CAMPZ - Camping & outdoorshop
Udstyr til alle vinterens eventyr

SealLine Blocker

2 Produkter
Filter
Nulstil

Farve

  • blå

Pris

DKK
til
DKK
Sorter
Mest solgte produkter Nyheder Bedst bedømte Pris faldende Pris stigende Nedsatte produkter
Filter
Sorter
Mest solgte produkter Nyheder Bedst bedømte Pris faldende Pris stigende Nedsatte produkter
SealLine Blocker Organisering 20l, blå
SealLine Blocker Organisering 20l, blå blå
SealLine
Blocker Organisering 20l, blå
Vejl. udsalgspris 179 DKK 149 DKK
- 17 %
SealLine Blocker Organisering 10l, blå
SealLine Blocker Organisering 10l, blå blå
SealLine
Blocker Organisering 10l, blå
Vejl. udsalgspris 159 DKK 129 DKK
- 19 %

Det absolut bedste til at beskytte dine ejendele mod vand

SealLine er en virksomhed, der er drevet af paddleboardere, surfere og en masse andre med en passion om at skabe effektive og innovative produkter, der er klar til ethvert eventyr, man måtte kaste sig ud i. SealLine Blocker PurgeMed SealLine Blocker er der skabt et pakke- og opbevaringssystem, der kan opbevare og beskytte tøj, elektronik, papirer og andet, du måtte have med på vandet eller i andre miljøer og klimaer, hvor fugt er en udfordring. Produkterne er skabt, så din opbakning sammen med din Blocker, optager mindst muligt plads, samtidig som det skal yde maksimal beskyttelse.

Sejl med din udrustning trygt pakket væk

Om du er roer, paddleboarder, surfer, rygsækvandrer, udforsker eller noget helt andet og ønsker beskytte din udrustning og personlige ejendele mod hav, sø, flod eller monsun, så er SealLine Blocker en rigtigt god løsning til at hjælpe dig med netop dette. Siden opfindelsen af dual-strip closure-lukkesystemet tilbage i 1986 har man haft det mest avancerede og effektive beskyttelsessystem til denne form for anvendelse. Så dette er naturligvis et must i udvalget her på CAMPZ, hvor du kan finde alt til dit næste eventyr.

Kombiner, og vær forberedt, når du skal ud

De forskellige komponenter i SealLine Blocker-systemet er beregnet til forskellige størrelser og typer af oppakning, og nogle dele kan kombineres for at yde endnu mere beskyttelse. En god idé kan være at købe lidt ekstra, så du har det klar derhjemme og er garderet, uanset hvad type tur du beslutter dig for at begive dig ud på. Blocker er i øvrigt designet, så de skulle kunne klare de elementer, de nu engang vil blive udsat for. Så du kan trygt bruge dem til meget og over længere tid og dermed samlet set kan benyttes dem til flere eventyr og udflugter.