Kan du ikke se det sikre browservindue fra PayPal?

Klik her
for at åbne det.

Din bestilling er lige straks gennemført. Vi takker for din tålmodighed.

Hold dig i form - Bliv stærkere og træn i naturen

Sigg

28 Produkter
Sigg

Sigg - Kunst, som du kan drikke fra

Det schweiziske selskab Sigg blev grundlagt i 1908 og designede i 1910 for første gang en såkaldt vandreflaske. Kvaliteten af u200bu200bSigg flaskerne er i mere end 100 år løbende blevet forbedret, og de anvendte materialer er nu 100 procent genanvendelige. Siden 1993 har Sigg’s unikke design endda formået at få to eksemplarer af denne robuste og holdbare flaske på Museum of Modern Art (MoMA) i New York.

Sorter efter
 
Side 1 af
1

Kvalitetsdrikkeløsninger til hverdag og sport

Det kan godt betale sig at gå all in på en passion. Det gjorde ejerne bag SIGG tilbage i 1908. De to kammerater Ferdinand Sigg og Xaver Küng elskede at arbejde med aluminium, og da produktionen gik højest tilbød de potter, pander og andre dele til campingkøkken. Senere hen valgte de at fokusere på kerneproduktet i form af drikkedunke, som sidenhen er blevet mærkets DNA. I dag er det schweiziske mærke nærmest blevet ikonisk og kult. De har nemlig både masser af ekspertise samt et let genkendeligt signaturprodukt. Sans for design er der også rigeligt af. Nogle af flaskemodellerne har sågar været udstillet på Museum of Modern Art i New York. Op gennem årene har de populære flaskedesigns opnået status som modeobjekter, hvilket også bemærkes i både by og natur. Du kan naturligvis også blive en del af fanskaren. Hos CAMPZ byder vi nemlig på masser af drikkedunke, så hele familien kan få slukket tørsten på camping, cykelferie, i skole, på arbejde og alle mulige andre steder. Flaskerne er lige til at tage med overalt, og det slidstærke og modstandsdygtige aluminium sørger for hårdførhed samt lang holdbarhed. Sigg Hot & Cold OneDe kan uden problemer klare slag og lange transportture.

Tag en slurk fra et kunstnerisk og praktisk mærke!

Miljø og bæredygtighed er de store temaer hos SIGG. Mærket er modstander af engangsflasker, der smides ud og ofte flyder i naturen og på verdenshavene. Med en stabil og langtidsholdbar løsning som flaskerne her fra sortimentet, kan du bruge den samme flaske igen og igen. Det er nemt at rengøre dem og de kan endda tåle at blive vasket i en opvaskemaskine. I den anledning kan du naturligvis også købe brusetabletter, som rengør flaskerne indvendigt. Der er selvfølgelig tænkt på hele familien, og derfor er der også drikkedunke til børn. De er kendetegnet ved friske farver og mønstre af alt fra heste til fodbolde. Det er også muligt at vælge blandt mange forskellige størrelser og litermål. Nogle flasker kan klare en halv liter, mens andre kan indeholde 1,5 liter. Det er muligt at vælge mellem drikkeflasker til kold eller varm væske, men du kan også vælge en hybridmodel, der kan bruges til begge dele. Hos SIGG er alle flasker fri for BPA-kemikalier, hvilket også gælder den maling, der anvendes til farvning og prints. Ud over aluminium anvendes rustfrit stål og plastik, der alt sammen er genanvendeligt. Desuden er materialerne lugtfri. Husk, at du også finder flaskepropper, lågsikring og andet udstyr hos CAMPZ.


Brug for hjælp?
Skriv til os via kontaktformularen, hvis du har spørgsmål eller besøg vores FAQ-side.
Nyhedsbrev
Registrer dig nu og få en rabatkupon på 35 kr.
Eksklusive kampagner og tilbud venter dig. 4

Databeskyttelse & afmeldelse
Tilfredse kunder
Er du tilfreds med vores service? Skriv en anbefaling til andre!