Kan du ikke se det sikre browservindue fra PayPal?

Klik her
for at åbne det.

Din bestilling er lige straks gennemført. Vi takker for din tålmodighed.

Kvalitetstid med familien venter - Nyd afslappede sommerdage sammen
SIGMA SPORT

SIGMA SPORT BC 16.16 STS Cykelcomputer trådlås (2021)

ID: 536565
439 kr.
Inkl. moms ekskl. levering
Tilføj til ønskeliste
  • 30 dages returret Gratis retur
  • Gratis levering fra 599 kr.6
  • 50.000 produkter 500 mærker
Produktbeskrivelse

Beskrivelsen af dette produkt er automatisk oversat. Vi beklager eventuelle fejl.

Med BC 16.16 er især hyppige ryttere og pendlere altid godt informeret. ETA-displayet (forventet ankomsttidspunkt) viser ankomsttidspunktet eller den resterende rejsetid samt den resterende afstand. Desuden omregnes hver kilometer, der tælles, til sparet brændstof

Ved hjælp af NFC-teknologi kan computeren kommunikere med den Android-smartphone, som den gratis SIGMA LINK-app tidligere er installeret på

Udvidede cykelfunktioner
BC 16.16's omfattende funktioner vises tydeligt og delvist grafisk på det store DOT matrix-display. Ud over de klassiske cykelfunktioner har BC 16.16 et ETA-display, mens STS CAD-versionen har to kadencefunktioner til brændstofbesparelse.

Optimalt timet
BC 16.16 har en præcis timer, så du kan holde øje med den resterende tid, indtil du når dit mål. BC 16.16's ETA-display (estimeret ankomsttidspunkt) beregner enten den nødvendige rejsetid, den resterende afstand eller ankomsttiden for en tidligere indstillet rute. Så du ved altid præcis, om du er i tid eller ej.

NFC OG SIGMA-LINK
BC 14.16 har en indbygget NFC-chip. Via NFC (Near Field Communication)* kan dataene fra en tur læses direkte på smartphonen. Indstillinger på BC 14.16 kan også foretages ved hjælp af denne radiotransmission. Brugeren downloader først den gratis SIGMA LINK-app på sin smartphone. Via appen kan du overføre dine træningsdata til SIGMA DATA CENTER eller andre træningsplatforme (f.eks. B. Strava, TrainingPeaks)

Digitalt kodet 3-kanals radiotransmission
Det gennemprøvede og pålidelige SIGMA TRANSMISSIONSSYSTEM (STS) er det digitalt kodede transmissionssystem til alle transmitterdata fra hastighedstransmittere, kadencesendere og pulstransmittere til basisenheder og topmodeller af høj kvalitet. Senderne indsamler dine sensordata og sender dem som en digital datapakke til den modtager, der er integreret i computeren. Desuden sender senderen regelmæssigt lagrede testdata som datasynkronisering. Den digitale kodning af SIGMA TRANSMISSIONSSYSTEMET udelukker enhver forfalskning af senderdataene på grund af ekstern interferens, f.eks. fra strømkilder eller andre sendere. Interferens med SIGMA-produkter, f.eks. LED-belysning, kan udelukkes.
Drejelige STS-sendere
STS-hastighedssenderen kan drejes og kan derfor justeres endnu bedre parallelt med magneten. Batterirummet på STS-hastighedssenderen er placeret på ydersiden. Det gør det nemt at udskifte batteriet, selv når det er monteret. Brændstofbesparelse
Brændstofsparefunktionen viser dig, hvor mange liter brændstof du ville have brugt på den samme rute med din egen bil. Indstillingen af det gennemsnitlige forbrug for dit eget køretøj sker i indstillingen.

Uddannelsesstatistik for 12åneder
Ud over de samlede værdier viser BC 16.16 også statistikker for de seneste 12åneder. Med denne "træningsdagbog" kan du sammenligne dine aktiviteter på månedsbasis.

Strømbesparelse
Efter fem minutters inaktivitet går enheden i dvaletilstand og efter yderligere fem minutter i energisparetilstand. Dette reducerer strømforbruget yderligere og forlænger batteriets levetid. Hvis den integrerede accelerationssensor registrerer en bevægelse, vågner cykelcomputeren op igen og er straks klar til brug.

Temperaturvisning
Modellerne BC 14.16/STS/CAD op til BC 23.16 STS har et temperaturdisplay. Du vil til enhver tid blive informeret om den aktuelle temperatur i dit miljø.

Sammenligning af hastighed

Når du kører, er der en permanent sammenligning mellem din aktuelle hastighed og din gennemsnitshastighed. Dette er repræsenteret ved en pilespids, der peger opad eller nedad. Når gennemsnitshastigheden nærmer sig, er der ikke længere nogen indikation.

Hjulstørrelser kan justeres
Hvis du har to hjul i brug, kan der indstilles to hjulstørrelser, som registreres automatisk (kun med STS automatic). Det eneste, du skal gøre, er at ændre hastighedssenderen på det andet hjul og indstille den korrekte hjulomkreds for "Wheel 2" på BC 14.16. BC 14.16 er derefter klar til brug.

