Kan du ikke se det sikre browservindue fra PayPal?

Klik her
for at åbne det.

Din bestilling er lige straks gennemført. Vi takker for din tålmodighed.

Kvalitetstid med familien venter - Nyd afslappede sommerdage sammen
SIGMA SPORT

SIGMA SPORT Aura 60/Infinity Lys sæt (2021)

ID: 1332520
479 kr.
389 kr.
- 18%
Inkl. moms ekskl. levering
Tilføj til ønskeliste
  • 30 dages returret Gratis retur
  • Gratis levering fra 599 kr.6
  • 50.000 produkter 500 mærker
Produktbeskrivelse

Beskrivelsen af dette produkt er automatisk oversat. Vi beklager eventuelle fejl.

Belysningssættet, der består af AURA 60 USB-forlygten og INFINITY-baglygten fra SIGMA SPORT, er en pålidelig ledsager for alle, der søger et cykellysæt af høj kvalitet. De genopladelige batterilygter er nemme at fastgøre til styret eller sadelpinden. AURA 60 USB-forlygten skinner med 60 lux LED-teknologi og giver en fremragende belysning af stier og veje med en rækkevidde på 70 meter, hvilket gør den til en førsteklasses lygte for både sportslige bilister og pendlere.
INFINITY-baglygten har en ekstra lang lysvarighed, og dens sporty design pynter på bagsiden af sadelpinden. Den har en to-trins batteriindikator, der pålideligt viser opladningsniveauet og minder dig om, at du skal oplade i god tid.

AURA 60
Sporty design kombineret med maksimal sikkerhed
Flad, kompakt og let - det unikke design overbeviser alle cyklister, der lægger vægt på størrelse og vægt. Med sit sporty design og en vægt på kun 105 gram er AURA 60 knap nok synlig på styret. "Light Guide", som maksimerer cyklistens synlighed i siden og dermed hans eller hendes sikkerhed på vejen, er både visuelt og sikkerhedsmæssigt overbevisende.

Optimal synlighed
Takket være den højkvalitets LED-linse fra Osram skaber AURA 60 en meget ensartet lysfordeling og giver optimal synlighed på lange afstande, tæt på og til siderne uden at blænde andre trafikanter. Det sikrer derfor maksimal sikkerhed på vejen.

Tre belysningstilstande
AURA 60 har tre belysningstilstande. I standardtilstand lyser den med sine kraftige 60 lux, hvilket resulterer i en brændetid på ca. 4 timer. I midtertilstand er AURA 60's lysstyrke halveret, men de resterende 30 lux og 40 belysning er stadig fuldt ud tilstrækkelige til højere hastigheder. I mellemtilstand øges batteritiden til godt 7 timer. I eco-tilstand øges brændetiden endda til 10 timer, så AURA 60 også på længere ture med 18 lux lyser vejen pålideligt op på lux.

Beskyttelse ved tændt tilstand og batteriindikator
AURA 60 er udstyret med dobbeltklik-startbeskyttelse og en to-trins batteri- og opladningsindikator. Det betyder, at du altid er informeret om armaturets batterikapacitet. Der vises et grønt symbol foran lampens kontrolknap, når batterikapaciteten er over 70, og et rødt symbol under 30. Selv under opladningsprocessen giver AURA 60 oplysninger om det aktuelle opladningsniveau og kan endda oplades, mens enheden er i drift. Lithiumbatteriet har beskyttelse mod dyb afladning og overopladning. Da det ikke har nogen hukommelseseffekt, kan batteriet genoplades fuldt ud uden problemer.

INFINITY
Ekstremt lang brændetid
Når det kommer til brændetid, er INFINITY ikke som noget andet batteridrevet armatur. Mere end 16 timers lysvarighed ved en rækkevidde på 500 m gør den unik.

Funktion og design er perfekt kombineret
Takket være en ny type linsekonstruktion kan den lille og slanke lampe monteres parallelt med sadelpinden, så den passer ind i cyklens overordnede udseende på en sporty og elegant måde.

