CAMPZ - Camping & outdoorshop
GRATIS LEVERING FRA 699 KR., STØRRE DELE FRA 3.995 KR.6
Desværre er det ønskede produkt i øjeblikket udsolgt

SIGMA SPORT BC 10.0 STS Cykelcomputer Trådløs

ID: 1546196

369 DKK
Inkl. moms. plus Leveringspris

Jeg vil gerne kontaktes, når varen er tilgængelig igen.

Vi gemmer din anmodning i 3 måneder. Hvis varen kommer inden da, vil vi kontakte dig.
GRATIS LEVERING FRA 699 KR., STØRRE DELE FRA 3.995 KR.6

Beskrivelse af

SIGMA SPORT BC 10.0 STS Cykelcomputer Trådløs

Beskrivelsen af dette produkt er automatisk oversat. Vi beklager eventuelle fejl.

Den kompakte og intuitive SIGMA BC 10.0 WL har de ti vigtigste funktioner til cykelture. Ud over værdier som f.eks. gennemsnitshastighed og kørselsafstand kan der også vises udetemperatur og topfart. Det gør det trådløse speedometer til et allroundinstrument med alle de vigtigste funktioner.

Trådløs dataoverførsel
Den trådløse (WL) kodede transmission, som SIGMA har udviklet, gør det ikke nødvendigt at bruge kabler. En trådløs sender på forgaflen måler og sender løbende cykelhastigheden uden forstyrrelser til BC 10.0 WL's modtager.

Kompakt, letlæseligt display
Cykelcomputerens funktioner vises tydeligt på en stor skærm (31 x 39 mm). De store tal gør det let at læse, selv under en køretur. SIGMA ORIGINAL er slank og enkel, hvilket gør den lige så elegant på en mountainbike som på en bycykel.

Vejrbestandig, med lang batterilevetid
BC 10.0 WL er vandtæt og vejrbestandig, så den kan bruges til enhver tid. Cyklister behøver heller ikke at bekymre sig om det trådløse speedometers batterilevetid. Det integrerede, udskiftelige knapbatteri (CR 2032) er tilstrækkeligt til at forsyne BC 10.0 WL med energi i mere end to år. Under udskiftning af batteriet forbliver alle værdier og indstillinger beskyttet.

Flerdagsture
BC 10.0 WL måler turtid og distance på selv lange cykelture. Det gør det nemt at aflæse hele distancen på en cykeltur, der strækker sig over flere dage.

Hurtig at montere
BC 10.0 WL's styrbeslag og hastighedssensor kan hurtigt monteres på cyklen med kabelbindere (medfølger). Cykelcomputeren er nem at fjerne og opbevare når som helst.

Let at betjene
Den trådløse cykelcomputer kan betjenes nemt og intuitivt med en knap på den nederste kant. Det gør det nemt at skifte mellem funktionerne, selv under en tur.

Sprogligt talent
BC 10.0 WL er et sprogligt geni. Den fulde tekst kan vises på engelsk, tysk, fransk, italiensk, spansk, hollandsk, polsk eller tysk.

Foruddefinerede dækstørrelser
De foruddefinerede dækstørrelser, der spænder fra en lille børnecykel til en 29-cykel, gør det nemt at indstille BC 10.0 WL. Du kan også indtaste dækets omkreds millimeterpræcist.

Vis alle modeller fra Sigma Sport BC-serien

Funktioner

Tilsigtet brug
Trekking, Bike Travel, Allround / Begynder, Tour / Cross Country, Hverdag, Lifestyle / Single Speed, Urban Sports, Hybrid
Vigtigste oplysninger
Type:
trådløs
Vigtige funktioner:
Med omdrejningstæller
Tilslutning:
Trådløs
Energiforsyning
Strømkilde:
Batteri
Funktioner
Funktion:
Temperaturvisning, Start/stop-funktion
Kilometerfunktion:
Samlet kilometerantal, Redigerbar kilometerstand
Speed-funktioner:
Aktuel, gennemsnitlig og maksimal hastighed km/t, Gennemsnitlig hastighed, Sammenligning af faktisk hastighed og gennemsnitlig hastighed, Maksimal hastighed
Tidsfunktion:
Samlet køretid, Tid og dato
Udstyr
Beskyttelsesklasse vand (IP-certificering):
8 - Beskyttelse mod permanent nedsænkning
Leveringsomfang
Leveringsomfang:
1 x Sigma Sport BC 10.0 WL inkl. batteri, beslag til radiomodel, ATS-sender (inkl. batteri), magnet, monteringsmateriale, brugsanvisning
Modelår
2023
Produktnummer
1546196
EAN
4016224102112

Video

Kundeanmeldelser

4.0
1 Kundebedømmelser
1 Stjerne
0
2 Stjerner
0
3 Stjerner
0
4 Stjerner
1
5 Stjerner
0
Vi foretager ikke en separat gennemgang af anmeldelser for at kontrollere, at de viste anmeldelser faktisk stammer fra forbrugerne. Alle besøgende på vores websted kan indsende anmeldelser af vores produkter. Indsendelse af anmeldelser er ikke knyttet til en brugerkonto eller lignende. Alle anmeldelser sorteres gennem et automatiseret ordfilter for at undgå stødende sprogbrug, racistiske eller sexistiske anmeldelser og anmeldelser med hyperlinks. Vi screener også manuelt indkommende anmeldelser for at kontrollere vurderingsindholdet for modsigelser og andet eksternt indhold.
Ryd alle filtre
SIGMA SPORT BC 10.0 STS Cykelcomputer Trådløs
Ute
stilfuld cykelcomputer
Oversat fra Tysk Til originalen
Giver et indtryk af høj kvalitet, kan også monteres af lægmænd på 30 minutter. Du skal kun lede efter en anden kilde end instruktionerne for at frigøre computeren fra holderen ved at dreje den til venstre.
19.09.2022