CAMPZ - Camping & outdoorshop
Gør stilen let med vores håndplukkede outfits

SealLine BlockerLite

4 Produkter
Filter
Nulstil

Farve

  • grøn

Pris

DKK
til
DKK
Sorter
Mest solgte produkter Nyheder Bedst bedømte Pris faldende Pris stigende Nedsatte produkter
Filter
Sorter
Mest solgte produkter Nyheder Bedst bedømte Pris faldende Pris stigende Nedsatte produkter
SealLine BlockerLite Organisering 2,5l, grøn
SealLine BlockerLite Organisering 2,5l, grøn grøn
SealLine
BlockerLite Organisering 2,5l, grøn
119 DKK
SealLine BlockerLite Organisering 10l, grøn
SealLine BlockerLite Organisering 10l, grøn grøn
SealLine
BlockerLite Organisering 10l, grøn
169 DKK
SealLine BlockerLite Compress Organisering 5l
SealLine BlockerLite Compress Organisering 5l
SealLine
BlockerLite Compress Organisering 5l
Vejl. udsalgspris 259 DKK 239 DKK
SealLine BlockerLite Organisering 16l, grøn
SealLine BlockerLite Organisering 16l, grøn grøn
SealLine
BlockerLite Organisering 16l, grøn
Vejl. udsalgspris 189 DKK 179 DKK

Hold dit gear tørt med SealLine BlockerLite

CAMPZ.dk er en dansk webshop, der er førende inden for outdoor-udstyr, og som fører et bredt udvalg af mærker og varer, der gør det sjovere at have et aktivt udendørsliv.SealLine BlockerLite Compress CAMPZ.dk’s vision er at levere produkter til dig, som ønsker et aktivt liv og ikke vil gå på kompromis med kvaliteten af dit udstyr. Vi helmer ikke, før at du har det udstyr, der gør dig 100 procent sikker, når du er ude i naturen.

Tag udgangspunkt i dit behov

Når man er ude i det fri, er noget af det vigtigste, at ens opbevaring ikke bliver våd. Samtidig skal opbevaringen være både let og praktisk. Det er muligt at få vandtæt opbevaring i mange forskellige størrelser og farver. Det, som du skal være opmærksom på, er hvilke behov du har og finde den helt rigtige, der passer til de behov. Du kan få råd og vejledning af CAMPZ.dk’s dygtige og erfarne medarbejdere, så du får det helt rigtige udsyr, SealLine BlockerLite er udstyr, der sikrer, at din oppakning er vandtæt, samtidig med at det stort set intet vejer og har langt mere plads til dit udstyr, end hvad du ellers er vant til. SealLine BlockerLite vejer blot 77 gram og er designet til at holde dit tøj og udstyr tørt selv under de vildeste omstændigheder.

Praktiske designs

Posen er designet, så den er flad og rektangulær i formen og er oprindelig designet til den maritime industri. Sammenlignet med andre produkter har SealLine BlockerLite plads til 20 procent mere. Posen er lavet af materiale, der ikke indeholder PVS. Det betyder, at produktet er langt mere miljøvenligt end andre produkter på markedet. Takket være den vandtætte udluftningsventil, kan posen komprimeres endnu mindre efter lukning og byder desuden på rullelukning, der er er foldefri. Posen er lavet med en dobbelttætningsteknologi, der gør den til en ideel vandrepose.