Kan du ikke se det sikre browservindue fra PayPal?

Klik her
for at åbne det.

Din bestilling er lige straks gennemført. Vi takker for din tålmodighed.

Kvalitetstid med familien venter - Nyd afslappede sommerdage sammen
SIGMA SPORT

SIGMA SPORT BC 16.16 STS CAD Cykelcomputer trådlås (2021)

ID: 536568
549 kr.
Inkl. moms ekskl. levering
Tilføj til ønskeliste
  • 30 dages returret Gratis retur
  • Gratis levering fra 599 kr.6
  • 50.000 produkter 500 mærker
Produktbeskrivelse

Beskrivelsen af dette produkt er automatisk oversat. Vi beklager eventuelle fejl.

Med BC 16.16 er især hyppige ryttere og pendlere altid godt informeret. ETA-displayet (forventet ankomsttidspunkt) viser ankomsttidspunktet eller den resterende rejsetid samt den resterende afstand. Desuden omregnes hver kilometer, der tælles, til sparet brændstof

Ved hjælp af NFC-teknologi kan computeren kommunikere med den Android-smartphone, som den gratis SIGMA LINK-app tidligere er installeret på

Udvidede cykelfunktioner
BC 16.16's omfattende funktioner vises tydeligt og delvist grafisk på det store DOT matrix-display. Ud over de klassiske cykelfunktioner har BC 16.16 et ETA-display, mens STS CAD-versionen har to kadencefunktioner til brændstofbesparelse.

Optimalt timet
BC 16.16 har en præcis timer, så du kan holde øje med den resterende tid, indtil du når dit mål. BC 16.16's ETA-display (estimeret ankomsttidspunkt) beregner enten den nødvendige rejsetid, den resterende afstand eller ankomsttiden for en tidligere indstillet rute. Så du ved altid præcis, om du er i tid eller ej.

NFC OG SIGMA-LINK
BC 14.16 har en indbygget NFC-chip. Via NFC (Near Field Communication)* kan dataene fra en tur læses direkte på smartphonen. Indstillinger på BC 14.16 kan også foretages ved hjælp af denne radiotransmission. Brugeren downloader først den gratis SIGMA LINK-app på sin smartphone. Via appen kan du overføre dine træningsdata til SIGMA DATA CENTER eller andre træningsplatforme (f.eks. B. Strava, TrainingPeaks)

Digitalt kodet 3-kanals radiotransmission
Det gennemprøvede og pålidelige SIGMA TRANSMISSIONSSYSTEM (STS) er det digitalt kodede transmissionssystem til alle transmitterdata fra hastighedstransmittere, kadencesendere og pulstransmittere til basisenheder og topmodeller af høj kvalitet. Senderne indsamler dine sensordata og sender dem som en digital datapakke til den modtager, der er integreret i computeren. Desuden sender senderen regelmæssigt lagrede testdata som datasynkronisering. Den digitale kodning af SIGMA TRANSMISSIONSSYSTEMET udelukker enhver forfalskning af senderdataene på grund af ekstern interferens, f.eks. fra strømkilder eller andre sendere. Interferens med SIGMA-produkter, f.eks. LED-belysning, kan udelukkes.
Drejelige STS-sendere
STS-hastighedssenderen kan drejes og kan derfor justeres endnu bedre parallelt med magneten. Batterirummet på STS-hastighedssenderen er placeret på ydersiden. Det gør det nemt at udskifte batteriet, selv når det er monteret. Brændstofbesparelse
Brændstofsparefunktionen viser dig, hvor mange liter brændstof du ville have brugt på den samme rute med din egen bil. Indstillingen af det gennemsnitlige forbrug for dit eget køretøj sker i indstillingen.

Uddannelsesstatistik for 12åneder
Ud over de samlede værdier viser BC 16.16 også statistikker for de seneste 12åneder. Med denne "træningsdagbog" kan du sammenligne dine aktiviteter på månedsbasis.

Strømbesparelse
Efter fem minutters inaktivitet går enheden i dvaletilstand og efter yderligere fem minutter i energisparetilstand. Dette reducerer strømforbruget yderligere og forlænger batteriets levetid. Hvis den integrerede accelerationssensor registrerer en bevægelse, vågner cykelcomputeren op igen og er straks klar til brug.

