CAMPZ - Camping & outdoorshop
GRATIS LEVERING FRA 699 KR., STØRRE DELE FRA 3.995 KR.6
Desværre er det ønskede produkt i øjeblikket udsolgt

SIGMA SPORT Buster 800 Hjelmlygte

ID: 1546268

Vejl. udsalgspris 479 DKK
379 DKK
- 20 %
Inkl. moms. plus Leveringspris

Jeg vil gerne kontaktes, når varen er tilgængelig igen.

Vi gemmer din anmodning i 3 måneder. Hvis varen kommer inden da, vil vi kontakte dig.
GRATIS LEVERING FRA 699 KR., STØRRE DELE FRA 3.995 KR.6

Beskrivelse af

SIGMA SPORT Buster 800 Hjelmlygte

Med BUSTER 800 HL-hjelmlampen har motorcyklisterne alt i syne i mørket. 800 lumen og en lysafstand på 170 meter sikrer optimal belysning af stierne, selv i den mørke skov. Fem forskellige lystilstande giver fleksibilitet med hensyn til lysstyrke og batterilevetid. Afhængigt af lystilstanden kan cyklisterne være på vejen i op til 30 timer. Fem forudindstillede tilstandsprofiler giver yderligere brugervenlighed.

Fra tusmørke til mørk nat - BUSTER 800 HL er egnet til alle lysforhold takket være fem forskellige lysindstillinger. I høj tilstand oplyser BUSTER selv de mørkeste hjørner i op til 2 timer med 800 lumen. Mid-tilstand giver cyklister mulighed for at køre sportsligt i op til 3 timer med mindst 400 lumen. Hvis turen tager længere tid, giver den lave tilstand 9 timers pålideligt lys i timer. De blinkende natblink og dagblink giver god synlighed i op til 30 timer. Lysdioderne i funktionsvisningen viser med et blik, hvilken af de fem lystilstande der er i brug i øjeblikket.

Fem forudindstillede tilstandsprofiler gør BUSTER 800 HL endnu mere brugervenlig: Alt efter behov vælger cyklisterne blot den relevante profil og skifter derefter kun mellem de lystilstande, de faktisk har brug for i det øjeblik. For pendlere er der f.eks. en profil, der kun viser tilstanden Natblink og Dagblink, mens tilstanden Høj tilstand og Dagblink er ideel til cykling på landevej.

Takket være hukommelsesfunktionen lyser BUSTER 800 HL næste gang den tændes på samme måde, som den blev slukket før. I samme tilstand og med samme profilvalg. En praktisk funktion til alle dem, der gerne vil være hurtige på stien.

Lysdioderne på batteriindikatoren med seks niveauer viser præcist, hvor meget strøm der er tilbage på et hvilket som helst tidspunkt. Når den er slukket, er et kort klik på tænd/sluk-knappen nok til at aflæse batteriets status. Lithium-ion-batteriet kan oplades inden for 4 timer via USB-C-kabel. Opladningsindikatoren viser i fem trin, hvor langt opladningsprocessen er nået.

En højkvalitets high-power LED fra CREE og den konvergerende linse, der er specielt udviklet af SIGMA, sikrer en meget jævn lysfordeling og en fremragende belysning. SIGMA-logoet på hjelmlygtens lange sider fungerer som lysleder. Det giver et betydeligt større synlighed i siden og dermed større sikkerhed i trafikken.

BUSTER 800 HL leveres med et universelt hjelmophæng, der fastgør lygten stabilt til hjelmen og sikrer en sikker pasform.

BUSTER 800 HL tændes med et dobbeltklik. Den store tænd/sluk-knap er nem at betjene, selv når du har handsker på. Denne funktion sikrer, at forlygten nemt kan gemmes væk i trøjen eller rygsækken uden at den ved et uheld tænder af sig selv.

Funktioner

Tilsigtet brug
Racer, Cyclocross, Gravel, Trekking, Bike Travel, Allround / Begynder, Tour / Cross Country, Hverdag, Pendling, Lifestyle / Single Speed, Urban Sports, Hybrid
Vigtigste oplysninger
Type:
Hjelmlampe
Lystype
lysenhed:
LED
lysstyrke:
800 lm
Lystid (min):
Max. 9 timer
Synsvidde:
170 m
Energiforsyning
Strømkilde:
genopladeligt batteri
Leveringsomfang
Inkl. styholder:
Nej
Indhold / levering:
1 x SIGMA SPORT Buster 800 hjelmlampe inkl. hjelmholder
Inkl.:
USB-C-kabel
montering
montering:
Hjelmholder, værktøjsfri
Dimensioner
Vægt:
150,00 g
Modelår
2022
Produktnummer
1546268
EAN
4016224198108

Kundeanmeldelser

Giv din mening til kende. Vær den første til at anmelde dette produkt.