Kan du ikke se det sikre browservindue fra PayPal?

Klik her
for at åbne det.

Din bestilling er lige straks gennemført. Vi takker for din tålmodighed.

Hold dig i form - Bliv stærkere og træn i naturen

SealLine

110 Produkter
SealLine

SEALLINE BAGS

SealLine Bags er lavet I USA og I Cork (Ireland). De er lavet til at tage dig og dit gear til de fjerneste hjørner af planeten. Selvom du ikke er langt hjemmefra i din hverdag, har du stadig glæde af SealLine-filosofien om kun at anvende vandtætte materialer og fremstillingsprocesser af højeste kvalitet. Med andre ord: uforgængelige poser til selv det mest barske vejr.

Sorter efter
 
Side 1 af
2

Vandtæt opbevaring til dit udstyr

Når du tager ud i naturen, er et af de værst tænkelige scenarier, at al dit udstyr bliver vådt. Undgå besvær og forsinkelse med SealLine vandtætte opbevaringssække. SealLine BlockerHos CAMPZ har vi en model til dit behov, uanset om du har brug for at rejse så let som muligt eller skal medbringe hele din samling af overlevelsesudstyr.

Beskyttelse mod elementerne

SealLine producerede oprindeligt vandtætte opbevaringssække til den maritime industri. En industri, hvor kravene ikke kun er en 100 % vandtæt konstruktion, men hvor også holdbarhed spiller en væsentlig rolle. Den erfaring, som firmaet har optjent gennem dette samarbejde, bruges nu også til at komme alle naturelskere til gode. De udvikler fortsat designs og teknologier, der bruges til at producere de mest optimale produkter, men missionen er stadig den samme: At beskytte dit udstyr mod elementerne, uanset hvor meget du slæber det igennem.

Modeller til ethvert formål

Hos CAMPZ har vi et stort udvalg af SealLine opbevaringssække. Fra de helt store modeller, der kan rumme op til 50 liter, til de mindre af slagsen, hvor mobiliteten og den lave vægt er i centrum. De tilbydes naturligvis i forskellige farver, så de enten skiller sig ud eller går i ét med naturens farver, hvad der end måtte passe til dine behov. Fælles for dem alle er, at materialet er i højeste kvalitet, så du er sikker på, at dit udstyr holdes tørt på alle dine eventyr mange år fremover. Vær forberedt på naturens luner og hav et modsvar til det våde vejr klar.


Brug for hjælp?
Skriv til os via kontaktformularen, hvis du har spørgsmål eller besøg vores FAQ-side.
Nyhedsbrev
Registrer dig nu og få en rabatkupon på 35 kr.
Eksklusive kampagner og tilbud venter dig. 4

Databeskyttelse & afmeldelse
Tilfredse kunder
Er du tilfreds med vores service? Skriv en anbefaling til andre!