 DKK 59 DKK
- 50 %
Sea to Summit X-Pot Kedel 1.3l, gul
Sea to Summit X-Pot Kedel 1.3l, gul gul
Sea to Summit
X-Pot Kedel 1.3l, gul
Vejl. udsalgspris 369 DKK 169 DKK
- 54 %

Bring køkkenet til naturen med Sea to Summit X-Serie

I samarbejde med Sea to Summit X-Serie har CAMPZ gjort det let og ligetil at kokkerere under vandre- og campingture. Let vægt og sammenfoldeligt gear er nøgleord for den innovative serie af køkkengrej fra det dygtige brand.

Autentiske produkter med afsæt i virkelige hændelser

Australske Sea to Summit har siden 1983 været inspireret af vildmarken og vandring. Mærkets fader Tim Macartney-Snape har i flere omgange besteget Mount Everest, den ene gang gik han hele vejen fra Indiens kyst til toppen af verdens højeste bjerg. Det gav inspirationen til mærket, der tager navn efter denne ekspedition. Med det australske brand i ryggen er du sikker på at modtage autentiske produkter, der bygger på erfaring fra den virkelige verden. Sea to Summit X-Serie fra CAMPZ er ingen undtagelse i den sammenhæng. Sea to Summit X-Seal & GoHer får du en stribe funktionelt, minimalistisk og prisvindende udstyr, der vil gøre det nemmere og mere komfortabelt at indtage måltider og en kop varm kakao eller kaffe i det fri.

Let, sammenfoldeligt køkkengrej der er lige til at komme i tasken

Når du planlægger vandreture i grønne omgivelser, er kunsten ofte at medbringe den rette oppakning til formålet. Du vil nødig stå at mangle noget, når der er langt til både hjem og indkøbsmuligheder. På den anden side vil du nødig skulle have for mange sager med dig, da vægt kan være en sand gene under lange distancer til fods. Med Sea to Summit X-Serie er du ude over vægt- og pladsproblemer. De mange køkkenprodukter, der udgør en del af den innovative serie er alle lavet, så de optager så lidt plads i rygsækken som overhovedet muligt. Det betyder køkkengrej, der er ligetil at folde sammen og samtidig er lavet i let vægt, så du ikke skal bekymre dig om tyngende fornemmelser.

Hjemmets lækre retter serveret under camping og vandring

Opgrader din udendørsoplevelse med lækkert design og funktionelt gear. Sea to Summit X-Serie fra CAMPZ dækker over alt fra smarte sammenfoldelige kopper og rummelige skåle til hele sæt, pander og gryder, selv gryderne kan foldes sammen. Aldrig har det været lettere at bringe køkkenet til naturen og kokkerere de samme lækre retter, som du kender fra hjemmets trygge rammer. Tag de funktionelle dele med dig, næste gang du er på vej ud på en givende og smuk vandretur, eller medbring samme udstyr, når du har i sinde at campere. Uanset hvad du har på programmet bakker vi dig op med funktionelt gear, der er lavet til et liv på farten.