Temperaturvisning
Modellerne BC 14.16/STS/CAD op til BC 23.16 STS har et temperaturdisplay. Du vil til enhver tid blive informeret om den aktuelle temperatur i dit miljø.

Sammenligning af hastighed

Når du kører, er der en permanent sammenligning mellem din aktuelle hastighed og din gennemsnitshastighed. Dette er repræsenteret ved en pilespids, der peger opad eller nedad. Når gennemsnitshastigheden nærmer sig, er der ikke længere nogen indikation.

Hjulstørrelser kan justeres
Hvis du har to hjul i brug, kan der indstilles to hjulstørrelser, som registreres automatisk (kun med STS automatic). Det eneste, du skal gøre, er at ændre hastighedssenderen på det andet hjul og indstille den korrekte hjulomkreds for "Wheel 2" på BC 14.16. BC 14.16 er derefter klar til brug.

Integreret hukommelseschip
Takket være en integreret hukommelseschip i computerhovedet gemmes alle samlede værdier og indstillinger permanent i enheden. Så du skal kun nulstille tiden efter et batteriskift.

Batteriadvarselscomputer/sender
Alle enheder fra BC 14.16 er udstyret med en indikator for batteristatus. Energiniveauet i batteriet i computerhovedet eller STS-senderen kontrolleres således med jævne mellemrum. Hvis batteriet er lavt, vises der en advarsel på computerhovedets display.

Cykel
Inspektionspåmindelsesfunktion Takket være serviceintervallet bliver du mindet om inspektionen af din cykel efter en frit valgbar kilometerstand. Serviceintervallet kan kun slås til/fra eller indstilles af forhandleren. Forhandleren kan indstille det ønskede kilometertal ved hjælp af UNIVERSAL FAST SETTING BOX. Serviceintervallet er slukket ved levering.

Designet af TOPLINE 2016 er vertikalt orienteret og passer perfekt til styret med sit slanke design. Den nye formular giver bedre muligheder for visning af funktionerne. Det er z.B. hastigheden på BC 14.16 er stor og permanent synlig i det tre-linjede display.

Animeret menunavigation
Lille grafik gør det lettere at orientere sig i BC 14.16-menuen. De viser træningsgrafik i menuerne Højdeprofil og Indstillinger. En rullebjælke viser, hvor du befinder dig i øjeblikket

Baggrundsbelysning
lys på, det er nemt. Aktiver lystilstand, og displayet lyser op ved hvert yderligere tastetryk

Detaljer

  • Total brændstoføkonomi og daglig brændstoføkonomi
  • energisparefunktion
  • kommunikerer med smartphone (Android) via NFC
  • Ankomsttid (ETA)-timer
  • my Name- og my Screen-funktion
Specifikationer
Type
trådløs  
Vigtigste oplysninger
Vigtige funktioner: Med omdrejningstæller, Med kadancemåler
Tilslutning: Kabel, Kodet, Digital, Trådløs
Energiforsygning
Strømkilde: Batteri  
Funktion
Indikator for batteriniveau, Hukommelsesfunktioner, Temperaturvisning, Start/stop-funktion, Backup-funktion, Lysfunktion, 2 programmerbare cykelindstillinger
Funktioner
Kilometerfunktion: Kilometer pr. tur, pr. dag og i alt, Samlet kilometerantal, Kilometer pr. dag og samlet distance, Kilometer pr. dag og samlet distance
Speed-funktioner: Aktuel, gennemsnitlig og maksimal hastighed km/t, Gennemsnitlig hastighed, Maksimal hastighed
Tidsfunktion: Tid og dato, Samlet køretid, Køretid (automatisk start/stop), samlet køretid
Andre funktioner: Aktuel temperatur og maksimal temperatur
Kadence funktion: Aktuel kadence, gennemsnitlig kadence, Gennemsnitlig kadence
Køn
Unisex
Modelår
2021
Varenummer
536568
Bedømmelse
3.4
13 bedømmelser
5 stjerner
4
4 stjerner
4
3 stjerner
0
2 stjerner
3
1 stjerne
2
25.06.2020
Damien T
Arbejder med mellemrum
Fonctionne par intermittences
Automatisk oversat fra fransk Tilbage til originalen

Måleren i sig selv ser god ud, installationen er let, men måleren modtager næsten aldrig dataene, mens afstandene respekteres. I betragtning af frekvenserne af gps gik jeg til garmin. Kunne ikke teste pedalsensoren

