Kan du ikke se det sikre browservindue fra PayPal?

Klik her
for at åbne det.

Din bestilling er lige straks gennemført. Vi takker for din tålmodighed.

Vintersport special - 20% rabat på køb over 650dkk | Kode: VINTERSPORT2020

Sigg

17 Produkter
Sigg

Sigg - Kunst, som du kan drikke fra

Det schweiziske selskab Sigg blev grundlagt i 1908 og designede i 1910 for første gang en såkaldt vandreflaske. Kvaliteten af u200bu200bSigg flaskerne er i mere end 100 år løbende blevet forbedret, og de anvendte materialer er nu 100 procent genanvendelige. Siden 1993 har Sigg’s unikke design endda formået at få to eksemplarer af denne robuste og holdbare flaske på Museum of Modern Art (MoMA) i New York.

Sorter efter
Side 1 af
1

Sigg camping udstyr - Sigg online hos campz.dk

SIGG har produceret holdbare drikkeflasker af aluminium siden 1908. Flaskerne bliver stadig den dag i dag produceret i Schweiz, hvor det hele startede. Fordelene ved en aluminiumsflaske er mange. Det er sikkert kun med gode intentioner, at så mange mennesker genbruger flasker fra mineralvand som drikkeflasker, men det er usundt både for kroppen og for miljøet. Plasticflasker beskyldes for at frigive hormonforstyrrende stoffer, når de bruges igen og igen. Flaskerne er lavet til engangsbrug og bør også kun benyttes én gang. En flaske fra SIGG er et glimrende alternativ, som med garanti ikke frigiver stoffer til væsken i flaskerne. SIGG er et miljøbevidst firma, og med en aluminiumsflaske, som kan bruges over mange år, kan man mindske sit eget aftryk på miljøet. Hver enkelt flaske starter som en aluminiumsskive med en diameter på 7 cm, som ligner en ishockey puck. En maskine former pucken til en cylinder med bund, ved at påføre den 600 tons tryk. Det, at flaskerne er formet af en enkelt stykke aluminium uden sammenføjninger, gør dem ekstra stærke og holdbare. Når cylinderen er formet skæres den til den rigtige længde, og sendes videre til en maskine som presser åbningen sammen til en flaskehals halvt så stor som resten af flasken. Dette forgår over i alt 26 gange og er en nænsom metode, som medfører et minimum af belastning på flasken. Efterfølgende isættes et trådstykke i flaskehalsen som gevind til låget. Topstykket er nu en del tykkere end resten af flasken, hvilket gør at den kan holde til lidt af hvert. Indersiden af flasken dækkes med et mikro-tyndt lag højteknologisk polymer, som gør indersiden stærkere, og sikrer at den ikke kan holde på og overføre hverken smage eller lugte. Sigg Dynamic Red Touch Belægningen på indersiden af SIGG flaskerne er elastisk og ubrydelig, selv hvis flasken skulle få skrammer på ydersiden. Materialet aluminium er ideelt til vandre- eller klatreturen, fordi det er let og stærkt. Drikkeflaskerne fra SIGG er desuden meget funktionelle og kommer i forskellige størrelser, med forskellige designs og tryk, og med forskellige låg.

Alsidighed

Flaskerne er ikke kun velegnede til vandring og sport, men også til børnene som kan have vand med i skole. Flaskerne laves med flotte og farverige børnedesigns, og kan holde til at blive brugt af de mindste, som måske er mere tilbøjelige til at tabe dem. Selv til de helt små findes drikkekopper med håndtag. Som nævnt fås flasken med tre forskellige låg. Fælles for dem er at de er helt tætte, selv ved drikke med brus. Der er det klassiske skruelåg, som er enkelt, funktionelt og tæt selv i de mest ekstreme situationer takket være det integrerede segl, og er derfor ideelt til udendørsaktiviteter. Til børn er en flasketop, som er dækket til at et ekstra låg, velegnet. Her er drikkestrålen let at styre, og mundstykket bliver ikke beskidt, selv hvis flasken bliver tabt i sandet på legepladsen. Til sport findes den nye Active Top, som kommer med en slags sugerør, så man ikke behøver at hælde, for at drikke af flasken. Det gør den ideel til brug ved hurtig motion, som for eksempel løb og cykling, hvor det er væsentligt at kunne holde fokus på vejen foran sig.


Brug for hjælp?
Kontakt vores kundeservice: man-fre 10.00-17.00
78 77 40 69
Nyhedsbrev
Registrer dig nu og få en rabatkupon på 70 kr.
Eksklusive kampagner og tilbud venter dig. 4

Databeskyttelse & afmeldelse
Tilfredse kunder
Er du tilfreds med vores service? Skriv en anbefaling til andre!