Kan du ikke se det sikre browservindue fra PayPal?

Klik her
for at åbne det.

Din bestilling er lige straks gennemført. Vi takker for din tålmodighed.

Hold dig i form - Bliv stærkere og træn i naturen

Udrustningstips til turen

„Jeg pakker min taske og tager . . . med” Ja, hvad tager man – eller bør man tage – med på hytteturen, sneskosvandringen, eller til mountainbiketuren over alperne? Hvilken størrelse rygsæk har man brug for? Hvad må man under ingen omstændigheder glemme at pakke? Hvad kan være nyttigt? Det siger vi dig.


Pakkeliste til alpetur

Har du altid ønsket dig en tur over alperne, eller er du måske allerede i færd med at planlægge en sådanne? I så fald er du kommet til det helt rigtige sted – vi røber alpeturens hemmeligheder for dig og har klargjort en pakkeliste til din tur over alperne.

Mere om alpeture

Udstyr til sneskosvandring

Tilsneede landskaber, løs puddersne, og frem for alt ro og uberørt natur venter dig på en sneskostur. En sneskosvandring er et skøn alternativt til særligt folk, der er mindre interessrede i konventionelle vintersportsformer, såsom ski, men samtidig ønsker at få noget ud af vinteren.

Mere om sneskosvandring

Udstyr til Jakobsweg

Jakobsweg er en af de tre kristelige pilgrimsveje og strækker sig 800 km fra Roncesvalles mod Santiago de Compostela. Pilgrimsvejen er meget vellidt i dag. For at udleve din drøm om Jacobsweg har du ikke brug for andet end tid og det rigtige grej til en pilgrimsfærd. Vi oplyser dig, hvad du virkelig har brug for på din tur og hvad du blot kan se bort fra.

Mere om Jakobsweg

Udstyr til festival

Også i år er der mange spændende festivaller til enhver smag! Uanset om det drejer sig om rock i en park, Roskilde Festival eller noget helt tredje – med garanti venter der dig den bedste musik, mennesker i højt humør og frem for alt en masse sjov og spas! Her kan du se, hvad vi mener, du bestemt må have med, for at få den bedste mulige festivalsoplevelse.

Mere om udstyr til festivaller

Udstyr til hyttetur

Hvad tager man egentlig med på en hyttetur? Hvilken størrelse rygsæk har man brug for? Hvad bør man under ingen omstændigheder glemme? Hvad kan være nyttigt? Planlægger ud en hyttetur, er det denne form for spørgsmål, du bør stille dig selv før du tager afsted. Som så ofte er der ingen opskrift på, hvad man skal eller bør medbringe.

Mere om udstyr til hytteture

Udstyr til overlevelsestur

Er du eventyrer, og har du altid ønsket dig at prøve kræfter med en overlevelsestur? Men hvad er egentlig overlevelse? Hvilket udstyr har du behov for, for at overleve? Det fortæller vi dig.

Mere om overlevelsesture

Udstyr til familieferie

Nu er det snart blevet feretid igen, og naturligvis opstår da spørgsmålet om, hvor turen skal gå hen. Når man vælger at bruge sine fridage i familiens skød med småbørn eller måske babyer, er dette spørgsmål måske ikke så triviel en sag, som når man tager afsted alene. Børnene ønsker at blive godt taget sig af og plejet, og det skal der naturligvis være plads til; men det er også vigtigt at tage vare på sig selv og få koblet lidt fra.

Tips til familieferier


Brug for hjælp?
Skriv til os via kontaktformularen, hvis du har spørgsmål eller besøg vores FAQ-side.
Nyhedsbrev
Registrer dig nu og få en rabatkupon på 35 kr.
Eksklusive kampagner og tilbud venter dig. 4

Databeskyttelse & afmeldelse
Tilfredse kunder
Er du tilfreds med vores service? Skriv en anbefaling til andre!