CAMPZ - Camping & outdoorshop
Festlige X-Mas deals med op til -70 %1 rabat
Gummibåd
Sevylor - Sjov på farten
Sevylor bragede første gang igennem internationalt i 1949, og eftefølgende er det kun gået den rigtige vej for selskabet, der primært skaber både - være det sig gummibåde eller kajakker. Kendetegnende for produkterne er det gode forhold mellem pris og kvalitet.

Sevylor

5 Produkter
Filter
Nulstil

Farve

  • gul
  • grå
  • grøn
  • blå
  • hvid
  • turkis

Pris

DKK
til
DKK

Kundeanmeldelser

  • 1
  • 1
  • 1
Sorter
Mest solgte produkter Nyheder Bedst bedømte Pris faldende Pris stigende Nedsatte produkter
Filter
Sorter
Mest solgte produkter Nyheder Bedst bedømte Pris faldende Pris stigende Nedsatte produkter
Sevylor Adventure Båd
Sevylor Adventure Båd
Sevylor
Adventure Båd
Vejl. udsalgspris 3.559 DKK 1.849 DKK
gratis forsendelse
- 48 %
Sevylor Adventure Plus Båd
Sevylor Adventure Plus Båd
Sevylor
Adventure Plus Båd
Vejl. udsalgspris 4.599 DKK 2.499 DKK
gratis forsendelse
- 45 %
Sevylor Colorado Båd
Sevylor Colorado Båd
Sevylor
Colorado Båd
Vejl. udsalgspris 4.599 DKK 1.849 DKK
gratis forsendelse
- 59 %
Sevylor Alameda Båd
Sevylor Alameda Båd
Sevylor
Alameda Båd
Vejl. udsalgspris 5.789 DKK 3.579 DKK
gratis forsendelse
- 38 %
Sevylor Tomichi Signature SUP Board
Sevylor Tomichi Signature SUP Board
Sevylor
Tomichi Signature SUP Board
Vejl. udsalgspris 8.179 DKK 4.999 DKK
gratis forsendelse
- 38 %

Sjove vandaktiviteter i båd fra Sevylor

Det var lidt en tilfældighed, at Sevylor skulle blive succesrig ved at designe og producere gummibåde. De startede nemlig ud med at fremstille elektroniktilbehør, men stødte tilfældigt på en svejsemaskine til PVC-produkter. Det blev starten på et bådeventyr, som kan dateres tilbage til grundlæggelsen i 1948, og som i dag lever videre i bedste velgående. Formålet er at motivere folk til at komme udendørs og have det sjovt. Det er der i den grad mulighed for takket være et omfattende sortiment hos CAMPZ. Da bådene er fremstillet i PVC, er det nemt at have dem med omkring. Du skal ikke bøvle med aluminium og andre tunge materialer, som kræver vogne og andet ekstraudstyr. I stedet kan du nyde godt af oppustelige både, som er lige til at folde sammen og transportere i en taske. Når du skal bruge båden, er det blot at folde den ud og bruge den smarte fodpumpe, så båden bliver fyldt med luft i løbet af ca. 10 minutter. Å, sø eller hav? Sevylor bringer dig vidt omkring, så du kan nyde glæden ved at være aktiv på vand alene, eller sammen med andre. Sevylor Fish Hunter FH360 DinghyUdvalget byder nemlig på flere forskellige bådtyper.

Sevylor – så skal der padles!

Kajakker er et af specialerne fra Sevylor. Her får du fransk ekspertise kombineret med de nyeste teknologier. Solokajakker er for dig, der vil styre tingene selv, mens kajakkerne til flere personer giver mulighed for at samarbejde. Alle de oppustelige kajakker er forsynet med flytbare sæder, så du kan indrette kajakken til din perfekte siddeposition. Kajakker er ikke det eneste, Sevylor er eksperter i. Du finder også gummibåde i udvalget. Det er mere åbne bådtyper, som især er populære blandt børn, da de er nemme at komme ud af. Gummibåde kan også spændes efter andre bådtyper og trækkes efter dem. Det er især praktisk, hvis man ejer en større båd, som ligger stille ud for en strand. I den situation er en gummibåd en funktionel løsning, da der kan spændes en motor bagpå. Men det er også muligt blot at padle ind på land. SUP boards er et tredje produkt fra det franske mærke. Stand Up Paddle er populært blandt både børn og voksne, og du kan få fingrene i et bræt hos CAMPZ. Nogle af bådene og brædderne er forsynet med padler, mens du til andre skal have fat i padler separat. Husk også redningsveste og andet sikkerhedsudstyr samt strandmåtte, solbeskyttelse og alt det andet tilbehør, som er uundværligt, når vandsports skal nydes optimalt.