Integreret hukommelseschip
Takket være en integreret hukommelseschip i computerhovedet gemmes alle samlede værdier og indstillinger permanent i enheden. Så du skal kun nulstille tiden efter et batteriskift.

Batteriadvarselscomputer/sender
Alle enheder fra BC 14.16 er udstyret med en indikator for batteristatus. Energiniveauet i batteriet i computerhovedet eller STS-senderen kontrolleres således med jævne mellemrum. Hvis batteriet er lavt, vises der en advarsel på computerhovedets display.

Cykel
Inspektionspåmindelsesfunktion Takket være serviceintervallet bliver du mindet om inspektionen af din cykel efter en frit valgbar kilometerstand. Serviceintervallet kan kun slås til/fra eller indstilles af forhandleren. Forhandleren kan indstille det ønskede kilometertal ved hjælp af UNIVERSAL FAST SETTING BOX. Serviceintervallet er slukket ved levering.

Designet af TOPLINE 2016 er vertikalt orienteret og passer perfekt til styret med sit slanke design. Den nye formular giver bedre muligheder for visning af funktionerne. Det er z.B. hastigheden på BC 14.16 er stor og permanent synlig i det tre-linjede display.

Animeret menunavigation
Lille grafik gør det lettere at orientere sig i BC 14.16-menuen. De viser træningsgrafik i menuerne Højdeprofil og Indstillinger. En rullebjælke viser, hvor du befinder dig i øjeblikket

Baggrundsbelysning
lys på, det er nemt. Aktiver lystilstand, og displayet lyser op ved hvert yderligere tastetryk

Detaljer

  • Total brændstoføkonomi og daglig brændstoføkonomi
  • energisparefunktion
  • kommunikerer med smartphone (Android) via NFC
  • Ankomsttid (ETA)-timer
  • my Name- og my Screen-funktion
Specifikationer
Type
trådløs  
Vigtigste oplysninger
Vigtige funktioner: Med omdrejningstæller
Tilslutning: Kodet, Digital, Trådløs
Energiforsygning
Strømkilde: Batteri  
Funktion
Indikator for batteriniveau, Hukommelsesfunktioner, Temperaturvisning, Start/stop-funktion, Backup-funktion, Lysfunktion, 2 programmerbare cykelindstillinger
Funktioner
Kilometerfunktion: Kilometer pr. tur, pr. dag og i alt, Samlet kilometerantal, Kilometer pr. dag og samlet distance, Kilometer pr. dag og samlet distance
Speed-funktioner: Aktuel, gennemsnitlig og maksimal hastighed km/t, Gennemsnitlig hastighed, Maksimal hastighed
Tidsfunktion: Tid og dato, Samlet køretid, Køretid (automatisk start/stop), samlet køretid
Andre funktioner: Aktuel temperatur og maksimal temperatur
Leveringsomfang
'1 x cykelcomputer (inkl. Batteri) / beslag til kabelmodel, magnet og fastgørelsesmateriale'  
Køn
Unisex
Modelår
2021
Varenummer
536565
Bedømmelse
3.7
16 bedømmelser
5 stjerner
3
4 stjerner
9
3 stjerner
2
2 stjerner
0
1 stjerne
2
23.04.2020
Colli
klasse
Klasse
Automatisk oversat fra tysk Tilbage til originalen

Trådløs hastighedsmåler fungerer godt. Montage også. Det tager kun et stykke tid at arbejde gennem menuen ... men så er alt i orden.

Tacho kabellos funktioniert bestens. Montage auch. Nur bis man es raus hat, sich durchs Menü zu arbeiten, dauert etwas....aber dann alles prima.

07.11.2019
Jerry
Jerry
Jerry
Automatisk oversat fra tysk Tilbage til originalen

Virker ikke i nærheden af smartphone-navigationen.

Funktioniert nicht in der Nähe vom Smartphone Navigation.

29.09.2019
Stefan
Betjening er ikke lettere med APP
Bedienung wird mit der APP nicht einfacher
Automatisk oversat fra tysk Tilbage til originalen

selv den ældre generation af Sigma-cykluscomputere er ikke let at bruge eller har en kompliceret grænseflade til den indledende opsætning. De nye computere skal være lettere at konfigurere via en APP. Jeg kan ikke bekræfte, men søgningen efter placeringen af den tilsvarende "nær feltantenne" på telefonen bliver et eventyr. Hvor længe computeren holder, viser tiden

schon die ältere Generation der Fahrradcomputer von Sigma sind nicht einfach zu bedienen bzw. haben eine umständliche Oberfläche für die Ersteinrichtung. Die neuen Computer sollen über eine APP leichter zu konfigurieren sein. Das kann Ich nicht bestätigen, allein die Suche nach der Lage der entsprechenden "Nearfield-Antenne" am Handy wird zu einem Abenteuer. Wie lang der Computer hällt wird die Zeit zeigen


Brug for hjælp?
Skriv til os via kontaktformularen, hvis du har spørgsmål eller besøg vores FAQ-side.
Nyhedsbrev
Registrer dig nu og få en rabatkupon på 35 kr.
Eksklusive kampagner og tilbud venter dig. 4

Databeskyttelse & afmeldelse
Tilfredse kunder
Er du tilfreds med vores service? Skriv en anbefaling til andre!