Kan du ikke se det sikre browservindue fra PayPal?

Klik her
for at åbne det.

Din bestilling er lige straks gennemført. Vi takker for din tålmodighed.

Sevylor

18 Produkter
Gummibåd
Sevylor

Sevylor - Sjov på farten

Sevylor bragede første gang igennem internationalt i 1949, og eftefølgende er det kun gået den rigtige vej for selskabet, der primært skaber både - være det sig gummibåde eller kajakker. Kendetegnende for produkterne er det gode forhold mellem pris og kvalitet.

Sorter efter
 
Side 1 af
1

Billige Sevylor kano- og ro både på campz.dk

Firmaet kan dateres tilbage til efterkrigstidens Frankrig, hvor de lidt udenfor Paris producerede elektroniktilbehør. Ved et tilfælde faldt de over en proces, som tillod dem at bruge en højfrekvenssvejsemaskine til at fremstille PVC-varer. Efterfølgende opfandt de et oppusteligt badekar, og derfra gik det stærkt til at Sevylor blev verdens største leverandør af gummibåde lavet af PVC. I 2008 blev Sevylor en del af The Coleman Company Inc., som er verdenskendt indenfor udendørs hobbyudstyr. Sevylors gummibåde og oppustelige kajakker og kanoer er ideelle at tage med hvor som helst. Når bådene ikke er fyldt med luft, fylder de ikke mere, end at de kan være i den medfølgende nylontaske på størrelse med en stor rygsæk. Dermed slipper man for alle de logistiske problematikker, som kan opstå ved flytningen af traditionelle både. Den lette transport gør det til knap så stor en udfordring at tage sin båd med til nye, uudforskede vande, på nye eventyr. Det være sig hvide floder, der skarpt bugter sig, den stille sø til fisketuren, eller selvfølgelig det overvældende store hav. Sevylor RivieraPå sommerhusturen med familien kan det være besværligt at medbringe sin kano, men disse kan være i bagagerummet på bilen, uden at optage særligt meget plads fra den øvrige oppakning, og så er det jo ingen sag, at bruge nogle timer på vandet i løbet af sin ferie eller weekend. En sejltur skal være en mulighed for at koble fra hverdagen og slappe af i hovedet, hvad enten man vil flyde rundt og slappe af i kroppen eller styrte rundt på en stærk flod. Sevylor giver mulighed for at slappe af i hjernen og have det sjovt i naturen. Deres motto er ”vi tager sjov alvorligt”, og det afspejles i bådenes høje kvalitets- og sikkerhedsniveau. Det er en mulighed for at dyrke vandsport seriøst, uden at det kræver helt de samme ressourcer. Man kan have det sjovt i vandet på aktiv vis, uden at ofre sig på andre aspekter af sin fritidsinteresser.

Bådene

De oppustelige kanoer har hævet bov og stærn og ligner dermed en traditionel kano så meget, som en oppustelig båd nogensinde komme til. De hævede ender gør den lettere at håndtere og navigere, og gør det muligt for gode roere at opnå utrolig fart. Båden ligner en traditionel kano, både når det gælder formen og designet på kanoen samt også komforten. Selv sæderne i kanoen er oppustelige, og de spændes fast i båden med en stærk rem, så man kan sidde behageligt meget længe tilstrækkeligt hævet over vandet. Båden er let og enormt slidstærk og kan klare de fleste forhold i vandet. Sevylor kajakker er ideelle til fiskejagt, til at skære gennem hvide vande i søgen på et adrenalinrush, til at lede efter gemte vandløb eller grotter, eller til et par dages stille og rolig sejlads af de smukke floder rundt omkring i Europa. Alle kajakkerne er slidstærke og lette. Sevylors gummibåde til rafting og fiskeri er, ligesom kanoer og kajakker, lette at pumpe og tømme for luft. Sevylor Puddle Jumper DeluxeDe er praktiske i det, de er lette at opbevare og transportere. En stor fordel sammenlignet med andre både. Bådene er velkonstruerede og stærke og er alle NMMA-certificeret. De er behagelige, både når de sejles, og når de ikke gør. Fish Hunter-serien er perfekt til fiskejagt og fiskeri, og kommer i forskellige størrelse, så der er plads til op til 6 fiskere af gangen.
  • Sevylor Fish Hunter HF280 Gummibåd grøn/sort
  • Sevylor Colorado Kano gelb/grau gul/grå
  • Sevylor Kajak Tahiti Standard Kano grøn/sort
  • Sevylor Fish Hunter HF 360 Gummibåd grøn
Fælles for alle typer både er kvaliteten. De er nemme at pumpe, blandt andet takket være kvaliteten af tovejs-låseventilen. Materialerne som bruges til at fremstille både hos Sevylor, er gennemtestet højkvalitets PVC, som kan holde til det høje tryk som pumpes i dem. Sevylor har øje for detaljerne, som gør det endnu mere bekvemt at sejle i deres både. Det varierer hvilke af disse funktioner bådene har, afhængig af type og primært formål med båden. Disse detaljer inkluderer holdere til årene, håndtag, til når bådene er på land, opbevaringsrum i båden, bundprop, så det vand der kommer ind i båden let kan sendes tilbage i åen eller søen, hvor det hører til, holdere til fiskestænger (Fish Hunter-serien). Når man sejler, og især hvis man sejler over flere dage, er det en god idé altid at have pumpen med sig. Luften i bådene kan desuden tabe tryk, når båden møder det kolde vand, fordi luften trækker sig sammen i kulden. Det kan fikses med et ekstra pust luft.


Brug for hjælp?
Kontakt vores kundeservice: man-fre 10.00-17.00
78 77 40 69
Nyhedsbrev
Registrer dig nu og få en rabatkupon på 70 kr.
Eksklusive kampagner og tilbud venter dig. 4

Databeskyttelse & afmeldelse
Tilfredse kunder
Er du tilfreds med vores service? Skriv en anbefaling til andre!