Kan du ikke se det sikre browservindue fra PayPal?

Klik her
for at åbne det.

Din bestilling er lige straks gennemført. Vi takker for din tålmodighed.

Hold dig i form - Bliv stærkere og træn i naturen

Vores motivation

Vi lever og ånder for outdoor og eventyr: vi er altid på farten – uanset vejr. Vi foretrækker at sove i sovepose under stjernerne end i en hotelseng. Vi holder mere af at udforske vildnisset i vores snavsede friluftstøj end at gå på sightseeing i storbyen. Vi kender de faldgruber og problemer, der kan opstå i naturen. Derfor har vi nøje udvalgt produkterne i vores produktsortiment. Mange af vores produkter testes regelmæssigt for at garantere den bedste kvalitet og service. Tjek vores blog og læs detaljerede produkttests og interessante historier. Vi elsker naturen og vil dele vores passion med dig

Vores mission

Flygt fra hverdagen og ind i eventyret! Vi hos Campz er med dig fra starten af din rejse. Vi rådgiver dig, når du skal vælge den perfekte rygsæk eller regntætte skaljakke, er på jagt efter særligt klatreudstyr eller har brug for ekspeditionsmad til din overlevelsestur. Vores mål er at inspirere dig til store outdooroplevelser, levere det rigtige kvalitetsudstyr til at forbedre dit næste eventyr.

#GOOUTEXPLORE


Fremragende markedsposition

Campz er et brand fra Internetstores-gruppen. Fra virksomhedens kontorer i Stuttgart, Berlin, Lyon og Stockholm driver Internetstores forskellige on- og offline cykel- og outdoor detailbutikker i hele Europa. Fordi vi har mange butikker, kan vi købe store partier af produkter hjem ad gangen, og fordi vi køber så store partier, får vi produkterne til en favorabel pris, som i sidste ende kommer vores kunder til gode.


Brug for hjælp?
Skriv til os via kontaktformularen, hvis du har spørgsmål eller besøg vores FAQ-side.
Nyhedsbrev
Registrer dig nu og få en rabatkupon på 35 kr.
Eksklusive kampagner og tilbud venter dig. 4

Databeskyttelse & afmeldelse
Tilfredse kunder
Er du tilfreds med vores service? Skriv en anbefaling til andre!