Kan du ikke se det sikre browservindue fra PayPal?

Klik her
for at åbne det.

Din bestilling er lige straks gennemført. Vi takker for din tålmodighed.

Hold dig i form - Bliv stærkere og træn i naturen

Sevylor

17 Produkter
Gummibåd
Sevylor

Sevylor - Sjov på farten

Sevylor bragede første gang igennem internationalt i 1949, og eftefølgende er det kun gået den rigtige vej for selskabet, der primært skaber både - være det sig gummibåde eller kajakker. Kendetegnende for produkterne er det gode forhold mellem pris og kvalitet.

Sorter efter
 
Side 1 af
1

Sjove vandaktiviteter i båd fra Sevylor

Det var lidt en tilfældighed, at Sevylor skulle blive succesrig ved at designe og producere gummibåde. De startede nemlig ud med at fremstille elektroniktilbehør, men stødte tilfældigt på en svejsemaskine til PVC-produkter. Det blev starten på et bådeventyr, som kan dateres tilbage til grundlæggelsen i 1948, og som i dag lever videre i bedste velgående. Formålet er at motivere folk til at komme udendørs og have det sjovt. Det er der i den grad mulighed for takket være et omfattende sortiment hos CAMPZ. Da bådene er fremstillet i PVC, er det nemt at have dem med omkring. Du skal ikke bøvle med aluminium og andre tunge materialer, som kræver vogne og andet ekstraudstyr. I stedet kan du nyde godt af oppustelige både, som er lige til at folde sammen og transportere i en taske. Når du skal bruge båden, er det blot at folde den ud og bruge den smarte fodpumpe, så båden bliver fyldt med luft i løbet af ca. 10 minutter. Å, sø eller hav? Sevylor bringer dig vidt omkring, så du kan nyde glæden ved at være aktiv på vand alene, eller sammen med andre. Sevylor Fish Hunter FH360 DinghyUdvalget byder nemlig på flere forskellige bådtyper.

Sevylor – så skal der padles!

Kajakker er et af specialerne fra Sevylor. Her får du fransk ekspertise kombineret med de nyeste teknologier. Solokajakker er for dig, der vil styre tingene selv, mens kajakkerne til flere personer giver mulighed for at samarbejde. Alle de oppustelige kajakker er forsynet med flytbare sæder, så du kan indrette kajakken til din perfekte siddeposition. Kajakker er ikke det eneste, Sevylor er eksperter i. Du finder også gummibåde i udvalget. Det er mere åbne bådtyper, som især er populære blandt børn, da de er nemme at komme ud af. Gummibåde kan også spændes efter andre bådtyper og trækkes efter dem. Det er især praktisk, hvis man ejer en større båd, som ligger stille ud for en strand. I den situation er en gummibåd en funktionel løsning, da der kan spændes en motor bagpå. Men det er også muligt blot at padle ind på land. SUP boards er et tredje produkt fra det franske mærke. Stand Up Paddle er populært blandt både børn og voksne, og du kan få fingrene i et bræt hos CAMPZ. Nogle af bådene og brædderne er forsynet med padler, mens du til andre skal have fat i padler separat. Husk også redningsveste og andet sikkerhedsudstyr samt strandmåtte, solbeskyttelse og alt det andet tilbehør, som er uundværligt, når vandsports skal nydes optimalt.


Brug for hjælp?
Skriv til os via kontaktformularen, hvis du har spørgsmål eller besøg vores FAQ-side.
Nyhedsbrev
Registrer dig nu og få en rabatkupon på 35 kr.
Eksklusive kampagner og tilbud venter dig. 4

Databeskyttelse & afmeldelse
Tilfredse kunder
Er du tilfreds med vores service? Skriv en anbefaling til andre!