CAMPZ - Camping & outdoorshop
GRATIS LEVERING FRA 699 KR., STØRRE DELE FRA 3.995 KR.6
Desværre er det ønskede produkt i øjeblikket udsolgt

SIGMA SPORT iD.FREE Multisportsur, blå/grå

ID: 1119737

Vejl. udsalgspris 1.259 DKK
659 DKK
- 47 %
Inkl. moms. plus Leveringspris

Jeg vil gerne kontaktes, når varen er tilgængelig igen.

Vi gemmer din anmodning i 3 måneder. Hvis varen kommer inden da, vil vi kontakte dig.
GRATIS LEVERING FRA 699 KR., STØRRE DELE FRA 3.995 KR.6

Beskrivelse af

SIGMA SPORT iD.FREE Multisportsur, blå/grå (blue)

Beskrivelsen af dette produkt er automatisk oversat. Vi beklager eventuelle fejl.

Er naturen din legeplads? Derefter iD.FREE er det helt rigtige ur til dig. Med en række forskellige sportsprofiler, navigation og vejrbestandigt kabinet kan GPS-multisportsuret følge med overalt, uanset om du løber på langrend, står på ski på skråningerne eller cykler i bjergene.

LIGE SÅ ALSIDIG SOM DIG!
Seks forskellige sportstyper er forudinstalleret på iD.GRATIS, herunder løb, cykling, svømning, vandreture og skiløb. Friluftsentusiaster vil også nyde godt af højdemåling, vejrtrend og kompas. Multisportsuret lader således intet tilbage at ønske.

ENKEL ANVENDELSE
Da livet allerede er kompliceret nok, er iD.FREE er designet til at være intuitiv og enkel at bruge. Takket være de fire knapper og den enkle menunavigation kan du hurtigt finde rundt i multisportsuret. Og betjeningen er forbedret med visuelle advarsler fra det smarte lys og blide vibrationer på håndleddet.

HÅRDT DESIGN
Lille, men alligevel mægtig! På trods af sin slanke form og lette konstruktion er iD.FREE er ekstremt hård. Det ser også godt ud med knapper i rustfrit stål af høj kvalitet og et holdbart display af mineralglas. Den komfortable silikonebånd fås i fire farver og kan hurtigt og nemt udskiftes.

NAVIGATION
Opret spor, indlæs dem på iD'en.GRATIS, og så kan du gå i gang! Ud over navigation på banen giver multisportsuret, når det er parret med komoot-appen, vejvisning direkte på iD'en.GRATIS, mens din smartphone kan blive i din lomme. Du vil aldrig fare vild igen!

BEVÆGELSE MED SJOV
For at gøre det endnu sjovere, kan iD.FREE har fire exergames installeret til dig, herunder Geocaching. Du kommer aldrig til at kede dig med iD.GRATIS, uanset om det er en GPS-papirjagt gennem skoven eller en aktivitetssprint.

SMART LIGHT
iD.FREE's smarte lys er en innovativ måde at give visuelle signaler på. Det smarte lys kan indikere et kommende sving, så du ikke behøver at kigge konstant på displayet. Derudover lyser det smarte lys op med smarte meddelelser og viser, om du er i din udpegede målzone.

CRASH ALERT
Sikkerhed først! iD.TRI registrerer automatisk et fald og giver dig 30 sekunder til at bekræfte, at du er okay. Hvis ikke, informerer triatlonuret dine nødkontakter via sms, når du ikke længere kan klare det. Derudover viser sportsuret dine vigtigste sundhedsdata samt din aktuelle GPS-position.

Vis alle modeller fra Sigma Sport ID-serien

I korte træk

Stiktype
Stiktype
USB-stik
Strømkilde
Strømkilde
Batteri

Funktioner

Tilsigtet brug
MTB-begynder/Tour, Maraton/Cross Country, All Mountain/Enduro, Racer, Cyclocross, Gravel, Trailløb, Løb, Trekking, Vandring, Vandring / Trekking, Svømning, Alpint skiløb, Alpint skiløb - Offpiste, Langrend på ski, Snowboarding
Vigtigste oplysninger
Strømkilde:
Batteri
Tilslutning:
Digital
Kompatibel:
Med SIGMA DATA CENTER via USB, med SIGMA LINK App via Bluetooth, ANT +
Funktioner
Speed-funktioner:
Aktuel, gennemsnitlig og maksimal hastighed km/t, Gennemsnitlig hastighed, Maksimal hastighed
Tidsfunktion:
Tid og dato, Dato, Alarm
Puls funktioner:
Puls, Hjertefrekvens som % af din max, Puls målzone, Maksimal hjertefrekvens, Gennemsnitlig puls
Løbe funktion:
Kilometertæller, Cadence, Skridttæller
Funktion:
Lysfunktion, Alarm, Kilometertæller, GPS-funktioner
Leveringsomfang
Leveringsomfang:
1 x iD.Gratis Multi-Sport Watch, 1 x Snap-On Bike Mount, 1 x USB-opladerkabel (cykelhastighedssensor, kadence-sensor og pulssensor IKKE inkluderet)
Energiforsyning
Stiktype:
USB-stik
Modelår
2022
Produktnummer
1119737
EAN
4016224241309

Video

Kundeanmeldelser

Giv din mening til kende. Vær den første til at anmelde dette produkt.