Genopladelig
INFINITY har et integreret batteri. Den oplades via mikro-USB-stikket, hvilket er muligt på enhver pcPC. Med det medfølgende Micro-USB-kabel er baglygten fuldt opladet på knap to timer. Det sparer penge og skåner miljøet.

Montering uden værktøj
AURA 60 USB og INFINITY kan monteres på styret eller sadelpinden på ingen tid og uden brug af værktøj. Den praktiske silikone-styrbøjle er fastgjort til AURA 60 USB og garanterer hurtig og præcis fastgørelse af forlygten på ethvert cykelstyr. INFINITY-baglygten kan også fastgøres hurtigt og uden værktøj på sadelpinde med forskellige diametre ved hjælp af den medfølgende silikonebånd. Når belysningen ikke er i brug, kan den nemt fjernes og opbevares i tasken.

Sideløbende synlighed
Forbedret synlighed fra siden ved for- og baglygter giver endnu større trafiksikkerhed.

Stænktæt
Aura 60 USB og INFINITY er stænktætte i henhold til IPX 4 og er derfor egnede til brug i vind og vejr.

Specifikationer
Detaljer
Vægt: aura 60 105 g / uendelig 25 g
Forlygte
lysenhed: LED
Type lysenhed: '''3 belysningstilstande (standard 60 LUX, mellemtilstand 30 LUX, øko-tilstand 18 LUX)'
Lysstyrke: 60 Lux
Driftstid: 240 min
synlighed, fra siden: 70 m
Baglygte
lysenhed: LED  
Energiforsygning
Strømkilde: genopladeligt batteri
USB-tilslutning: ja
Stiktype: USB-stik
Holder
montering holder: 'Aura 60: 360 ° justerbar '
Montering: ja
StVZO
godkendt af den tyske trafikstyrelse (StVZO)  
Vægt
130  g
Leveringsomfang
Inkl.: batterier, Holder, Micro-USB-kabel inkluderet
Leveringsomfang: 'Sigma Sport AURA 60 / INFINITY sæt (inkl. Silikonestrop til montering, Micro-USB-opladerkabel) '
Køn
Unisex
Modelår
2021
Varenummer
1332520
Bedømmelse
5
7 bedømmelser
5 stjerner
7
4 stjerner
0
3 stjerner
0
2 stjerner
0
1 stjerne
0
01.04.2021
mario
belysning
Beleuchtung
Automatisk oversat fra tysk Tilbage til originalen

har ikke prøvet at cykle om natten endnu! men lysene er virkelig store og lyse nok til at se og blive set. Jeg kan kun anbefale det!

hab es noch nicht ausprobiert bei nacht mit dem bike zu fahren! aber die Beleuchtungen sind echt super und hell genug um zu sehen und gesehen zu werden. ich kann das nur weiterempfehlen!

27.02.2021
Ivan
God lampe
Gute Lampe
Automatisk oversat fra tysk Tilbage til originalen

Lampen og reflektoren holder, hvad SIGMA lover

Die Lampe und der Rückstrahler halten was SIGMA verspricht

13.02.2021
Elli
Meget godt sæt
Sehr gutes Set
Automatisk oversat fra tysk Tilbage til originalen

Vi er meget tilfredse med belysningssættet. Det gør allerede et højkvalitetsindtryk i emballagen, kan let fastgøres til cyklen, let fastgøres til en anden cykel, og hovedformålet med at se og blive set er perfekt opfyldt.

Wir sind mit dem Beleuchtungsset sehr zufrieden. Es macht schon in der Verpackung einen hochwertigen Eindruck, lässt sich einfach am Fahrrad befestigen, problemlos auch mal auf ein anderes Fahrrad anbringen und der Hauptzweck, sehen und gesehen werden, wird bestens erfüllt.


Brug for hjælp?
Skriv til os via kontaktformularen, hvis du har spørgsmål eller besøg vores FAQ-side.
Nyhedsbrev
Registrer dig nu og få en rabatkupon på 35 kr.
Eksklusive kampagner og tilbud venter dig. 4

Databeskyttelse & afmeldelse
Tilfredse kunder
Er du tilfreds med vores service? Skriv en anbefaling til andre!