Kan du ikke se det sikre browservindue fra PayPal?

Klik her
for at åbne det.

Din bestilling er lige straks gennemført. Vi takker for din tålmodighed.

Faldende temperaturer, faldende priser - Gør et kup blandt vores varer fra sidste sæson

Sherpa

293 Produkter
Sherpa

Sherpa Adventure Gear - Førstehånds erfaring

Sherpa Adventure Gear blev grundlagt i 2003 af Tashi Sherpa. Hans onkel var den der først besteg Mount Everest ledsaget af Sherpa. Sherpa Adventure Gear har høj kvalitets tøj til udendørs brug og støtter på samme tid sociale projekter i Nepal.

Sorter efter
 
Side 1 af
6

Fritids- og sportstøj til både små og store ambitioner

Man kan, hvad man vil – det er en klichésætning for mange. Men ikke desto mindre var den ledetråd for dette schweiziske outdoormærke, der for mere end 25 år siden satte sig for at byde ind med deres svar på funktionel beklædning. Tashi Sherpa er nevø af en onkel, der som den første besteg Mt. Everest iklædt noget tøj fra mærket. Det gik som bekendt rigtig godt, for han nåede helskindet frem og tilbage – blandt andet takket være sin beklædning. Dette mærke er dog ikke kun et familienavn, men også en særlig gruppe af folk – ved navn Sherpa, som også inspirerer dette outdoormærke. De lever i øde bjergregioner omkring Himalaya, hvilket også betyder engagement og støtte til forskellige projekter i området. Samtidig har man det perfekte udendørs testcenter i form af den barske natur, hvor kollektionerne for alvor skal stå deres prøve flere gang om året. Man har nemlig et fantastisk samarbejde med de lokale, som guider bjergbestigere rundt og afprøver tøjet og tilbehøret i de mest ønskværdige omgivelser. Sherpa KirtipurDet er noget, som du får glæde af, når du bærer bukser, overtøj, trøjer, T-shirts eller accessories fra dette specialistmærke.

Sherpa hjælper dig i mål

Hvad enten man er aktiv i konkurrencer og med høje ambitioner for øje, træner til hverdag eller blot vil nyde godt af funktionelt tøj til afslapning, så er Sherpa garant for det hele. Materialernes komfort og beskyttelse kombineret med funktionalitet og masser af fri bevægelighed gør kollektionerne attraktive i mange sammenhænge. Man har også grebet forbrugernes direkte ønsker om alsidighed og mode, hvilket ses på de mange fine detaljer, udsmykninger og farver, som tøjet er designet i. Det betyder endnu mere fleksibilitet i garderoben, så tøjet kan anvendes til meget mere end blot de årlige ekspeditioner eller sæsonprægede aktiviteter. Åndbarhed, strækbarhed og ventilation gør det nemlig muligt at sammensætte de forskellige items i de lag, man nu engang har brug for. Selve designstilen er en attraktiv blanding af streetmode samt urbane sportselementer, der også lader tøjet kombinere med jeans, chinos og træningsbukser. Bedst af alt er det dog, at materialerne er af ypperste kvalitet, samtidig med at alle de tekniske detaljer også er på plads i forening med perfekte pasformer. Dermed er der garanti for endnu mere tilfredshed og komfort, når det går løs med alverdens sportsgrene og hobbyer. Sherpa lytter til dine behov, så du får endnu mere lyst til at udfordre dig selv personligt og sportsligt.


Brug for hjælp?
Skriv til os via kontaktformularen, hvis du har spørgsmål eller besøg vores FAQ-side.
Nyhedsbrev
Registrer dig nu og få en rabatkupon på 35 kr.
Eksklusive kampagner og tilbud venter dig. 4

Databeskyttelse & afmeldelse
Tilfredse kunder
Er du tilfreds med vores service? Skriv en anbefaling til andre!