Le compteur en lui-même paraît de bonne facture, l'installation est aisée mais le compteur ne reçoit quasi jamais les données alors que les distances sont respectées. Vu les tarifs des gps je suis passé au garmin. Pas pu tester le capteur de pédales

18.05.2020
Jiipee
Den værste sigma jeg har købt
Huonoin ostamani sigma
Automatisk oversat fra finsk Tilbage til originalen

Jeg har ejet mere findes i Sigma-basellen til model gennem årene. Den foregående var Sigma Baseline 1200, og den var fantastisk. Så jeg besluttede at købe dette. I dette produkt var indtrykket derefter ikke helt Premium. Instruktionsarket var vanskeligt at læse, selve installationen var let, selvom jeg var forbløffet over de 2 plastikskadensmagnetholdere, der fulgte med det, men kun 1 magnet. I øvrigt var installationen temmelig let, selvom jeg ikke kan lide, hvordan Sigma bruger 2-sidet bånd på sit meter stativ. Når du forlader, efterlader grimme mærker. Montering af måleren på et stativ er også virkelig stiv, hvilket gør det vanskeligt at indsætte og fjerne måleren. I Basel var det delikat, men fast. Hvorfor ændre sig? Montering af følerne i sig selv føltes lidt heftig. Jeg stoler ikke rigtig på disse gummisløjfer, og kadencesensoren ser ud til kun at være i stand til at bevæge sig i vibrationer. Jeg gætter på, at det stadig skal installeres med kabelbindere. Målerens indstillinger vakte også mest raseri, når der af en eller anden grund er placeret sensorer på hjulet 2, og hjulet ikke må udskiftes. Manualen instruerer dig om at trykke på cyklen og menutasten på samme tid, hvilket kun gør Synkroniser nulstilling funktion. Jeg overførte ride-data fra den gamle måler til cykel 1, så nu skal jeg overføre dem til cykel 2 igen.

Olen omistanut aikasemmin useamman Sigma baselinen mallin vuosien varrelta. Edeltävä oli Sigma Baseline 1200 ja se oli loistava. Niinpä päätin ostaa tämän. Tässä tuotteessa sitten vaikutelma ei ollut aivan premiumia. Ohjelakana oli vaikea luettava, itse asennus oli helppo, joskin ihmetystä herätti mukana tulleet 2 kpl kadenssimagneetin muovipidintä mutta vain 1 magneetti. Asennus muuten oli aika helppo joskin en pidä siitä miten Sigma käyttää 2-puoleista teippia mittarin jalustassaan. Poistaessa jättää rumat jäljet. Mittarin kiinnitys jalustaa on myös tosi jäykkä, mikä tekee mittarin paikalleen laittamisesta ja irroittamisesta hankalaa. Baselinessa se oli herkkä, mutta napakka. Miksi muutos? Itse antureiden kiinnitys tuntui vähän heppoisalta. En oikein luota näihin kumilenkkeihin ja kadenssianturi vaikuttaa siltä että se voi tärinässä liikkua mihin suuntaan vain. Kai se pitää vielä nippusiteillä asentaa. Myös mittarin asetukset herättivät lähinnä raivoa, kun siihen on jostain syystä laitettu anturit pyörälle 2 ja pyörää ei saa vaihdettua. Manuaali neuvoo painamaan bike ja menu näppäintä samaan aikaan, mikä vain tekee Sync Reset toiminnan. Siirsin vanhasta mittarista ajotiedot pyörälle 1 joten nyt pitää siirtää ne uudestaan pyörälle 2. Katotaan parin lenkin jälkeen, vaihdanko takaisin Baselineen.

27.03.2020
Hannu
Følelse af shopping
Järki ostos
Automatisk oversat fra finsk Tilbage til originalen

Let at installere, klart nok display.

Helppo asentaa, riittävän selkeä näyttö.


Brug for hjælp?
Skriv til os via kontaktformularen, hvis du har spørgsmål eller besøg vores FAQ-side.
Nyhedsbrev
Registrer dig nu og få en rabatkupon på 35 kr.
Eksklusive kampagner og tilbud venter dig. 4

Databeskyttelse & afmeldelse
Tilfredse kunder
Er du tilfreds med vores service? Skriv en anbefaling til andre!